infa.lt

„Jausmai ir chaosas”: kaip kairieji naudojasi iracionalumu, kad sugriautų visuomenę

24 rugsėjo
17:20 2023

Smegenys ugnyje

Deginantis Pyro leftizmas: Vis aiškiau matyti, kad kairiosios pakraipos atstovai yra pasiryžę laimėti politinį karą keleriopai didindami chaosą, t. y. siekdami vadinamosios Pyro pergalės, kai abi pusės turi būti sunaikintos, rašo „Canada Free Press” autorė Kelly O’Connell.

Kodėl? Pirma, todėl, kad tai yra vadovavimas emocijomis, kurios gimdo chaosą. Antra, liberalai panikuoja stebėdami, kaip žmogaus prigimtis neišvengiamai atsigręžia į logiką ir aiškumą, kai tik įmanoma, bet ypač nelaimių metu.

Žmogiškasis chaosas: Ypač tada, kai žmogiškasis chaosas pats skatina nesėkmes, baimę ir žlugimą. Tačiau pastebėkite, kaip leftizmas ir visi „Woke”, „Gender” ir „Trans” šalininkai formuoja emocinį branduolį, kurio neįmanoma nugalėti, nes jis nesiremia logika ar pagrindiniais argumentais, pastatytais silogizmais, įrodinėjant tiesą. Ir todėl šių žmonių negalima nugalėti tradiciniuose debatuose.

Smegenų plovimo cunamiai: Nors ši esė nėra Trumpo gynyba, pasvarstykite, kaip Donaldo pergalė prezidento rinkimuose išugdė Krakatujos išsiveržimo lygio propagandą. Ankstyvą D. Trumpo grėsmę reikėjo tuoj pat dozuoti neįprastais ir visiškai melagingais kaltinimais, kad Donaldas virstų velniu. Vis dėlto, Trumpo radikalus efektyvumas ir įtikinamumas buvo toks įspūdingas, kad jį reikėjo specialiai išskirti naikinimui.

Įžūlus kairiųjų sabotažas: bet atkreipkite dėmesį į ligotą centrą – nesąmoningi JAV gyventojai taip įsitraukė į koordinuotą propagandą, kad – skatinami žiniasklaidos smegenų plovimo potvynio bangos, daugelis dabar instinktyviai maištauja. Negalima prieštarauti „Big Mama Govt“. Šis baisus metastazavęs matriarchatas medžioja kiekvieną raudonakraujį, laisve besivadovaujantį pilietį!

Propaganda + postmodernizmas = JAV laisvamanių zombių armija: Labai svarbu suprasti, kas yra katarakta, žiojėjanti Bažnyčios palikta aklavietė. Čia yra pasiklydę ir knibždantys milijonai žmonių, neturinčių tvirtų įsitikinimų, pasiruošusių pasinerti į  propagandą, kad susikurtų tikėjimą, už kurį galėtų kovoti.

Tik pagalvokite, kiek daug mūsų jaunimo prisitaikė prie Woke & Trans įsitikinimų, kurie – nepaisant to, kad jiems trūksta loginio pagrindo – laiko juos šventu reikalu, vertu šaukti smurtinį pasipriešinimą, kad išgelbėtų šias naujas „teises”.

Prisiminkime, kad postmodernizmas yra „dabartinis” teiginys, jog jokia „tiesa” neegzistuoja, todėl po to vykstanti kova dėl kontrolės leidžia kairiesiems įtvirtinti savo valią. To mokė Nietzsche savo liūdnai pagarsėjusioje „Valios į valdžią” knygoje. Tačiau „tiesa”, kad tiesos nėra, negali būti tiksli, nes tuo panaikina pati save.

Emotyvizmas – Emocijos kaip tiesa: Atminkite, kad tiems, kurie atsisakė tiesos, reikia pakaitalo. Lengviausias ir labiausiai tenkinantis būdas – paimti emocijas ir paversti jas filosofine įsitikinimų sistema. Būtent tai akivaizdžiai padarė milžiniška JAV marksistų jūra.

Bet tuo taip pat paaiškinama, kodėl šie šiuolaikiniai kairieji negali apginti savo įsitikinimų. Todėl viešuose forumuose jie puola, rėkia, putoja, šnypčia ir vaitoja. Tačiau negali pateikti nuoseklių argumentų, todėl vietoj diskusijų užima panieka, užgauliojimais ir grasinimais. Žr. emotyvizmo teoriją:

Emotyvizmas – tai požiūris, kad etiniai sprendimai yra tiesiog pritarimo arba nepritarimo išraiška. Emotyvistui teiginys „tai yra gerai” maždaug reiškia „aš tam pritariu” arba „valio tam”. Dauguma žmonių sutiktų, kad etiniuose teiginiuose yra pritarimo arba nepritarimo išraiškos. Tačiau emotyvizmo teiginys yra stipresnis. Jis teigia, kad tokie teiginiai yra ne kas kita, kaip pirmenybės išraiškos.

