infa.lt

Estai irgi kovoja už šeimą, tik jiems jau sunkiau – pirmas vienalyčių „šeimų” įteisinimo etapas jau praėjo

02 birželio
06:50 2023
Mitingas už šeimą Estijoje

vaizdo įrašo kadras

„Estijos premjerė daugiausia dėmesio skyrė gynybos išlaidoms ir tos pačios lyties asmenų santuokų įstatymui”. Tokiu pavadinimu skelbiamas „Reuters” straipsnis.

Talinas, balandžio 12 d. (Reuters) – Kaja Kallas trečiadienį sakė, kad, nepaisydama žiniasklaidos spėlionių, jog ji gali pretenduoti vadovauti NATO, yra susitelkusi į kitą savo, kaip Estijos premjerės, kadenciją, o jos planuose – įteisinti tos pačios lyties asmenų santuokas ir padidinti išlaidas gynybai.

Parlamentas nubalsavo už tai, kad K. Kallas liktų savo poste po to, kai jos liberali Reformų partija susitarė dėl koalicijos su liberalia Estijos 200 partija ir Socialdemokratų partija”, – rašo „Reuters”.

Akivaizdu, kad puolimas prieš šeimą Rytų Europos šalyse, dar išsaugojusiose prigimtinės šeimos vertybes, yra vykdomas koordinuotai ir plačiu frontu. Ir net vienu metu.

Estijai šiuo metu sunkiau – ten partnerystės įstatymas buvo priimtas 2014 metais, prireikė 9 metų teisinių procesų, kad būtų prieita iki naujo santuokos, o po to seksiančio (galima tuo neabejoti) ir šeimos, apibrėžimo.

Lietuva dar gali kovoti – paskutinis – partnerystės priėmimo etapas dar neperžengtas. Bet gali būti peržengtas, jei TS-LKD, nelikus išeičių prastumti priešlaikinius rinkimus, pilna sudėtimi balsuos už partnerystę, mainais gaudama laisviečių balsus (kurių dabar neturi), pirmalaikių rinkimų palaikymui.

Estijos už šeimą kovojanti visuomenės dalis dar nepasidavė, nes galutinai įstatymas dar nepriimtas – reikės dar dviejų balsavimų parlamente..

Praėjusį šeštadienį, gegužės 27 d. prie Parlamento rūmų Taline, tradicionalistai dešinieji surengė protesto akciją dėl prigimtinio santuokos apibrėžimo išsaugojimo. Daugiau medžiagos apie tai galima rasti šiame estų puslapyje: https://objektiiv.ee/

Mitinge susirinko nemažai žmonių, ir jis, apskritai, priminė Lietuvos Šeimų Sąjūdžio mitingus. Žemiau galite pamatyti jo vaizdo įrašą:

Santuokos gynimo pareiškimas 2023 05 27 (visas įrašas)

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 212

Žymos:

1 Atsiliepimas

  1. VŽA    -  2023-06-02, 07:47

    Prieš lyt-psich iškrypėlių agresiją reikia kovoti RYŽTINGAI, kaip su psichiniais iškrypėliais, nes jie be nuovokos. Kai tokių prisiveisė daug, tai DIEVAS Sodomos, Gomoros miestus ir visą Lygumų kraštą sudegino siera ir ugnimi, kartu su visais gyventojais, gyvūnija ir augmenija. Jeigu tylėsime, apsileisime, tai prisišauksime Dievą ir į Lietuvą, Latviją, Estiją…

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Aplinkosaugininkai turi saugoti miškus bei gyvūnus, o ne bausti vairuotojus, kurie neišgali įsigyti naujo automobilio...

Pirmiausia išmok rašyti be klaidų, chunveibine....

US subyrėjimo laukiam nuo 1947 m. nu niekaip nesulaukiam....

tik neap siš ik iš laimės....

kokiam uriupinske ar žopinske gyveni?...

Kodėl tiek mažai?...

Specialiai pasitikrinau - tik vakar paskelbta info apie Pugačiovą, neknisk proto troli. Ir dar net...