infa.lt

Gydytojas: „Trys svarbiausios praėjusių trejų metų pragaro pamokos”

11 balandžio
14:57 2023

Vis bandau prasibrauti pro masinės žiniasklaidos cenzūrą, cenzūruojančią dr. Anthony Fauci ir sveikatos apsaugos agentūrų kritiką dėl to, ką jos padarė pandemijos metu, rašo gydytojas „Brownstone Institute” tinklapyje.

Pastaruoju metu kartu su savo rašymo partneriu aktyviai skelbiame nuomonių straipsnius. Mūsų straipsniai paskelbti „Fox News”, „Daily Caller”, „Real Clear Politics”, „The Washington Times”, „The Epoch Times”, „The Federalist”, „The Washington Examiner” ir kituose leidiniuose.

<…>

Praėjus trejiems metams po to, kai COVID-19 užgrobė pasaulį, Holivudo įžymybės tyčiojasi iš vakcinos politikos laidoje „Saturday Night Live”, Bernie Sandersas kviečia „Moderna” vadovą į Kongresą, o Kenedžių šeimos narys meta pirminį iššūkį JAV prezidentui Joe Bidenui, pasisakydamas prieš vakcinas, kurias Baltieji rūmai ir toliau propaguoja.

Kaip pasikeitė laikai. Per trejus trumpus metus daugelis požiūrių, kurie 2020 m. buvo atmetami kaip „kraštutiniai” ar „antimoksliniai”, tapo akivaizdūs ir net pagrindiniai. Man, kaip gydytojui, kurio pragyvenimo šaltiniui grėsė pavojus už tai, kad kvestionavau kai kuriuos iš šių požiūrių, šie pokyčiai neteikia jokio malonumo.

Kad ir kur nesutartume, turime žvelgti į ateitį ir ruoštis kitai ekstremaliai situacijai visuomenės sveikatos srityje. Štai trys vietos, nuo kurių reikėtų pradėti.

Pirma, ištikus krizei, visuomenės sveikatos vadovai turėtų teikti pirmenybę skaidrumui ir skatinti atviras diskusijas. Per visą pandemijos laikotarpį Ligų kontrolės ir prevencijos centras (CDC) ribojo informacijos srautą ir skelbė tik tuos duomenis, kurie atitiko jo siaurus politinius tikslus. Tačiau, kaip matėme, faktai galiausiai išaiškėja, o slėpimas visada yra blogiau už patį nusikaltimą.

Niekur šis principas nėra aiškesnis nei COVID viruso kilmės klausimu. Dr. Anthony Fauci vis dar sako, kad „labai sunku pasakyti”, ar FTB ir Energetikos departamentas teisūs dėl laboratorijos nutekėjimo teorijos. Jis laikosi savo teiginių apie „natūralų atsiradimą” ir plūsta tuos, kurie su tuo nesutinka, vadindamas juos „bepročiais”.

Laimei, jo siautėjimo be jokios atsakomybės dienos baigėsi. Atstovų rūmai 419 balsais balsavo už tai, kad Bideno administracija būtų priversta išslaptinti visą informaciją apie COVID kilmę.

Buvęs CDC direktorius daktaras Robertas Redfildas (Robert Redfield) paragino paskelbti moratoriumą moksliniams tyrimams, susijusiems su [viruso] funkcijų (gain-of-function research) padidinimu. Tai dvi svarbios vietos, nuo kurių reikėtų pradėti.

Antra, neapsimetinėkite, kad yra „sidabrinė kulka”. Sudėtingos visuomenės sveikatos problemos reikalauja sudėtingų sprendimų – kiekvieną kartą. Baidenas, Fauci ir kiti žmonės visą COVID strategiją grindė uždarymu“karantinais, po ko sekė skiepai.

Tai darydami jie davė pažadus, kurių negalėjo ištesėti, ir naudojo absurdiškus teiginius, pavyzdžiui, CDC direktorės daktarės Walensky tvirtinimą, kad paskiepyti žmonės negali platinti COVID ar net susirgti, siekdami primesti darbotvarkę, kuri tik supriešino amerikiečius tarpusavyje.

Žinoma, Walensky buvo priversta pripažinti, kad ji klydo (ir dar daug kitų dalykų). Tačiau JAV vis dar reikalaujama, kad užsienio svečiai būtų paskiepyti nuo COVID-19, o pirmasis pasaulio tenisininkas (Novakas Džokovičius), mano mėgstamiausias sportininkas, negali įvažiuoti į mūsų šalį dalyvauti artėjančiuose turnyruose.

Floridos gubernatorius Ronas DeSantis nusipelnė pagyrimo už tai, kad pasiūlė, jog galėtų „paleisti laivą iš Bahamų”, kad N. Džokovičius galėtų dalyvauti mėnesį vykusiame Majamio atvirajame teniso turnyre, tačiau iki to neturėtų prieiti.