Demokratų nuodingoji intelektualų banda: Taigi iš pirmiau pateikto argumento matome, kad dabartinė JAV demokratų palaikoma filosofija yra visiškai klaidinga. Tačiau jie tai žino ir supranta, kad vienintelė jų viltis – klaidingai išauklėti Amerikos vaikus, kad šie išpažintų jų pražūtingą ir visiškai ydingą tikėjimą. Todėl JAV vaikai valstybinėse mokyklose mokomi visų kairuoliškų pažiūrų pagrindų ir tokių tropų, kaip Woke ir Gender & Race dogma, be jokios logikos. Amerikai pasiseks išvengti žlugimo.

Dabar apsvarstykite šias kairiųjų intelektualines klaidas…

Momentinis moteriškumas: Kairieji yra priklausomi nuo visuomenės paruošimo kitam laukiniam pokyčiui, kuris įvyks akimirksniu. Pamąstykite – jei socialistai mus išmokys priimti šį vienintelį kintamąjį, tuomet visa kita seks paskui. Pavyzdžiui, kadaise moterys turėjo teises. Bet kas atsitinka, kai šias sunkiai iškovotas teises praranda, kai bet kuris vyras, akimirksniu pareiškia, kad nori tapti moterimi? Jei taip bus ir toliau, moterų sportas bus sunaikintas, o tai jau vyksta.

Feminizmas triumfuoja, o paskui miršta: Šiandien esame priversti stebėti feminizmo mirtį mainais į translytiškumo beprotybę, nes tik viena iš jų gali būti teisinga. Rezultatai yra tokie, kad binarinė (vyro ir moters) lytis išardoma. Taigi, atmetus logiką, bet kuris vaikas, kuris nors sekundę įsivaizdavo esąs priešingos lyties, turi būti apipiltas hormonais ir deseksualizuotas. Žmogaus prigimtis pakibo ant grotų!

Kalbant apie keistus dalykus: Pamąstykite, kad Donaldas Trampas vis dažniau persekiojamas už daugybę įvairių veiksmų: panašiai kaip spjaudymas ant šaligatvių būtų vertinamas kaip sunkus nusikaltimas. Priešingai, Joe ir Hunteris Bidenai graibsto milijonus iš Amerikos priešų, meluoja savo A***s, o JAV Teisingumo departamentas žiovauja, aukštai iškelia galvą ir juokiasi! Tačiau kiekvienas Donaldo pažeminimas pateisina kitą!

Giljotinos laikas: Tai psichologiškai paaiškina Davido Hume’o „Is/Ought Fallacy”: vien tai, kad kažkas daroma, įrodo, jog tai yra priimtina. Taip pat vadinamas giljotinos argumentu. (Žr. Metaetika: Kaip mokslas ir protas gali suteikti mums objektyvią moralinę tiesą be Dievo).

Nuo tada, kai Apšvietos filosofas Deividas Hiumas (David Hume) išdėstė problemą „Is-Ought” – kad mes negalime išvesti „ought” iš „is”, arba negalime nustatyti, kaip kažkas turėtų būti moraliai, remdamiesi tuo, kaip yra… – žmonės stengėsi išsiaiškinti, kokiu pagrindu turėtų būti grindžiamos moralinės vertybės. Žinoma, teistai teigia, kad tas pagrindas yra Dievas, bet ką daryti, jei netikite į Dievą? Ar viskas, įskaitant žmogžudystę, yra reliatyvu?

Mokslo mirtis: Vėlgi, kaip lengvai amerikiečiai buvo priversti paklusti dėl vabalo, o Anthony Fauci daugelį metų melavo apie virusą. Rezultatas: ginkluotas CDC su įspėjimu nekritikuoti COVID kulto.

Kaukės ir blokavimų triukšmas baigėsi, bet prieš mokslą nukreiptas kultas tęsiasi, kaip rodo nesuskaičiuojami įspėjimai dėl pasaulinio atšilimo, o dabar ir dėl Trans. Bet, kadangi daugumos paskelbtų, recenzuojamų mokslinių straipsnių teiginių neįmanoma atkurti, ar tai nereiškia, kad propaganda išstumia mokslą? Žr.: Kodėl dauguma paskelbtų mokslinių tyrimų išvadų yra klaidingos – 70%!!

Karas prieš Trampą griauna Amerikos teisinę sistemą: Suprantama, kad demokratai, norėdami išsaugoti Baltuosius rūmus, turi sustabdyti Donaldą Trampą. Tačiau ar tikrai verta sugriauti JAV teisinę sistemą, kad sustabdytume vieną vienintelį asmenį?

