infa.lt

Ką Joe Bidenas ką tik pavadino „labai pavojingu… ULTRA MAGA”

01 spalio
14:26 2023
Donaldas Trampas

foto: larouchepac.

MAGA – Make America Great Again (Paverskime Ameriką vėl didžia). Šis šūkis Amerikoje tapo prekės ženklu, kurio nekenčia visa liberali žiniasklaida ir dabartinis isteblišmentas, nes per praėjusį Donaldo Trampo valdymo laikotarpį jie spėjo įsitikinti ką jis sugeba ir gali. Ir su siaubu supranta, kas gali nutikti jei jis sugrįš.

Ištraukos iš Donaldo Trampo (Donald Trump) kalbos, pasakytos 2023 m. rugsėjo 27 d. Clinton Township, MI, automobilių industrijos darbuotojams, UAW nariams ir kitiems pramonės darbuotojams, puikiai apibūdina, kas D.Trampo sugrįžimo atveju lauks Amerikos.

Prieš žengdamas į politinę areną prieš septynerius metus, visą gyvenimą dirbau kartu su tokiais pat amerikiečiais kaip jūs, daug laiko praleidau su jumis…. Dabar viską statau ant kortos, kad kovočiau už jus. Rizikavau viskuo, kad apginkluočiau dirbančiųjų klasę nuo korumpuotos politinės klasės, kuri dešimtmečius siurbė šios šalies gyvybę, turtą ir kraują…

Šį vakarą esu čia, kad išdėstyčiau ekonominio nacionalizmo ir mūsų automobilių gamybos, kurią jie siurbia iš mūsų šalies, gyvybinio kraujo atgaivinimo viziją.

Noriu ateities, kuri gintų amerikiečių, o ne užsieniečių darbo jėgą, ateities, kurioje amerikiečių svajonės būtų svarbesnės už užsienio pelną, ateities, kuri didintų amerikiečių atlyginimus, stiprintų Amerikos pramonę, ugdytų nacionalinį pasididžiavimą ir gintų šios šalies orumą, o ne iššvaistytų viską, kad remtų užsienio šalis, kurios mūsų nekenčia…

Džo Baideno valdžioje nieko iš to nėra. Jūs neturite nieko iš to, ko mes norime. Vietoj ekonominio nacionalizmo turite ultrakairiųjų globalizmą. Jie nekenčia mūsų šalies, o Amerikos darbininkai, labai gražiai tariant, yra smaugiami. Jus smaugia…

Nesuprantu vieno dalyko. Nesuprantu, kodėl „Ford” ir „GM”, kodėl šie automobilių gamintojai nekovoja už tai, kad gamintų automobilius, kurie bus parduodami, kad gamintų automobilius, kurie galės nuvažiuoti didelius atstumus. Jie iš karto pasiduoda.

Tai matau ir su naftos bendrovėmis. Jos reklamuoja vėjo malūnus, kurie, beje, neveikia. Jie neveikia. Jie nori, kad vėjo malūnai būtų visur. Jiems tarsi liepiama, ką daryti, ir jie prieštarauja savo pramonės interesams. Jie arba kvaili, arba bebaimiai. Bet kodėl jie taip greitai nusileidžia?

Mano pažadas kiekvienam automobilių gamintojui yra toks. Balsavimas už prezidentą D. Trampą reiškia, kad ateityje automobiliai bus gaminami Amerikoje, kur ir turi būti. Pagaminta Amerikoje.

Jie bus varomas amerikietiška energija. Ją tieks Amerikos tiekėjai. Jie bus gaminami iš amerikietiškos geležies, aliuminio ir plieno, o juos gamins aukštos kvalifikacijos amerikiečių rankos ir brangiai apmokama amerikiečių darbo jėga. Štai kas įvyks…

Tikėkimės, kad jūsų vadovai iš „United Auto Workers” parems Donaldą Trampą, nes standartinėje istorijoje jau daugelį metų, dešimtmečių, metų-metų metus jie visada remia demokratą.

