infa.lt

Hunterio Bideno verslo partneris bendradarbiauja su Kongresu prieš Bidenų šeimą

25 vasario
17:46 2023

Hanteris ir Džo Baidenai

Atstovų Rūmų tyrėjai užsitikrino, kad su jais bendradarbiaus vienas svarbiausių Hanterio Bideno verslo partnerių, o tai reiškia proveržį jų pastangose ištirti Bidenų šeimos verslo sandorius užsienyje, praneša „Trending Politics News” portalas.

Kapitolijaus kalvą sukrėtė netikėtas įvykis – pagrindinis Hanterio Baideno (Hunter Biden) bendradarbis Erikas Šverinas (Eric Schwerin) sutiko bendradarbiauti su Kongresu, taip suteikdamas galimybę ištirti prezidento Joe Bideno sandorius.

Šis proveržis leidžia tyrėjams pagaliau gauti vidinės informacijos, kurios jie ieškojo. Kadangi E. Šverinas puikiai pažįsta Hanterio verslo ir finansines įmones, taip pat turi ryšių su paties prezidento verslo ir mokesčių reikalais, šis bendradarbiavimas pakeis vykstančio tyrimo eigą.

Ketvirtadienį Atstovų Rūmų priežiūros ir atskaitomybės komiteto pirmininkas Džeimsas Komeris (James Comer, R-Ky.) pateikė daugybę įžvalgų.

Jis pareiškė: „Jis [Šverinas] su mumis bendradarbiauja. Jo advokatai ir mano patarėjas nuolat bendrauja. Dabar esu įsitikinęs, kad jis ketina su mumis bendradarbiauti ir pateikti mums prašomą informaciją”.

„Manau, kad Šverinas bus labai vertingas liudytojas šiame tyrime”, – pridūrė Komeris.

Komitetas gavo informacijos, kad Hunteris Bidenas ir prezidento brolis Džeimsas Baidenas (James Biden) neketina atskleisti visos Komerio komiteto prašomos informacijos apie pirmosios šeimos pasaulinius verslo sandorius, iš kurių nuo Ukrainos iki Kinijos gauta milijonai dolerių.

Tai reikšminga, nes reiškia proveržį Bidenų šeimos užsienio verslo sandorių, kurie buvo kruopščiai tikrinami, tyrime.

Pagrindinio Hanterio Baideno verslo partnerio bendradarbiavimas gali suteikti vertingos informacijos tyrėjams ir atskleisti visas galimas etines ar teisines problemas. Tai taip pat gali turėti įtakos visuomenės požiūriui į Bidenų šeimą ir paveikti politinę dinamiką.

„Žinome asmenis, daugelis jų dabar su mumis bendradarbiauja, tačiau kiti – ne taip jau daug”, – pažymėjo Komeris. „Mes pradėsime kviesti į teismą žmones privačiame sektoriuje, pradėsime kviesti į teismą finansines institucijas, kad gautume informacijos. Tada mes imsimės tolesnių veiksmų.”

Todėl D. Komeris paskelbė, kad jo komitetas daugiau nieko neatidėlios ir nedelsdamas pradės teikti šaukimus į teismą.

„Jei būčiau Hanteris Baidenas ir būčiau toks nekaltas, kaip teigia jo advokatai ir mažasis smogikas, dirbantis Baltuosiuose rūmuose ir kasdien mane atakuojantis, norėčiau išskalbti savo vardą prieš Atstovų Rūmų priežiūros komitetą, – tęsė Komeris.

„Jis galėtų dabar ateiti priešais Atstovų Rūmų priežiūros komitetą ir apginti savo gerą vardą.

Jis turėtų 20 demokratų, kurie tikrai jį palaikytų, ir jis galėtų priversti 26 respublikonus atrodyti blogai, jei visa ši informacija, kurią turime iš jo nešiojamojo kompiuterio, visi elektroniniai laiškai, kurie buvo parašyti jo paties žodžiais, visi garso įrašai, kurie yra jo paties balsu, jei dėl kokių nors priežasčių mes tai neteisingai interpretuojame, tada jis galėtų priversti mus atrodyti blogai.”

„Bet mes visi žinome, kad ši šeima buvo įsitraukusi į prekybą poveikiu. Ir ši administracija daro viską, ką gali, kad pabandytų užblokuoti šį tyrimą.”

Negalime tiksliai nuspėti, kaip Joe Bidenas reaguos į šią naujieną.

Tačiau anksčiau jis gynė savo sūnaus verslo sandorius ir tvirtino, kad jis nedalyvavo jokioje neetiškoje ar neteisėtoje veikloje.

Gali būti, kad jis ir toliau tvirtins, jog jo šeima nepadarė nieko blogo, ir gali priešintis tyrimui.

Kita vertus, jis gali pripažinti tyrimo svarbą ir paskatinti visapusiškai bendradarbiauti. Galiausiai tai parodys tik laikas, reziumuoja leidinys.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 185

Žymos:

Atsiliepimų 2

  1. Paleckiuko pašvinkusi liekana    -  2023-02-25, 21:18

    Va, kiek šūdo kažkieno dievinamoje „demokratijos” irštvoje. O kiek dar neatkapstyta, oooo…..

    Atsakyti į šį komentarą
  2. VŽA    -  2023-02-26, 09:12

    Labai primena gerb. R. Pakso istoriją, kurioje mąstantieji puikiai suvokia kaltinimus…

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Zmones balsuokime uz Vaitku ,jis vienintelis nori laisves ir nepriklausomybes Lietuvai!!...

Taip kliedėti nereikia daug proto turėti. Tokie patys ir valdžioje trinasi....

Orbanas yra tikras savo tautos ir blaivaus proto vyras. Šalin leftistus!...

Kad tik mokesciu uztektu apmoketi skolintu pinigu palukanas...

Lietuva ,megdziojanti vertybes tiesiog privalo isgerti karcia genderizmo taure...

MIŠKŲ ĮSTATYMO NR. I-671 2, 4, 5, 7, 8, 13, 18 IR 19 STRAIPSNIŲ PAKEITIMO...

„ewelina dobrowolska“ skaitoma kaip „ehuielina dobrohuiolska“. Ar kažkaip kitaip nežinomi simboliai lietuviškame tekste skaitomi?...