Teisinės valstybės praradimas = tiesos mirtis: Kažkodėl, kai teisė susilpninama ir tampa dar viena postmodernaus maro auka, tuomet nukenčia ir tiesa bei Dievas. Kodėl? Na, manykite, kad tikrovė iš kažkur atsiranda, t. y. iš žmogaus gebėjimo vertinti visuomenę ir paversti ją supratimu bei teorija.

O biblinis Dievas, nesvarbu, ar jis būtų laikomas Tiesa, ar tik teorija, – lengvai sukuria tikrovę vieningu formatu. Todėl Dievas, kaip įstatymo autorius ir tiesos apibrėžėjas, išstumtas iš paveikslo, miršta — kaip ir numatė Nietzsche.

Dekalogo mirtis: Kai miršta šie tiesos ir tikrovės elementai, akivaizdu, kad miršta ir pagarba bei tikėjimas Dievu. Pavyzdžiui, pagalvokite apie kultūrą, kuri nežino 10 Dievo įsakymų ir priešinasi šiems mokymams? To pasekmė – teisinės struktūros arba mūsų Konstitucijos praradimas. O dabar įsivaizduokite, kad egzistuotumėte be mūsų brangaus Teisių bilio!

Mirtis dėl nihilizmo: Praradus tikėjimą Dievu, taigi ir Jo įstatymo mokymą bei jo taikymą žmonių visuomenėje, žmonija miršta. Tai matėme SSRS, kai įsivyravo marksizmas. Tai nihilizmas, arba taisyklių mirtis:

Nihilizmas – tai įsitikinimas, kad visos vertybės yra nepagrįstos ir kad nieko negalima pažinti ar perteikti. Jis dažnai siejamas su kraštutiniu pesimizmu ir radikaliu skepticizmu, smerkiančiu egzistenciją. Tikras nihilistas niekuo netikėtų, neturėtų jokių ištikimybių ir jokio tikslo, išskyrus, galbūt, impulsą griauti. Nors tik nedaugelis filosofų teigia esantys nihilistai, nihilizmas dažniausiai siejamas su Frydrichu Nyče (Friedrich Nietzsche), kuris teigė, kad jo destruktyvus poveikis galiausiai sunaikins visus moralinius, religinius ir metafizinius įsitikinimus ir sukels didžiausią krizę žmonijos istorijoje.

Tai, kas įvyko anksčiau, gali pasikartoti, nes matome, kad tariamas „Great Reset” yra rengiamas tam, kad sugrąžintų visus žmones į socializmą. Tačiau bent jau pripažinkime, kad išgyvename vieną pavojingiausių laikų žmonijos istorijoje. Be to, vidutinis amerikietis dabar nemėgsta kapitalizmo ir mano, kad Amerika buvo didelė klaida. Tad koks bus šios neomarksistinės revoliucijos rezultatas?!!!

Kelly O’Connell yra autorė ir advokatė. Jis baigė Oregono universitetą. Po darbo Reformatų bažnyčioje Golvėjuje, Airijoje, ji grįžo į Ameriką ir Virdžinijoje mokėsi teisės mokykloje, kur įgijo JD ir vyriausybės magistro laipsnį. Ji dirbo tyrinėtoja ir akademinių straipsnių rašytoja Majamio teisės mokykloje, daugiausia dėmesio skirdama senovės teisei ir visuomenei.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 175

Žymos:

Atsiliepimų 3

  1. VŽA    -  2023-09-24, 12:22

    Prisišauksime Dievo, kad jis pakartos Sodomos, Gomoros ir viso Lygumų krašto likimo šalyse su lgbt. Dievas siera ir ugnimi sunaikino visus gyventojus, gyvūniją ir augmeniją…

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Naivuoli    -  2023-09-24, 13:24

    Ne Dievas sunaikins, bet velnias, ginkluotas branduoliniais ginklais.

    Atsakyti į šį komentarą
  3. Atminkite,    -  2023-09-26, 12:02

    kad visus propagandinius teiginius reikia skaityti atvirksciai!

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Tikrai taip. Ko galima tiketis kai eini kartu su velniu obuoliauti....

A5

Tai, kad zydmasonai vadinama vakaru pasauli jau senai uzvalde. O musulmonu ir ypac kinieciu tikrai...

Tik vienas niuansas. Tie "vargšeliai Ukrainos žmonės" (beje, mokantys vienintelę kalbą - rusų) labai norėjo...

Man šiaip yra labai panašu į masonų suorganizuotus masinius jaunimo renginius, tokius kaip Black mater....

Ukrainos žmonės žūsta, o davosomasonai su blackroku priešakyje tuo naudojasi. Pelnytis iš į karą patekusių...

Hm

Na taip, jei tuos trukdžius sukelia kartais ne NATO, tada belieka tik išsigimėliai iš xuilostano......

Hm

... lygiai taip pat galima palinkėti smūgių š.korėjai, Iranui......