infa.lt

Transseksualai įsiuto ir pasiskundė transfobija, kai lesbietės uždraudė dalyvauti vyrams jų renginyje

15 rugpjūčio
19:15 2023
Transseksualas (moteris?)

asociatyvi infa.lt nuotr (2016 m. Vilnius)

Lesbiečių greitųjų pasimatymų nakties renginys neįvyks, esą dėl transfobijos apribojus renginį iki „suaugusių biologinių moterų”, praneša „Breitbart News” leidinys.

Londono lesbiečių greitųjų pasimatymų nakties renginys buvo atšauktas apkaltinus jį transfobija, nes organizatoriai į renginį įtraukė tik „suaugusias moteris”.

Savaitinis greitųjų pasimatymų vakaras lesbietėms Londono Bloomsbury rajone tapo „woke” aktyvistų taikiniu po to, kai paaiškėjo, kad renginyje draudžiama dalyvauti biologiniams vyrams.

Greitųjų pasimatymų renginio įkūrėja Jenny Watson, kalbėdama laikraščiui „Mail on Sunday”, sakė, kad praėjusiais metais buvo priversta įvesti draudimą jame dalyvauti transseksualams po to, kai į barą atėjo vyras, dėvintis violetinį latekso kostiumą ir turintis „erekciją”.

„Kitą kartą translytė moteris (biologinis vyras) atėjo į moterų tualetą ir savo kūnu stumtelėjo moterį, kuri susinervino ir po to man pasakė. Tai privertė mane susimąstyti, kad tai nėra sąžininga moterų atžvilgiu”, – aiškino Watson.

„Translyčiai asmenys gerbtini. Tačiau reikia apsaugoti lyties požiūriu atskirtas erdves lesbietėms”.

Reaguodama į biologinius vyrus, pasirodžiusius lesbiečių renginyje, praėjusią savaitę Vatson savo interneto svetainėje parašė: „Jei esate vyras, prašome susilaikyti nuo dalyvavimo renginiuose, nes jūs nesate lesbietė”, o socialiniuose tinkluose paskelbė, kad renginiuose turėtų dalyvauti tik „suaugusios žmogiškos moterys”.

Jos pareiškimas, kad žmonės su varpomis iš tiesų negali būti lesbietės, įsiutino vietos LGBTQ+ aktyvistus, kurie apie renginį pranešė vietos valdžios tarybai dėl transfobijos.

Sekmadienį dalyvaudamas laidoje „Free Speech Nation” su Andrew Doyle’u per „GB News”, Watson sakė, kad „Stonegate Group” priklausanti „College Arms” užeiga, kurioje renginys vyksta jau daugiau nei ketverius metus, atšaukė renginį.

Per laidą A. Doyle’as pasidalijo „WhatsApp” žinutėmis su budinčiais aktyvistais, kurias neva parašė „Stonegate Group” vadybininkas, nurodydamas savo politinį šališkumą ir neva pavadindamas Jenny Watson „Terfy asshole” (Terfi šiknaskyle).

Terminas „Terf” (angl. trans-exclusionary radical feminist) tapo įprastu įžeidimu, vartojamu prieš transseksualų judėjimo ekscesų oponentes, pavyzdžiui, jų įsiveržimą į tik moterims skirtas erdves ir neigiamą poveikį vaikams.

Neįvardytas vadovas žinutėse teigė, kad ketina nutraukti greitųjų pasimatymų su lesbietėmis nakties renginį ir pakeisti jį kitu, kurio pagrindinis principas būtų „įtrauktis”, taip paneigdamas teiginius, kad sprendimas atšaukti renginį buvo „komercinis sprendimas”.

Tuo tarpu Jenny Watson teigė, kad jai sunku rasti kitą vietą, ir tvirtino, kad transseksualai aktyvistai atkalbinėja kitus asmenis leisti surengti renginį, kaltindami jos organizaciją, kad ji yra „neapykantos grupė”.

Reaguodama į renginio atšaukimą, rašytoja Helen Joyce, kurią radikalūs kairieji dažnai vadina terfe, socialinėje žiniasklaidoje pareiškė: „Ši istorija yra be galo skaudi. Lesbietės tiriamos dėl fanatizmo vien dėl to, kad išdrįso surengti greitųjų pasimatymų renginį, į kurį neįleidžiami vyrai. Nežinau, kaip kas nors gali tai ginti.”

infa.lt: galima įsivaizduoti situaciją taip: vyrai virsta moterimis, nes jaučiasi moterimis, iš ko turėtų sekti, kad būdami moterimis jie norėtų lytinius santykius turėti su vyrais. Bet ne čia buvo – juos ir toliau traukia moterys, lyg niekas nebūtų pasikeitę, nors jie tvirtina, kad „pasikeitė lytį”.

Lesbietės gi – yra moterys, kurias traukia biologinės moterys – jos nesikeičia lyties ir nenori turėti reikalų su moterimis save vadinančiais vyrais, kurie prie viso to net neatlikę jokių lyties keitimo operacijų. Tačiau dėl to yra kaltinamos neapykantos kurstymu.

Galima tikėtis, kad, jei kas sumanytų JAV surengti moterų šventę (kas neįsivaizduojama dabartinėje situacijoje) – galima būtų tikėtis, jog būtų apkaltintas transfobija, jei neleistų į ją „besijaučiančiais moterimis” vyrų.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 185

Žymos:

Atsiliepimų 3

  1. Rasa    -  2023-08-15, 19:21

    ČIA TAI BENT PROBLEMOS.

    Atsakyti į šį komentarą
  2. VŽA    -  2023-08-15, 19:33

    Iki kokių iškrypėliškų problemų nusirito pasaulis… Dabar Dievas gali visą pasaulį sunaikinti siera ir ugnimi, kaip taip buvo padaręs Sodomos, Gomoros miestuose ir visame Lygumų krašte,,,

    Atsakyti į šį komentarą
  3. Šiaip    -  2023-08-15, 19:40

    Puiku, iškrypėliai jau tiek nuprotėjo kad tarpusavyje pjautis pradeda… Belieka kaip toje kinų patarlėje tik sėdėti prie upės ir laukti kol pradės plaukti tavo priešų lavonai.

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...
mes

gyvename suklastotame, užvaldytame propagandos pasaulyje... tiesa yra tai suprasti... tik tikros žinios veda į tiesą......

A5

Tegu nebijo amerikonai kaip ana syki vel prigazdins teisejus ir niekas jokio orderio neisduos. Demokratija...

Kita faktai. O aš manau kad tai hardono kolaiderio darbas. Ir ką dabar?...

Daugiau laiko tai ne mažiau, viskas gerai :D...

Žiedai sumainomi nemąstant, iš mados, tad taip ir nutinka......

Kol viešpatauja ego, tiesos nereikia. Tiesa sietina su bendru reikalu, bendru vardikliu. "Dievas yra tiesa,...

Hm

Kaip Tadas Blinda sakė - geriau tris dienas karaliauti, nei visą gyvenimą ubagauti......