infa.lt

Britų mokytojas rėžia vaikams: Už LGBT ideologijos atmetimą su jumis bus „griežtai elgiamasi”

16 balandžio
11:55 2023

Jūs neturite pasirinkimo, ar šioje mokykloje mokytis apie LGBT+, ar ne, – pareiškė britų mokytojas. „Tai viena iš mūsų vertybių, ir jei atsisakysite tai daryti, su jumis bus griežtai elgiamasi, praneša „Live Site News” leidinys.

(LifeSiteNews) – Dešimtmečius progresyvistai agresyviai mus informuoja, kad jie yra uolūs „įvairovės” ir „daugiakultūriškumo” gerbėjai. Šie žodžiai įgavo beveik toteminę reikšmę, o „įvairovė yra mūsų stiprybė” tapo Kanados kairiųjų mantra.

Aš turiu priekaištų šiems žodžiams – įvairovė yra apibūdinimas, o ne vertybė – bet per pastaruosius kelerius metus dažnai norėjosi, kad tie, kurie šiais terminais naudojasi, iš tikrųjų jais tikėtų.

LGBT judėjimui įsitvirtinus kultūroje, paaiškėjo, kad progresyvistams „įvairovė” reiškia, jog žmonės atrodo skirtingai, bet mąsto vienodai.

Taigi Vakarų valstybės (pirmiausia anglosferos šalys) gali priimti daugybę imigrantų iš besivystančių šalių, ir jei daugybė šių imigrantų vaikų patenka į valstybinės švietimo sistemos piltuvėlį – iš jo išeina su tomis pačiomis vertybėmis, kaip ir postkrikščioniški vaikai.

Kanadoje imigrantų bendruomenės protestavo prieš radikalų lytinį auklėjimą valstybinėse mokyklose; Jungtinėje Karalystėje prieš indoktrinaciją daugiausia kovoja musulmonai.

Kas nori pamatyti, kuo virto valstybinės mokyklos, tereikia sekti tokius žurnalistus kaip Christopheris Rufo ar Chaya Raichik (labiau žinomi kaip „TikTok Libs”).

Tačiau puikų mikrokosmosą apie tai, kaip jaučiasi turintieji teisę postkrikščioniški pedagogai, kuriems pavesta indoktrinuoti, puikiai atspindi šis vaizdo įrašas, kuriame mokytojas skaito savo mokiniams įstatymą apie maištą Stationers’ Crown Woods Academy, vidurinėje mokykloje ir šeštojoje klasėje Grinvičo rajone netoli Londono (Anglija), iš tikrųjų atspindi pedagogų požiūrį į minčių įvairovę.

„Leiskite man labai aiškiai pasakyti, – sako mokytojas savo mokiniams. „Jūs neturite pasirinkimo, ar šioje mokykloje mokysitės apie LGBT+, ar ne. Jūs neturite pasirinkimo. Tai viena iš mūsų vertybių, ir jei atsisakysite tai daryti, su jumis bus griežtai elgiamasi.

Kodėl turėčiau tą daryti? Kodėl man turėtų rūpėti, ar kas nors šioje patalpoje nori ką nors mylėti, nesvarbu, ar tai būtų vyras, ar moteris? Kodėl man turėtų rūpėti, jei kas nors nori pasakyti: „Ar žinote ką? Nežinau, ar aš esu labiau vyras, ar labiau moteris. Aš tyrinėju. Kodėl man tai turi būti svarbu?”

Geras klausimas, nes akivaizdu, kad šiam vyrui tai labai, labai svarbu.

Jis tęsia: „Tai nekenkia jums, bet tikrai kenkia kitiems žmonėms dėl jūsų vartojamų žodžių. Jūs nesuprantate, kad tai turi įtakos”. Kai jis mokėsi mokykloje, mokytojas pasakojo, kad iš jo tyčiojosi mergaitės, ir jis to nepamiršo.

„Kodėl kas nors pasirinktų sakyti tai, kas įskaudintų kitus? Leiskite man labai aiškiai pasakyti: jūs neturite pasirinkimo, ar šioje mokykloje mokysitės apie LGBT+, ar ne. Jūs neturite pasirinkimo. Tai viena iš mūsų vertybių, britų vertybė… ir jei pasakysite ką nors, kas yra įžeidžiančio ar gali įskaudinti ką nors kitą šioje patalpoje, tai yra labai rimta, ir tai yra taip pat rimta, kaip ir tai, jei vartotumėte rasistinius žodžius. Nedarykite to.”

