infa.lt

Už rašytinius grasinimus J.Bidenui ir B.Obamai gavo FTB kulką

10 rugpjūčio
06:20 2023

vaizdo įrašo kadras

FTB leidiniui „Washington Examiner” leidiniui patvirtino, kad specialieji agentai apie 6.15 val. vietos laiku bandė įteikti arešto ir kratos orderius vyrui, kuris, kaip įtariama, skelbė grasinimus Prezidentui Džo Baidenui ir kitiems asmenims, įskaitant Bideno šeimos narius, Manhatano apygardos prokurorą Alviną Bragą ir buvusį Prezidentą Baraką Obamą.

Incidentas įvyko tuo metu, kai Joe Bidenas trečiadienio popietę turėjo atvykti į Jutą ir per naktį sustoti Solt Leik Sityje. Planuota, kad jis aplankys veteranų reikalų ligoninę, kurioje bus minimos vienerių metų PACT akto metinės, taip pat užsuks į lėšų rinkimo stotelę Park Sityje.

„Viskas prasidėjo, kai specialieji agentai bandė įteikti arešto ir kratos orderius gyvenamojoje vietoje. Subjektas yra miręs”, – sakoma FTB pranešime „Washington Examiner”.

Vyras, teismo dokumentuose, kuriuos gavo „Washington Examiner”, įvardytas kaip Craigas Deleeuw Robertsonas, įsitraukė į susišaudymą su FTB, todėl agentai jį nušovė.

„FTB rimtai vertina visus šaudymo incidentus, kuriuose dalyvauja mūsų agentai ar specialiųjų grupių nariai”, – teigė agentūra. „Vadovaudamasis FTB politika, šaudymo incidentą nagrinėja FTB inspekcijos skyrius. Kadangi šis klausimas dar nebaigtas, daugiau informacijos pateikti negalime”.

Pirmadienį Robertsonas tariamai grasino, rašydamas: „Girdėjau, kad Baidenas atvyksta į Jutą. Išsitraukiau savo seną Ghille kostiumą ir valau dulkes nuo M24 snaiperio šautuvo.” Jo „Facebook” puslapyje taip pat gausu nerimą keliančių grasinimų Baidenui, o viename iš jų Jutos gyventojai raginami „šaudyti į orą, kad pasveikintų vyriausiąjį bufetininką!!!”.

Robertsonas taip pat grasino Braggui, vadindamas jį politiniu hakeriu, ir išsamiai aprašė ketinimą surengti jam pasalą automobilių stovėjimo aikštelėje, teigiama kaltinamuosiuose dokumentuose.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 90

Žymos:

1 Atsiliepimas

  1. VŽA    -  2023-08-10, 07:48

    FTB – šaunuoliai. Su galvažudžiais neturi būti terliojamasi.

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Keista, bet kai Lietuvis sako kas blogai, tai jam būtinai kaišiojami visokie skaičiai. Taip buvo...

Bulkučių jiems, bulkučių....

Surplys užveš negrų ir viskas bus gerai. Ačiū infa už šio kadro išyškinimą....

1812 m. Napoleonas puolė - buvo agresorius. Dabar gi yra priešingai. Agresorius - rusofašistai......

Ar tai jau pa s ponulį tradicinės vertybės yra iškrypimas? Kai pats iškrypęs, tai bando...

Yra Turkijos sostine. Stambulas yra Konstantinopolis ir turi simbolinę prasmę vakarų civilizacijai....

greičiau jau mikronas planktonas....