Tai beveik kaip automatinis refleksas. Tam nėra jokios priežasties, bet tai yra įprotis. Tai blogas įprotis. Jis nepasiteisino, nes, žiūrėkite, per 25 metus praradote 38% savo pramonės. Didžioji jos dalis išvyko į Meksiką…

Po NAFTA sutarties JAV neteko beveik keturių milijonų darbo vietų gamyboje ir beveik kas trečios darbo vietos automobilių pramonėje. Joe Bidenas už tai balsavo. Jis jums tai davė.

Vien Mičigane buvo sunaikinta beveik ketvirtis milijono darbo vietų, įskaitant 40% visų automobilių darbo vietų. Pagalvokite apie tai.

Tiesą sakant, turėjau patikrinti šį skaičių, nes jis neįsivaizduojamas, kaip jūs manote. 60 000 gamyklų užsidarė ir iškeliavo į užsienį. Ar galite įsivaizduoti 60 000? …

Kai pradėjau eiti pareigas, automobilių pramonė buvo ant kelių, paskutinį kartą kvėpuodama po aštuonerių ilgų Obamos ir Baideno valdymo metų. Tačiau pagaliau sulaukėte prezidento, kuris atsilaikė prieš …

Supraskite, aš pasipriešinau žmonėms, kurie jūsų nekenčia. Jie nekenčia jūsų arba gali nekęsti mūsų šalies…

Aš užstojau automobilių darbininkus ir užstojau didžiąją Mičigano valstiją taip, kaip dar niekas niekada nebuvo užstojęs. Kaip ir žadėjau, jau pirmąją savaitę pasitraukiau iš Trans-Ramiojo vandenyno partnerystės…

Bideno darbo vietas žudantis elektromobilių mandatas padiktavo, kad mažiau nei po 10 metų beveik 70% visų Jungtinėse Valstijose parduodamų automobilių turi būti visiškai elektriniai.

Ar tuo tikite? Šie automobiliai sukurti specialiai žmonėms, kurie nori važiuoti labai trumpomis kelionėmis, gerai? Šok į automobilį: „Brangioji, nuvažiuokime iki parduotuvės ir grįžkime atgal… ”

Sakoma, kad laimingiausia diena nusipirkus elektromobilį yra pirmosios 10 minučių, kai juo važiuojate, o po to apima panika, nes nerimaujate: „Kur, po velnių, man reikės įkrauti šį automobilį?”

Dabar panika… Nepaisant milžiniškų vyriausybės subsidijų, vien „Ford” prognozuoja, kad dėl elektromobilių praras stulbinančius 4,5 mlrd. dolerių. Kodėl jie su tuo sutinka? Štai ko aš nesuprantu… Kodėl jie nekovoja ir nesako: „Tai neveikia.”? …

Ir taip, tai tiesa, šiandieninė radikali demokratų partija nori legalizuoti narkotikus, vagystes iš parduotuvių ir seksualinį jūsų vaikų žalojimą. Tačiau jie nori leisti numirti jūsų degalais varomiems „Suburban”, „Silverado” ir „Ford F-150”.

Valdant D. Trampo administracijai, bus leista naudoti benzininius variklius, o vaikų lyties keitimas bus uždraustas. Ar tai gerai? …

Daugumos skaičiavimais, pagal J. Bideno įgaliojimus dėl elektromobilių, išnyks 40% visų JAV automobilių pramonės darbo vietų. Pagalvokite apie tai: Per vienerius ar dvejus metus.

Pagalvokite, kad po vienerių ar dvejų metų, štai apie ką reikia kalbėti, o ne apie tai, kad gausite X dolerių per valandą. Nesvarbu, kokį velnią gausite per valandą.

Padarykite man paslaugą, tiesiog įtikinkite savo profsąjungos narius, savo lyderius mane paremti, o aš pasirūpinsiu viskuo kitu.

Dabar, peržiūrint statistinius duomenis, jie sako, kad tikrasis skaičius bus 100%, nes pagal Bideno įgaliojimą visa automobilių pramonė bus supakuota ir išsiųsta į Kiniją, kuri kontroliuoja daugiau kaip 80% elektromobilių baterijų tiekimo grandinės.