„Tai yra vertybė”, – reziumuoja mokytojas. „Tokio požiūrio mes laikomės šioje mokykloje. Ir jei čia sėdi žmonės, kurie nesutinka su tuo, ką sakau, jums reikia eiti namo ir pasikalbėti su tėvais. Sakykite: „Kodėl mano vertybės taip skiriasi nuo Didžiosios Britanijos vertybių? Kodėl aš turiu tokią nuomonę? Iš kur ji atsirado? Vienintelis dalykas, už kurį jus gali išvesti iš [klasės], yra lytinis švietimas, ir tai daro jūsų tėvai… Niekas šioje salėje to nepadarė. LGBTQ nėra lytinis švietimas. Tai yra santykiai. Jūs neturite teisės ar galimybės atsisakyti tai daryti. Negaliu apsakyti, kiek daug reiškia, kai žmonės nepripažįsta, kas aš esu, ir atvirai sako, kad jie nevertina to, kas aš esu, nes sakydami „nesutinku su LGBTQ žmonėmis”, jūs sakote, kad manęs nevertinate.”

Šiuo metu aišku, kad mokytojas verčia įkaitais tapusių vaikų auditoriją patvirtinti savo tapatybę: „Aš daug daviau šiam pasauliui, – sakė jis. „Aš įsivaikinau du vaikus.”

„Kodėl turėčiau būti vertinamas pagal tai, ką pasirinkau mylėti? Nesvarbu, sutinkate su tuo ar ne, nesakykite nieko, kas priverstų mane ar ką nors panašaus į mane jaustis mažiau žmogumi… Kas nors turi klausimų?”

Nenuostabu, kad jų nėra.

To mokytojo tirada – o jo tonas yra beveik triuškinamai agresyvus – gerai atspindi, kaip atrodo viešasis švietimas. Čia nėra daugiakultūriškumo – tik monokultūra, plevėsuojanti „Pažangos”, „Pasididžiavimo” ar transseksualų vėliava.

Pasirinkimo nėra. Nėra įvairovės. Nėra kitokios nuomonės. O jei esate iš šeimos, kurioje vyrauja tradicinės vertybės, šis homoseksualus mokytojas nori, kad grįžtumėte namo, keiktumėte juos ir klausinėtumėte, kodėl esate kitoks, o paskui atsiverstumėte į jo vertybes.

Straipsnio autorius, Džonatonas Van Marenas (Jonathon Van Maren) yra viešasis kalbėtojas, rašytojas ir kovotojas už gyvybę. Jo komentarai išversti į daugiau nei aštuonias kalbas ir plačiai publikuoti internete bei spaudoje, pavyzdžiui, „Jewish Independent”, „National Post”, „Hamilton Spectator” ir kituose laikraščiuose. Jis yra gavęs žydų organizacijos „B’nai Brith” apdovanojimą už kovą su antisemitizmu spaudoje. Jo komentarai buvo rodomi per CTV Primetime, Global News, EWTN ir CBC, taip pat per dešimtis radijo stočių ir naujienų kanalų Kanadoje ir Jungtinėse Valstijose.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 201

Žymos:

1 Atsiliepimas

  1. VŽA    -  2023-04-16, 16:39

    Tai vaikus ne iš karto prievartaus gėjai, pirmiausiai juo PRIEVARTAUS išmokti iškrypėlių technikos… Gal jau pas juos tas, dar ne profesionalas, bet tik VIP Gėjus-pedofilas bartaševičius nuvykęs, kad Lietuvoje nesigirdėti…

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Tomai, negalima taip negražiai atsiliepti apie mūsų dabartinėje valdžioje esančius buvusius komunistus vei įslaptintus KGB...

Okupacijos laikų kolaborantas su daugiau kaip 30 m. narystės TSKP stažu man ne autoritetas. Kandidatas...

2030 m. paties seimo gali nebūti. Bus eurosojūzo vietinė taryba....

Blazyte, laiskas keisti straipsniu fotografijas, ta su raudona ir su violetine jau smarkiai nusidevejo, reiktu...

o kiek žmonių psichologine prievarta buvo verčiami skiepytis " išmes iš darbo", "negalėsi maisto nusipirkti...

žvygiui nėra vietos Lietuvoje...

Nu, bl, nesu matęs individo su tokiu durnu snukiu.Durnumas iš jo fontanu trykšta....