infa.lt

Valdas Vižinis. Išskaičiuotas socialdemokratų cinizmas arba kaip ateina naujasis raudonųjų „monstras“

27 gegužės
07:10 2023

Valdas Vižinis

Kiek naivumo yra Lietuvoje?

Naivumas – švelnesnis kvailumo apibūdinimas – šiandieninė Vakarų civilizacijos rykštė ir didžiausia jo grėsmė. Įvairiose visuomenės negebančių matyti vientisumo ar perprasti pasaulį skaičius įvairuoja – 70-80 procentų žmonių.

Viešų galių pagalba įteigimas šiems žmonėms – lemiamas veiksnys atsidurti politikos viršūnėje.

Konservatoriams tai pavyko padaryti išskaičiuotų manipuliacijų dėka per lemiamas įtakas darančią LRT, Laisvės TV ir eilės iš šios partijos kišenės besimaitinančių „visuomenės įtakotojų“ socialiniuose tinkluose.

Naivumas – kintanti visuomenės būsena, tik ne proto link. Nuo vieno naivumo iki kardinaliai priešingo.

Reitingų lentelės – atspindys kaip diametraliai pakito atvedusi konservatorius ir laisviečius į valdžią visuomenės viešoji nuomonė.

Tačiau apsirikti ir galvoti, jog valdžia keisis nereiktų, nes lietuvių naivumo dėka valdžia svyra ilgą laiką po Brazausko mirties tūnojusiai šešėliuose politinei jėgai, apie kurią dabar nėra daug žinoma, jos veikla visuomenėje beveik neaptarinėjama, tačiau kurioje jau dabar galima įžiūrėti labai pavojingas lietuvių tautiniam identitetui tendencijas.

Pirmiausia ką reikia suprasti – Tikslą įteisinti lyčiai neutralią partnerystę parlamentinės socialdemokratų, liberalų, laisviečių partijos įsirašė į rinkimų programas.

Dar kartą – SOCIALDEMOKRATŲ, liberalų, laisviečių !!

Nereiktų stebėtis socdemų gudravimais balsavimuose. Priimant civilinės partnerystės įstatymą svarstymo stadijoje – konservatorių organizuotoje klastoje socdemai parėmė 6 balsais. 3 balsai ne UŽ – pasiteisinimui prieš visuomenę.

75% prieš tokią partnerystę lietuvių rinkėjų nėra juokas ir į šią apčiuopiamą politinę grėsmę reikia atsižvelgti protingai. Tačiau socdemų pagalba konservatoriams atėjo laiku ir liko paskutinis balsavimas – įstatymo priėmimas.

Socialdemokratai savo politinius tikslus šiuo metu atsargiai įgyvendina konservatorių ir liberalų rankomis. Nešmėžuodami ekranuose ir žiniasklaidos antraštėse. Likdami „nekaltais“.

Ir laukia savo valandos pasiruošę. „Partnerysčių“ įgyvendinimo pavardė – Birutė Sabatauskaitė.

Galime būti tikri, Lygių galimybių Seimo kontroliere paskirtas Sabatauskų šeimos narys šiuo metu kol kas tik imituoja darbą. Supranta – socdemų su konservatoriais mainų būdu atsiradus šiame poste, esant konservatoriams nedaug tenuveiksi.

Ir valdžiai nukritus į socdemų rankas, o savivaldos rinkimai tą rodo labai aiškiai, ši kontora įgaus tikrąsias apsukas, kitaip gi kam socdemams „mirtinai“ prireikė šio posto. Tikrai ne šiaip, tikrai Sabatausko dukrai nedarbo reikėjo. Politikai dalyvauja politiniuose postų mainuose įtakoms, ne atlyginimams imti.

Socdemai pritvinkę naujų jėgų. Gerus išsilavinimus užsienio universitetuose įgijusių kairuoliškų marxistų. Jie dar kiek ištirpsta toje partinėje drausmėje, tačiau šiems laikas atsiskleisti neabejotinai ateina.

Aš teigčiau, jog raudonasis pavojus ruošiasi efektyviam šuoliui būtent socialdemokratų terpėje.

.. kitas parašymas bus

Šis įrašas pirmą kartą paskelbtas jo autoriaus asmeninėje Facebook paskyroje.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 337

Žymos:

Atsiliepimų 2

  1. Valdai,    -  2023-05-27, 23:22

    raudonieji tave istrauktu is po Valinsko ir priverstu DIRBTI,o juokinti po darbo! Va,ko tu ir tavo vergvaldys,bijote!

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Tomas Jakutis    -  2023-05-29, 17:43

    LSDP – jokie socdemai. Tai akivaizdu stebint ir vertinant šios partijos darbus, veiklą. Neklausykim ką liežuviais mala, bet ši partija valdžią turėjo ne kartą ir neįvedė progresinių mokesčių. LSDP niekuo nesiskiria nuo konservatorių, liberalų ir liberastų: tai turtuolių interesų vykdytojai.

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Vakarų debilai valdžioje pasapnavo, kad gali nugalėti Rusiją, atsibudę pamąstė savo debiliškomis smegenimis, kad gerai...

Kas sugeba - daro. Kas nesugeba - vadovauja. Kas nesugeba vadovauti - moko....

Kryti i bedugne - sustabdyti neimanoma!...

salys mandagiai ju taip ir nepasiunte?...

ir reikejo daryti,kada valdei!...

LB

dėl tavęs šiek tiek pamažinsim....