Jie viską kontroliuoja. Taigi… beveik šimto procentų verslo nebeliks…

Streikuojantiems darbininkams: palaikau jūsų siekį gauti sąžiningus atlyginimus ir didesnį stabilumą ir nuoširdžiai tikiuosi, kad pasieksite sąžiningą susitarimą sau ir savo šeimoms.

Tačiau jei jūsų profsąjungų lyderiai nepareikalaus, kad kraugeriškasis Džo nedelsiant atšauktų elektromobilių mandatą, tuomet nesvarbu, kokį valandinį atlyginimą gausite, tai tiesiog neturi jokios reikšmės, nes po dvejų trejų metų šioje valstijoje neturėsite nė vienos darbo vietos. Ir jūs jau matėte, kaip tai atsitiko anksčiau.

Matėte, kas nutiko, kai didžioji jūsų pramonės dalis iškeliavo į kitas šalis, pavyzdžiui, Meksiką, Kiniją, Pietų Korėją, Japoniją. Kitaip tariant, jūsų dabartinės derybos nėra tokios reikšmingos, kaip jums atrodo…

Taigi, duokite man dar ketverius metus, ir aš padarysiu galą šiam siaubingam globalizmui, kuris žudo mūsų šalį. Aš jums grąžinsiu Jungtines Amerikos Valstijas kaip didžiausią ir stipriausią pramoninę valstybę pasaulio istorijoje.

Kartu mes išardysime korumpuotą valdžios struktūrą, kuri maitinosi Amerikos automobilių darbininkų ir visų kitų darbininkų, ne tik automobilių, bet ir bet visų kitų darbininkų, kančiomis.

Mes nušalinsime nuo valdžios finansines jėgas, kurios Amerikos miestus pavertė miestais vaiduokliais, kad pastatytų dangoraižius Pekine, Kinijoje. Mes panaudosime visus valdžios svertus, kad apgintume jus ir pareikalautume atsakomybės iš tų, kurie pelnėsi iš Amerikos gamyklų darbininkų išdavystės ir kančių…

Būdamas 47-uoju Jungtinių Valstijų prezidentu, būsiu jūsų gynėjas, būsiu jūsų advokatas ir būsiu didžiausias jūsų gynėjas, didžiausias gynėjas, kokį tik kada nors esate turėję. Pirmąją dieną nutrauksiu Džo Baideno įgaliojimus dėl elektromobilių ir panaikinsiu visus darbo vietas žudančius reglamentus, kurie žlugdo Amerikos automobilių pramonės darbuotojus.

Išlaisvinsiu vadinamąją Amerikos energiją, sustabdysiu vidaus degimo variklio draudimą ir mes gręšime, siurbsime, gręšime, ir tai neturės jokio poveikio aplinkai… Tiesą sakant, jei kas nors ir bus, tai tikriausiai bus švaresnis nei tai, ką jie daro dabar.

Bet tai sutaupys jūsų šeimai metines pajamas ir suteiks jums daug geresnio gyvenimo galimybę. Jūs prarandate savo gyvenimo būdą. Tuomet nuvyksiu į kiekvieną užsienio šalį, kurioje mes mokame milijardus ir milijardus dolerių už jų karinę gynybą, kaip dariau anksčiau, ir pasakysiu jiems, kad jei jie masiškai nepadidins „Ford”, „Chevys”, „GM” ir džipų pirkimų, mūsų kariai pakuojasi ir mes grįžtame namo…

Turėti gyvybingą automobilių pramonę yra kur kas svarbiau nei beveik viskas, ką galime padaryti dėl labai svarbaus dalyko, vadinamo nacionaliniu saugumu. Mums reikia, kad šioje šalyje atgimtų lojalumas.

Tuo tikslu sugrąžinsime labai gražų žodį – apsaugą, finansinę apsaugą. Jūs būsite apsaugoti finansiškai, kol dar turime galios tai padaryti. Vyksta mūsų valiutos bėgimas.

