infa.lt

Juokas pro ašaras

06 gegužės
19:30 2023
Dovilė Sukackaitė

asmeninio albumo nuotr.

Dovilė Sukackaitė

Saugokite savo vaikus, tik ne per stipriai – nes už marmūzės išmalimą iškrypėliui – baudžiamoji atsakomybė. Saugoti savo vaikus galite tik apskųsdami prokuratūrai, kuri arba nieko negali padaryti, arba gali skirti tik juokingas bausmes, tokias kaip areštas arba viešieji darbai.

Dar galite pamėgint kreiptis į visokias institucijose, kuriose sėdi visokios raud* rėksnės, verkiančios kad kažkur yra prievartaujamos moterys ir tvirkinami vaikai, bet nežinančios kur taip yra.

Bet čia bus Sizifo bausmė pačioms aukos, kurios kaltos tik dėl to, kad atsidūrė netinkamoj vietoj netinkamu laiku. Griežčiausia bausmė skiriama už mažamečių tvirkinimą – iki 5 metų nelaisvės. O kokia ta nelaisvė – spręs teisėsauga, kurioje daug tokių pačių.

Mano nuomone, pati švelniausia bausmė iškrypėliams (bet kokio pobūdžio) turėtų būti bent jau 10 metų nelaisvės ir po tvirkinimo fakto įrodymo – visas ikiteisminio tyrimo laikotarpis praleidžiamas areštinėje.

Ir baigtųsi šitie šlykštūs dalykai. Griežčiausia bausmė būtų už seksualinį vaiko išžaginimą – iki gyvos galvos. Arba dar griežtesnės, priklausomai nuo pobūdžio.

Dar labiau tiktų psichiatrinė ligoninė, nes sveiko proto žmonės nedaro tokių nusikaltimų.

Jeigu prokuratūra užsimanė žiauresnių nusikaltimų (tokius turbūt nagrinėt įdomiau) tai taukškite tokias sapaliones toliau. Bus dar ne tokių dalykų.

Vaikų teisių specialistai tesugeba tik vaikus atiminėti iš tėvų, kurie plekštelėjo vaikui bėgusiam per gatvę per kombinezoną, turėjo virtuvinį stalą su trupiniais arba teisėsaugai užkliuvo žaizdos ant vaiko kūno nors tas vaikas turi polinkį žaloti save dėl ligos, o be jokios ekspertizės buvo atimtas iš mamos (tikra istorija).

Progresyvus cirkas tiesiogine to žodžio prasme. Vienintelė išeitis ginti save nuo iškrypėlių, kuriuos gina valstybės pinigus ėdantys rėksniai ir byranti Lietuvos teisėsauga (jeigu galima jau taip pavadinti), dujos į akis iš balionėlio ir spyris į klyną.

O jei ir už tai baus – čia jau idiotizmo viršūnė. Panašu kad visai arti. Smūgis į nosį, skirtas iškrypėliui, doram piliečiui kainuos baudžiamąją bylą.

Jaučiu tuoj pradės aiškinti, kad ir savigyna nehumaniškas dalykas. Вы комсомолец? Где гуманизм? Kaip SSRS filmuose. Humanizmas tik nehumaniškai besielgiantiems.

O visiems kitiems apgraužtas kaulas – tariama laisvė, kuri skirta tik nomenklatūriniams banditams. Tuoj privers klykti: Prievartaukite mane kas tik norite, nes esate laisvi tą daryti?!

Laisvė tvirkintojams! Nes love is love! „Naujosios beprotnamio netvarkos” vystytojai prigalvos dar ne to. O mums patiems rinktis – ar siųsti juos į psichiatrinę, ar atsidurti ten patiems ir leisti tarakonams toliau plėtoti savo išsigimėliškus planus.

P.S. Jeigu kam vis dar kyla klausimas, kodėl jaunimas nenori vaikų – atsakymas šiame straipsnyje. Vaikai nėra saugūs šitoj valstybėj. Už realią jų gynybą būsi nubaustas. Kita gynyba nepadės.

O gynyba po laiko – ne gynyba. Ir ta baigiasi tuščiom kalbom. Negaliu aš tokioj valstybėj auginti savo atžalų. Deja…

BK vaikų negina visiškai. Paskaičius jį visiškai nestebina tokie įvykiai. Daugeliui progresyvistų vaikai tebėra tik aplinkos tarša, CO2 pėdsakas ir visos kitos klimakso kaitos nesąmonės.

O policijos pasakymai tėvams, kad kreipkit labiau dėmesį į savo vaikų saugumą – o kas dirbs?

Tėvams darbuose reikia dirbti. O vaikai neturi sėdėti įkalinti namuose vien dėl to, kad kažkoks išsigimėlis turi visas privilegijas.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 529

Žymos:

Atsiliepimų 5

  1. Algirdas    -  2023-05-06, 14:15

    Žiauri mergina. Ir kada pradings tas noras bausti, teisti ir verkšlenti? Gerai dar tiek, kad bent jau savigynos nepamiršo, tai, ko gero, vienintelė sveika šio straipsnio mintis.

    Atsakyti į šį komentarą
    • Ahaha    -  2023-05-06, 23:00

      Man atrodo kad jus dar nezinote kas tas ziaurumas yra. Gal cia daugiau nusivylimo. O savigyna ir yra cia pagrindine mintia turbut kad reikia kazka daryti del to kas vyksta dabar

      Atsakyti į šį komentarą
  2. Regis    -  2023-05-06, 14:57

    Vaikus auginti gali, Dovile, kas jei ne tu? Mums reikia tokių mamų kaip tu, vaikų. Taip pat išauklėtų, suprantančių kas yra kas.
    Sąlygos bus sunkesnės, bet prisiminkime krikščionių bendruomenes musulmoniškose šalyse. Jos gyvos, augina vaikus savo tikėjimu ir nugali sunkumus.

    Mes irgi galime, be to, mūsų kol kas bent – dauguma. Ir mums reikia tokių kaip tu. Kalbančių, rodančių pavyzdį.

    Atsakyti į šį komentarą
  3. T0mas J.    -  2023-05-06, 18:55

    Nerinkim iškrypėlių į valdžią, ir viskas bus gerai.
    Nerinkim landsbergistų, konservatorių, liberastų.
    Nerinkim tokių kaip Tomilinas, kaip Bakas, kurie sako kad per valstybinę sieną naktį besiveržiančius Lietuvon svetimšalius (be vizos!) mes turime PRIIMTI!

    Atsakyti į šį komentarą
    • Pastebėjęs    -  2023-05-06, 19:13

      Jūsų geriausias komentaras, dėl visko kalti RINKĖJAI, kurie išrenka lyt-polit-iškrypėlius. Tada ir vaikams nesaugu, ir Lietuva nuo „importinių” pradės juodėti…

      Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Jie eina link totolaus fantastinio rytojaus kur žmogus renkantis atstova valdžioje tampa ju vergas, skaičius...

kad jis zino,kur ji yra! Nusispjauti - dar nereiskia neapykantos! Gal tiesiog "draugo" kauke jam...

jau ir moteru,skelbia Ukraina,o mums - musu "svietejai" meluoja,kad Rusija! Beje,noriu pasveikinti ukrainiecius Europoje! Naujasis...

Nuolat stiprina kontrole,o vogti milijonus - kasdien lengviau!...

kad paciu sukurtos peklos vengiama verslo nurodymu! Juk,Lietuvoje ir po Baltijos salis dirbantys vilkikai,autobusai,traktoriai -...

ir atsakymas,kam reikalingas sis karas!...

o tolimesnio UA ir ES naikinimo!...