infa.lt

Baltarusija pedofilus „gydys” tame tarpe ir chemine kastracija

20 birželio
06:30 2023

Ką renkiesi?

Baltarusijos generalinė prokuratūra informavo, kad šalis parengė Baudžiamojo kodekso pataisas, numatančias priverstinį pedofilų „gydymą”. Pedofilų gydymo algoritme numatyta taikyti cheminę kastraciją.

Kaip pranešama oficialiame Baltarusijos priežiūros institucijos „Telegram” kanale, Generalinės prokuratūros iniciatyva buvo patvirtintas „klinikinis protokolas, kuriame pateiktas pedofilijos gydymo algoritmas, įskaitant cheminės kastracijos taikymą”.

„Generalinės prokuratūros iniciatyva patvirtintas veiksmų planas, skirtas apsaugoti vaikus nuo seksualinės prievartos ir išnaudojimo, ir patvirtintas seksualinės prievartos aukų reabilitacijos mechanizmas.

Parengtos Baudžiamojo kodekso pataisos: be bausmės už nusikaltimą teismo nuosprendžiu, numatytas priverstinis pedofilija sergančių asmenų gydymas”, – teigė prokuratūra.

Taip pat nurodoma, kad Aleksandras Lukašenka palaikė Baltarusijos generalinės prokuratūros iniciatyvas, susijusias su „administracinės atsakomybės už netradicinių lytinių santykių propagandą, lyties keitimą, pedofiliją ir chaldofiliją nustatymu.

Pasiūlymai dėl cheminės pedofilų kastracijos svarstomi ir Rusijoje. Birželio 18 d. Liberalų demokratų partija pareiškė, kad netrukus pateiks Dūmai įstatymo projektą, kuriuo numatoma įvesti cheminę kastraciją kaip bausmę už pedofiliją nuteistiems asmenims.

Cheminė kastracija – tai vaistų, kurie „ilgam arba visam gyvenimui sumažina lytinį potraukį”, įvedimas. Priverstinė cheminė kastracija taikoma Kanadoje, Danijoje, Vokietijoje, Norvegijoje, Švedijoje ir kai kuriose Amerikos valstijose.

Lietuvoje pedofilai kol kas gyvena kaip rojuje, lyginant su minėtomis šalimis. Net jų pavardes sužinoti yra problematiška, nekalbant bent apie kažkokią vaikų apsaugą nuo jų. Taip pat problemiška nustatyti, kas gi yra tas pedofilas, jei jis užima aukštą postą. Jis tampa tarsi nematomas.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 341

Žymos:

Atsiliepimų 3

  1. O tai    -  2023-06-20, 10:43

    nedemokratines diktaturos salygomis – ten dar yra pedofilu!? Tada ten demokratija,kaip ir Lietuvoje! Ko ta Svietka tada plesosi?

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Che    -  2023-06-20, 10:48

    Visi pedrylos subėgs į Lietuvą. Čia jie globojami valstybės. Lietuvos vaikučiai, saugokitės!

    Atsakyti į šį komentarą
  3. VŽA    -  2023-06-20, 12:06

    Užkrečiantis pavyzdys Lietuvai. Tuo pačiu privalu įjungti iš abugalius. Būtų gera išeitis dėl dabar VIEŠAI siautėjančių iškrypėlių…

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...
Hm

Kaip Tadas Blinda sakė - geriau tris dienas karaliauti, nei visą gyvenimą ubagauti......

Tarytum savo mintis skaityčiau... Ačiū...

Avulis jau pasirūpino savo viešbutko apygvendinimu....

apmokės Lietuva. Nusimausim paskutinius triusikus ir išlaikysim 5 štukas fokiečiukų....

viskas gerai, tik nereikėjo pasiduoti spaudimui, ir palikti mirties bausmę....

Aišku, kad neras. Nelabai ir ieškos. Labai ilgai ir kantriai lojant, gal neapsikentę atsiųstų rusai....

Va kokios sumos Ukrainoje sukasi. Va kaip ten ministrui rūpi valstybė. Svarbiausia prisigrobti sau....