Yra kitų galimybių gydyti COVID, įskaitant esamų generinių vaistų pakartotinį panaudojimą. Tai nebėra marginalinė priežastis. Russellas Brandas (Raselas Brendas) sužadino nacionalinių laikraščių antraštes, nes ėmėsi pagrindinei žiniasklaidai priekaištauti, kad ji atmeta tokius vaistus kaip ivermektinas, kuriuos propagavo tokie žmonės kaip Joe Roganas ir Aaronas Rodgersas (Aronas Rodžersas).

Trečia, politikos formuotojai turi pripažinti, kad dėl skubių krizinių sprendimų gali nukentėti žmonės. Niekas nesitiki tobulos visuomenės reakcijos, tačiau turi būti apsauginis tinklas tiems, kurie įsitraukia į vienkartinį požiūrį. Prisiminkime su vakcina susijusią sustiprėjusią ligą (VAED) – šiurpų scenarijų, kai vakcina ne tik neužkerta kelio infekcijos perdavimui, bet ir sukelia sunkesnę ligą paskiepytam asmeniui nei neskiepytam.

Remiantis CDC „V-safe” saugumo stebėsenos sistemos duomenimis, 33% žmonių, gavusių COVID-19 vakciną, patyrė sunkų nepageidaujamą poveikį, o 7,7% prireikė hospitalizacijos.

Niekada per savo karjerą nesu išrašęs nė vieno vaisto ar skyręs jokio gydymo, kurio rizika, kad dėl to gydymo prireiks medikų pagalbos, būtų net artima 1 procentui. Tokia gydymo rizika neturi precedento šiuolaikinės medicinos istorijoje.

Išdrįsusieji kelti aliarmą dėl neįrodyto ir pavojingo vakcinų pobūdžio buvo negailestingai persekiojami. Vyriausybinė programa, pagal kurią kompensuojamos kompensacijos tiems, kurie nukentėjo nuo vakcinų, buvo kaip juodoji skylė.

Nuo vasario pabaigos iš 11 196 ieškinių, t. y. mažiau nei 1 proc., pateiktų Kompensacijų už sužeidimus, patirtus skiepijant vakcinomis, programai(Countermeasures Injury Compensation Program ) (CICP), buvo patenkinti tik 19 ieškinių. Nevilties metu amerikiečiai griebiasi pagalbos tik tam, kad paskęstų didžiulėje vyriausybinėje biurokratijoje.

Svarbiausia, kad į kitą visuomenės sveikatos kritinę situaciją būtų reaguojama nuolankiau ir ne taip arogantiškai. Kartą per šimtmetį pasitaikanti krizė reikalauja atvirumo dvasios.

Tie patys taip vadinamieji ekspertai, kurie šaipėsi iš „mokslo”, turi išgerti savo vaistų dozę. „Pew Research” duomenimis, visuomenės pasitikėjimas medicinos mokslininkais smuko iki 29 procentų.

Šie skaičiai turi atsigauti, kol neįvyko sekanti katastrofa. Pradžiai reikėtų pakviesti tiesioginės grandies gydytojus, turinčius tiesioginės ligos gydymo patirties, kad jie pateiktų rekomendacijas, kas veikia, o kas neveikia.

Nė vienas asmuo, įstaiga ar institucija neturi gerų idėjų monopolio. Mokslas ir medicina nuolat vystosi ir keičiasi. Politikai turi neatsilikti.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 449

Žymos:

Atsiliepimų 3

  1. VŽA    -  2023-04-11, 15:09

    Dirbantieji, dauguma buvo išprievartauti. Pasidavė mažaraščiai „Mokslu tikėtojai”. Mąstantys žmonės – išsisuko nuo mirties…

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Regis    -  2023-04-11, 22:49

    JIE išmoko vieną pamoką – mus galima paspausti pasinaudojant baime ir „mokslo” autoritetu.

    Ir dabar jie tuo naudosis nuolat, tik dabar baimei bus naudojama Rusija ir patriotizmas kovai su ja, „nes ji užims visą Europą” kitu atveju.

    Atsakyti į šį komentarą
  3. Hm    -  2023-04-17, 13:07

    Panašu, kad tai buvo pratybos – kaip įvaryti baimę ir kaip uždaryti žmones. Na prie to pačio patikrinti, kokia visuomenės dalis pasiduoda įtakojimams. Panašu, kad „valdytojus ir įtakakotuojus” rezultatai nuvylė, nes dar pakankamai didelė dalis visuomenės mąsto ir nepasiduoda…

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Manau, kad Vaitkaus komanda šitokiu būdu patys sau kuriasi piarą? Klounai...

nacistui putinui.......

Hm

Maskvoje sutelkta daugiausiai oro gynybos, bet yra daug visiškai nesaugomų ir vertingų taikinių, tai ten...

ble su sibiru kariaus xoxlai kuria vis kuria o iki maskvos nedatraukia...

Vakarų debilai valdžioje pasapnavo, kad gali nugalėti Rusiją, atsibudę pamąstė savo debiliškomis smegenimis, kad gerai...

Kas sugeba - daro. Kas nesugeba - vadovauja. Kas nesugeba vadovauti - moko....