infa.lt

Herkus Baranauskas-Deltuvis: Ar susidarys kritinė „Lietuva svarbiau” masė?

14 vasario
13:13 2023

Ar susidarys kritinė „Lietuva svarbiau” masė?
(arba A.Rusteikos straipsnį perskaičius)

Klausimas, kurį turbūt užsiduodame dažnas.

Ir kurį sau jau seniai turbūt uždavė šaika, vis ieškanti ir vis randanti naujų visuomenės skaldymo formų bei priemonių, kurios vis dar veiksmingai padeda pasiekti, kad tik ta kritinė masė nesusidarytų.

Nes tik dirbtinis mūsų susiskaldymas bei vidinių tarpusavio priešų paprastuose piliečiuose paieška ir tegali padėti šaikai išlikti prie lovio kuo ilgiau. Ir manyčiau, jog šaika taip ilgai išsilaikė ant paviršiaus, nors ir skandidama Lietuvą vis gilyn ir gilyn tik todėl, kad iki šiol mus sėkmingai skaldė ir kiršino tarpusavyje.

Skaldė „pandemijos” baime. Skaldė taip vadinamų „skiepų” (ir jais paremtų pišpasių) pagalba.

Dabar dar sėkmingiau skaldo karu Ukrainoje, sugebėdama mus įvelti į „vatnikų” ir „kremlinių” paieškas net tarpe tų, kurie dar taip neseniai stovėjo petys į petį mitinguose prieš šaikos veikas…

Užteko parodyti pirštu į Putiną, užpuolusį Ukrainą, kaip didelei daliai mūsų visuomenės, net įpykusiai už visa tai, ką šaika jau spėjo pridirbti su mumis ir mūsų šalimi, šaika tapo sava ir artima.

Užteko administratoriams paskelbti, kad ir jie, kaip Amerika, irgi kovos iki paskutinio ukrainiečio ar paskutinio emigravusio ar nuo bado mirusio lietuvio, užteko sušukt nieko bendro su Lietuva neturintį šūkį „slava Ukra…” kaip didelė dalis save laikančių Lietuvos patriotais nuėjo paskui šaiką.

Ne tik pamiršę, kad pastaroji tebestumia narkotikus, tebesiekia įteisint 72 lytis ir homoseksualų ‘santuokas’, ,ne tik pamiršę, kad griauna ekonomiką per prichvatizaciją, per ‘sankcijas’ Rusijai ar Baltarusijai, dėl kurių mūsų ekonomika smunka, o Rusijai jau prognozuojamas augimas…

Didelė dalis mūsiškių šaikai jau atleido ir už dėl plandemijos ar marmalų mirusius ar tebemirštančius savo artimuosius…

Vokietijoje perteklinis mirtingumas prieš mėnesį buvo apie 30 procentų, todėl vokiečiai jau ne tik reikalauja atsakomybės iš VISŲ partijų, palaikiusių kovydinę isteriją, bet jau imasi organizuoti ir kolektyvinius ieškinius valdžiai, nors to net neleidžia Vokietijos teisė. Bet vokiečiai mėgina. Kuria precedentą.

O mes ramiai mojuojame svetimomis vėliavėlėmis, renkame milijonus bairaktarams ar radarams Ukrainai, nors perteklinis mirtingumas Lietuvoje – 60 proc, nors šaika griauna mūsų likimus ir ekonomiką toliau, nors šaika, pataikaudama savo šeimininkams ar tai Londone, ar tai Vašingtone, mėgina mus įtraukti į karą (kurio ištakos siekia 2009 metus…), kuris dėl nukvakusių ir apie hegemoniją visame pasaulyje svaičiojančių senių Vašingtone gali tapti pasauliniu branduoliniu karu. Kuriam pasibaigus nebereiks nei eurų, nei dolerių, nei tvarumo nei įtraukumo…

Mes sekame propagandą apie įvykius Ukrainos-Rusijos kare, nors pas mus pačius griūna tiltai, pelyja mokyklos, prie labdaros valgyklų, poliklinikų ir socialinių pašalpų driekiasi vis ilgėjančios eilės…

Mes mojuojame svetimomis vėliavomis, nors mūsų vaistinėse vis labiau ima trūkti vaistų, o valstiečiai priversti bankrutuoti, nes jų produkcija superkama vis už mažesnius pinigus, nors parduotuvėse viskas brangsta.

Mes ‘plėšome maikes’ dėl Ukrainos, mes siejame jos pergalę su mūsų gerove, nematydami to, kad karu Ukrainoje naudosi tie, kurie mus apiplėšinėja kiekvieną dieną, patys gi kraudamiesi sau vienokią ar kitokią naudą.