Jie nori panaikinti mūsų valiutos standartą. Jei taip atsitiks, tai bus blogiausia, kas gali nutikti galbūt per visą mūsų šalies istoriją, mes atsidursime visai kitokioje padėtyje.

Šalys palieka mūsų standartą… Iš tikrųjų protekcionizmas niekada nebuvo madingas. Mūsų korumpuoti politikai tiesiog nustojo ginti Amerikos darbo vietas ir darbuotojus, o pradėjo ginti Kinijos, Meksikos, Vokietijos, Pietų Korėjos, Indonezijos, Tailando ir Vietnamo darbo vietas ir darbuotojus.

D. Trampo prezidentavimo laikotarpiu patriotinis protekcionizmas taps naujuoju Amerikos būdu. Mes norime būti apsaugoti. Tam ir turime savo vyriausybę. Mes norime apsaugos įvairiais būdais ir ketiname sustabdyti nusikalstamumą savo miestuose ir nusikalstamumą savo šalyje, ir mes neketiname būti malonūs…

Tai reiškia, kad reikia apsaugoti mūsų darbuotojus, apsaugoti mūsų darbo užmokestį, apsaugoti mūsų darbo vietas, apsaugoti mūsų pramonę, apsaugoti mūsų bendruomenes ir apsaugoti mūsų didžiąją, apie kurią jau nelabai girdite, didžiąją amerikietišką svajonę.

Mes turėjome amerikietišką svajonę. Su šiuo vyru (Bidenu) apie ją negirdėti. Šis vaikinas vakar atėjo, atrodė, kad tuoj nukris stovėdamas priešais keletą žmonių. Atrodo, kad jis tuoj nukris. Tai ne lyderis…

Pradėjęs eiti pareigas įvesiu visuotinį [mokesčių] tarifą užsienyje pagamintoms prekėms. Taip pat priimsiu Trumpo abipusės prekybos įstatymą. Tai reiškia, kad jei Kinija ar bet kuri kita šalis privers mus mokėti 100, 200 ar 300 procentų tarifą ar mokestį, mes priversime juos mokėti atsakomąjį 100, 200 ar 300 procentų tarifą. Kas gali būti teisingiau, tiesa? …

Aš atšauksiu Kinijos didžiausio palankumo statusą…” Na, mes irgi esame besivystanti valstybė. Pažvelgus į mūsų miestus matyti, kad mes vystomės. Mes vystomės netinkamu būdu. … Automobilių dalių gamyba užsienyje bus vienas pirmųjų mūsų taikinių. Mes ketiname ją labai dideliu mastu parsigabenti iš Kinijos ir kitų užsienio šalių…

Tačiau šį vakarą jums noriu pasakyti, kad Mičigano piktnaudžiavimas valdant Džo Baidenui baigsis, o aš jus išvesiu į naujas aukštumas, apie kurias anksčiau net nesvajojote, apie kurias net nesvajojote. Volstrito grobuonys, kinų sukčiai ir korumpuoti politikai jus nuskriaudė.

Daugelį metų svetimos valstybės plėšė ir grobė jūsų viltis, svajones ir paveldą. O dabar jos sumokės už tai, ką pavogė ir ką padarė jums, mano draugai, mes tai padarysime kartu… Spindintys nauji pastatai ir riaumojančios gamybos linijos bus statomi Lansinge ir Flinte, Sterling Heightse, Grand Rapidse ir Pontiake, Dearborne ir Detroite…

Ponios ir ponai, šiam mūšiui ruošiausi visą gyvenimą. Prieš ketverius metus atlikome tokį puikų darbą ir buvome nepelnytai nutraukti. Būkime dėl to malonūs. Buvome labai nesąžiningai nutraukti.

