infa.lt

Lytiškumo ugdymas: masturbacija, menstruacijos, lytiniai organai. Tegu tai būna PASLAPTIS

16 birželio
15:57 2023
Į mokyklą pradinukai

© infa.lt nuotr.

Lytiškumo ugdymas vis labiau skverbiasi į Lietuvos provinciją. Jei manote, kad tik sostinėje vaikai vedami žiūrėti filmų apie vienas kitą pamilusius vyrus, tai jūs labai klystate! – rašo Šilalės rajono savivaldybės tarybos narė, Vitalija Jankauskaitė-Milčiuvienė, savo socialinio tinklo paskyroje.

Politikė praneša apie jai paskambinusią mamą iš Radviliškio rajono, kuri papasakojo apie Baisogalos gimnazijoje vykstančius „lytiškumo ugdymo”  užsiėmimus, skirtus 6-8 klasių moksleiviams.

Užsiėmimus veda dvi lektorės iš „Įvairovės ir edukacijos namų”, kurie savo internetinėje svetainėje praneša, kad jie tai: „Vieta, kur lytiškumo ugdymo ekspertai padeda prisijaukinti lytiškumo temas”.

V,Jankauskaitė primena, kad tai ta pati įstaiga, nuskambėjusi prieš keletą metų, kai organizavo „Vulvų ir penių tapybos dirbtuves”.

Organizacija aktyviai „dirba” savo „lytiškumo” srityje, važinėja po Lietuvą, rašo straipsnius ir lytiškumo tema veda seminarus moksleiviams, jų tėvams ir net pedagogams,  su jaunimu dirbantiems asmenims.

Jos projektus finansuoja valstybinės institucijos, teigia Vitalija Jankauskaitė ir pateikia vieną iš pavyzdžių:

„Pavyzdžiui, 2021 m. projektą „Lytiškumo kuprinė”, kurio metu buvo sukurtos didaktinės priemonės, leisiančios geriau vystyti mokinių lytinį raštingumą, kas užtikrins jų lytinės sveikatos puoselėjimo gebėjimus, finansavo Valstybinio visuomenės sveikatos stiprinimo fondas (50 878 eur.).”

Grįžtant prie Baisogalos atvejo, apie kurį pasakojo sunerimusi mama, mokinių lytinio raštingumo vystymas buvo apibrėžtas gan primityviai ir su paslapties nuo tėvelių akcentu, citata:

Šįkart Baisogaloje dvi lytiškumo lektorės, anot vaikų, „kalbėjo apie masturbaciją, menstruacijas, skaidrėse rodė moteriškus lytinius organus, kuriuos kai kas norėjo nufotografuoti, tai neleido ir pasakė, kad tegul būna PASLAPTIS.

Klausė AR JUMS PATINKA GĖJAI?

Reikėjo užpildyti anketą.

Tiesa, dar reikėjo susiskirstyti poromis ( nesvarbu lytis) ir artėti vienas link kito ir stebėti savo savijautą…ką pajusi?”

Politikė priminė tėvams, kad būtų laikas pasidomėti ko yra mokomi jų vaikai mokyklose, ir „kokias „vulvų ir penių tapybos pamokas” jiems rengia edukatorės iš sostinės”.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 327

Žymos:

Atsiliepimų 3

  1. Jonas    -  2023-06-16, 16:01

    Tiesiog velniava…

    Atsakyti į šį komentarą
  2. VŽA    -  2023-06-16, 18:31

    Kalti – RINKĖJAI, į Seimą išrinkusieji lyt-psich, polit-ekonom iškrypėlius. RINKĖJAI juk rinko net bernelį, abugalyje besijaučiantį mergele, todėl prieš rinkimus Vilniaus gatvėmis slampinėjantį atsirengusį suknele. Tokie, – agresyviai vykdo savo pažadus rinkėjams…

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...
Hm

Taiklus paskutinis sakinys apie xuilo... Priminsiu kaip prieš karą su Ukrainą Putinas pareiškė ultimatumą NATO...

Seniai laikas......

Hm

Tegu šitas išgama Tibetui suteikia bent jau autonomiją, o jau po to kitiems nurodinėja......

Tai kad jis ir gimė, ir užaugo Rusijoje...

turėjo būti "para", o ne kompo padarytas "parta".......

si vis pacem parta bellum...

Tikrai taip. Ko galima tiketis kai eini kartu su velniu obuoliauti....