Mes įdėmiai sekame, ką apie Ukrainos pergales ir Rusijos nuostolius mums pasakoja mūsų taip vadinama žiniasklaida, tris metus melavusi ir tebemeluojanti apie Kovydą ir marmalus, nematydami to, kad tas hipersusidomėjimas Ukraina yra naudingas tik šaikai ir jos šeimininkams. Bet ne mums.

Naudingas šaikai, nes nukreipia mūsų dėmesį nuo mūsų pačių problemų ir taip palengvina bei prailgina šaikos buvimą prie lovio… Tad ar susidarys kritinė masė žmonių, padėsianti išvaduoti šalį nuo barbarų, 30 metų niokojančių mūsų Lietuvą, priklausys tik nuo mūsų.

Bet tam mes turime išjungtu televizorius ir nustoti tikėti etatiniais ekspertais, kurie vieną dieną žinojo vienintelę tikrą tiesą apie pandemiją, o kitą – jau viską žino apie Ukrainą…

Pirmą kartą šis įrašas paskelbtas jo autoriaus asmeninėje Facebook paskyroje.<

infa.lt neprisiima atsakomybės už šioje medžiagoje išdėstytą turinį. Juo dalijamės tik susipažinimo tikslais.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 251

Žymos:

Atsiliepimų 10

  1. VŽA    -  2023-02-14, 13:27

    Visada kartojau, ne šaika kalta ar Seime lyt-psichiškai iškrypusieji. Jie dirba, ką ir deklaravo prieš rinkimus. Marijos Žemėje, net berneliai valkiojosi Vilniaus gatvėmis persirengę mergelėmis. Šaika nieko neslėpė, nes ir iki rinkimų buvo žinomi jų visi darbeliai Lietuvai…
    Kalti – RINKĖJAI, išrinkusieji šaikinius. Ir taip – iš kartos į kartą…

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Patriotas    -  2023-02-14, 13:31

    💯💪 Taikliai

    Atsakyti į šį komentarą
  3. Ne į temą    -  2023-02-14, 15:18

    Įdomu bus, kai Olandijoje atšauks kanapes.

    Atsakyti į šį komentarą
  4. Paleckiuko pašvinkusi liekana    -  2023-02-14, 16:58

    Manau, susidarys ta kritinė masė. Ir, greičiausiai, suvoluos į asfaltą tokias pašvinkusias koncervų atliekas, kaip „pastebėjes”.

    Atsakyti į šį komentarą
  5. Myndė    -  2023-02-14, 21:22

    Paminėti „30 niokojimo metų” žadina kad ir nedrąsią, bet viltį.

    Atsakyti į šį komentarą
  6. O kuo    -  2023-02-14, 22:21

    gi ta saika pakeisite,ponai!? Ir ka gi ji daro kitaip,nei visi iki jos buve? Ogi – nieko! Viskas taip pat ir tas pats! Toliau ivezami svetimsaliai i musu darbus,po tu paciu 40 tukstanciu kasmet! Siems metams kvota – 39600. Jau net … filipinieciu! „Manvesta” jau 109 uzsisake tiesiogiai pas Filipinu ministra!!! Ta pati dare ir ankstesni,vergovini DK irgi priiminejo VISOS saikos! Net Verygos „sausojo” neatsauke! Tai ko gi jus naujo tikites,i2iotai ir bailiai!?? Juk reikia keisti SANTVARKA,o ne viena cara kitu! O kas tai bent jau zada!?? Ogi – niekas! JUs tik mausto,tikedamiesi … to paties lovio,kur darys LYGIAI TA PATI! Cepses ie 6iks ant jusu… „Das Kapital”,ponai!

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...
Ona

Labai gerai, kad kreipėsi, gal sumažins...

Tikrai taip. Mes visi tapome įkaitais ir skaitmeniniais vergais. Baisu pagalvoti kas bus kai panaikins...

Rrr

Seksualiai neaktyvūs (bent vyrai) nuolat operuojasi prostatos vėžį, kartu su prostata, žinoma. Jų skaičius nuolat...

Seimo niekšai kalti, kad žmogus negali atlyginimo gauti popieriniais pinigais....

praktika rodo,kad hiperseksualus buna psichiniai ligoniai. O stai reciausias bet rafinuociausias seksas - auksto intelekto...

apie ta "tvarka"! Jos ir nebuvo. Stipresnis visada dare ka nori ir niekada nebuvo smerkiamas,jei...

pasaulio matymas nusvinta per 72 lytis! Branduoliu skilimas menkniekis,su sia praregejimo bomba palyginus!...