Bet daugeliu atžvilgių tai yra geriau, nes pamatėme, kokį blogą darbą jie dirba, jie mums parodė, kokį siaubingą darbą jie dirba, ir mes galėsime padaryti tai, ko niekas nebūtų pagalvojęs, kad įmanoma, ir žmonės nė kiek nesiskųs, nes tarp nusikalstamumo ir visų darbo vietų, kurios iš mūsų buvo pavogtos, ir visų gamyklų, kurios buvo uždarytos, visų blogų dalykų, kurie vyko su Afganistanu, Ukraina ir viskuo, žmonės sakys: „Oho, mes norime, kad šie pokyčiai būtų padaryti. Mes norime, kad šie pokyčiai būtų padaryti labai, labai greitai.” …

Ir aš jums pažadu, kad su manimi, kaip jūsų prezidentu, mūsų oponentai pralaimės, o mūsų amerikiečių darbuotojai bus didžiausi laimėtojai iš visų. Taigi su jūsų pagalba ir jūsų balsu mes išstumsime globalistus iš mūsų vyriausybės.

Iš Baltųjų rūmų išvarysime sukčių Džo Baideną. Mes pastatysime Ameriką ir mūsų darbininkus į pirmą vietą, mes pastatysime juos į pirmą vietą ir padarysime kai ką labai, labai ypatingo, apie ką jau seniai kalbėjau.

Ir mums tai pavyko padaryti tokiu lygiu, kokio niekas niekada nemanė esant įmanoma. Padarysime Ameriką vėl didžią. Taigi, ačiū jums. Telaimina tave Dievas, Mičigane, ir telaimina jus, automobilių pramonės darbininkus.

Ir telaimina Dievas Ameriką. Telaimina Dievas visus šioje salėje. Ačiū jums visiems.

infa.lt: Perskaičiusiems iki galo ačiū, ir siūlome jūsų dėmesiui dokumentinį filmą, praplėsiantį jūsų akiratį. Filmas pastatytas remiantis tikrais faktais sinchronizuotais laike. Ir jame Donaldas Trampas užima centrinę poziciją. Žvelkite į tai su sveiko skepticizmo doze, tačiau faktai dalykas rimtas – į juos reikėtų atsižvelgti. Filmas išverstas į lietuvių kalbą. Jį rasite čia.

PAREMKITE - infa.lt išsilaiko tik iš jūsų paramos, kurios nėra daug. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 292

Žymos:

Atsiliepimų 3

  1. Patriotas    -  2023-10-01, 14:42

    Laikas sugrįžti į normalų pasaulį be pedosadistų ir transhumanistų siautėjimo. Valstybės turi pradėti valyti savo kiemą nuo psichopatų pridarytos betvarkės. Valstybės yra bendruomenės kurios gyvuos tik vadovaujabtis sveiku protu ir fundamentaliomis normomis bei Dievu. Sataniugos turi žlugti kitaip traspedosatanizmas galutinai užvaldys avių protą ir pavers šį pasaulį į skaitmeninį konslagerį ir kanibalų bei pedofilų pragarą.
    P.S marmalas atliks show – visi pasirinko savo lemtį.

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Amerika    -  2023-10-01, 17:01

    gali atgimti tik is kitu valstybiu lavonu! Kai isciulps visa ju krauja.

    Atsakyti į šį komentarą
  3. VŽA    -  2023-10-02, 08:00

    Kiek JAV specialistų, kaip galvažudio, Put-hitlerio Rusijoje…

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Mintį supratau, tačiau nesutinku. Na Rusija, lyginant su JAV protu gal ir nespindi, tačiau tikrai...

Reaguodamas į paskutinį tamstos sakinį klausiu: kokius sąjungininkus paliko Baidenas Afganistane??...

Savo karių siuntimas į Ukrainą - tai veikimas Putino naudai. Siunčiant kad ir nedidelę kuopą...

Šis konfliktas yra sukeltas bendru veikimu Bideno vyriausybės, Izraelio vyriausybės ir Irano. Manau šis konfliktas...

vieną kartą baikite šūdą malti,eikite balsuoti...

"Izraelis" vykdo genocidą Gazoje JAV finansuojamas ir apginkluojamas. Gėda apie tai tylintiems!...

Gražiai nusiplauna rankas nuo nevykusio projekto...