infa.lt

Buvusi WEF „jaunoji pasaulinė lyderė” Tulsi Gabbard demaskuoja Klauso Schwabo „totalitarinę svajonę”

31 gruodžio
10:45 2022
Tulsi Gabbard

vaizdo įrašo kadras

Klausas Schwabas ir jo vadovaujamas Pasaulio ekonomikos forumas (WEF) puoselėja „totalitarinę svajonę” apie „Didįjį perkrovimą” (Great Reset), kuris pasmerks jus bankrotui ir itin įdėmiam sekimui, teigia buvusi WEF „jaunoji pasaulio lyderė” ir demokratų atstovė Tulsi Gabbard, kurią cituoja „Planet Today”.

„Kai mums sunku įpirkti maistą ir degalus, elitas susirinko Davose / WEF aptarti, kaip mums turėtų būti leista gyventi”, – trečiadienį socialiniame tinkle „Twitter” savo sekėjus perspėjo T. Gabbard. „Jų totalitarinę svajonę apie vadinamąjį „Didįjį perkrovimą”, kai žmonės nieko neturi ir yra sekami/stebimi kiekviename žingsnyje, turime pasmerkti mes visi”, – sakė Gabbard.

Panašu, kad Tulsi prabudo. 2015 m. ji buvo paskelbta viena iš Pasaulio ekonomikos forumo „Jaunųjų pasaulio lyderių” ir papildė jaunųjų liberalų, įskaitant Emmanuelį Macroną, Jacindą Ardern ir Justiną Trudeau, gretas. 2015 m. jie visi baigė Klauso Schwabo klasę ir tapo šiuolaikiniais kairiaisiais autoritarais.

Tačiau Tulsi Gabbard pasirinko kitokį kelią. Užuot stojusi į eilę kaip standartinė demokratų bailė, Gabbard pastaraisiais metais be jokių skrupulų kritikavo partijos „karališkuosius” asmenis. 2020 m. ji padavė į teismą Hillary Clinton po to, kai liūdnai pagarsėjusi buvusi pirmoji ponia apšmeižė ją kaip „Rusijos turtuolę”.

Visai neseniai ji pasakė tai, ką visi galvojome, ir pažėrė kritikos Joe Bidenui dėl jo distopinio sprendimo sukurti Dezinformacijos valdymo valdybą, kartu nurodydama tiesioginį ryšį tarp jos ir buvusio prezidento Baracko Obamos neseniai išsakytų komentarų.

Gabbard ankstyvą sekmadienio rytą „Twitter” tinkle pažymėjo, kad balandžio 21 d. kalbėdamas Stanfordo kibernetinės politikos centre B. Obama paragino didinti dezinformacijos priežiūrą didžiosiose technologijų žiniasklaidos platformose. „Baidenas yra tik priedanga”, – parašė Gabbard „Twitter’yje” kartu su B. Obamos kalbos vaizdo įrašu.

„Obama, balandžio 21 d.: socialinės žiniasklaidos cenzoriai „nesiekia žvelgti pakankamai toli”, todėl vyriausybė turi įsikišti ir atlikti šį darbą. Po šešių dienų krašto saugumo tarnyba iškelia idėją apie „Tiesos ministeriją” (dar žinomą kaip Dezinformacijos valdymo valdyba)”.

Gabbard atvirai reiškė nepritarimą valdybai ir prisijungė prie kitų, vadindama ją „Tiesos ministerija” – nuoroda į distopinį Džordžo Orvelo romaną „1984”. Praėjusią savaitę buvusi kongresmenė pasirodė „Fox News” laidoje „Hannity” ir sukritikavo J. Bideną dėl šio žingsnio, lygindama jį su diktatoriumi.

„Tai yra tai, ką matome diktatūrose, ši Tiesos ministerija, šis Propagandos departamentas, kurį ką tik įsteigė Baideno administracija”, – sakė Gabbard. „Diktatūrose tai matote todėl, kad jos mūsų bijo. Jie bijo žmonių. Jie bijo, kad mes iš tikrųjų galime mąstyti patys”.

infa.lt: Po kilusio JAV visuomenėje pasipriešinimo, J.Bideno administracija panaikino jau susikūrusius „Tiesos ministerijos” pirmuosius skyrius ir atšaukė jų vadovybę. Primename, kad straipsnis rašytas aktualiu laiku – 2022 liepos 1 d.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 413

Žymos:

Atsiliepimų 6

  1. Pabudome ir Kelkimės kito kelio nėra    -  2022-12-31, 12:02

    Su Artėjančiais Pabudimo metais

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Naujųjų linkėjimas    -  2022-12-31, 14:08

    Linkiu, kad paklydusi balistinė raketa nukristų į Davosą, kai ten susirinks švabiniai adeptai.

    Atsakyti į šį komentarą
  3. šviesi runkelių ateitis    -  2022-12-31, 22:20

    Koks švabyno rojus netrukus mūsų laukia:

    tiesos.lt/jonas-grigas-ar-galite-patiketi-sia-beprotybe/

    Atsakyti į šį komentarą
  4. Vienos korporacijos    -  2022-12-31, 22:25

    moka svabams,kitos – tulsems. O mes,2rneliai – islaikome ir tas,ir kitas korporacijas!

    Atsakyti į šį komentarą
  5. VŽA    -  2023-01-01, 05:55

    GAL gerb. Tulsi Gabbard bus ta Mesija, kuri sužadins zombiams mąstymą ir žmonės sukils prieš lyt-psichiškai iškrypusiųjų užmačias prieš sveikuosius…

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Durnius rimtu veidu....

Tokiu kliedesių net skaityti neverta. Užtenka antraštės....

Aistės Gedvilienės įstatymo keitimo pasiūlymas: e-seimas.lrs.lt/portal/legalAct/lt/TAK/11562a80f72e11ee97d7f4f65208a4ec?jfwid=-u1ksosflp Algirdo Stonšaičio įstatymo keitimo pasiūlymas: e-seimas.lrs.lt/portal/legalAct/lt/TAK/3346c470f70f11ee97d7f4f65208a4ec?jfwid=-u1ksosfh5 Abiem atvejais baudėjai...

Regis programa i prezidentus nereikia ir kurti, samdyti specialistus o tiesiog paskaityti aktuolijas ir gali...

Ona

Labai gerai, kad kreipėsi, gal sumažins...

Tikrai taip. Mes visi tapome įkaitais ir skaitmeniniais vergais. Baisu pagalvoti kas bus kai panaikins...