infa.lt

Per išpuolį gėjų naktiniame klube Kolorade žuvo mažiausiai 5 žmonės, 18 sužeista

20 lapkričio
17:45 2022

asiciatyvi nuotr.

Šeštadienį prieš pat vidurnaktį Kolorado Springse (Kolorado valstija) per išpuolį gėjų naktiniame klube žuvo mažiausiai penki žmonės ir dar mažiausiai 18 buvo sužeisti, rašo „Breitbart”.

CNN praneša, kad išpuolis įvykdytas šaunamuoju ginklu klube „Club Q”, o pagalbos skambučiai apie šaudymą pradėti gauti 23.57 val. vietos laiku.

Kolorado Springso policijos leitenantė Pamela Castro sakė, kad policija klube surado vieną asmenį, kuris, kaip manoma, ir yra įtariamasis. „Šiuo metu įtariamasis gydomas, bet yra sulaikytas”, – sakė ji.

„NBC News” taip pat citavo P. Castro: „Greitosios pagalbos automobiliais ir policijos automobiliais į kelias vietos ligonines išvežta daugybė žmonių. Ligoninės padeda mums pranešti apie nukentėjusius šeimos nariams”.

Apie kilusio šaudymo priežastis policija nedetalizuoja. Žinoma tik tiek, kad įtariamasis ėmė šaudyti LGBT klube ir buvo sulaikytas pačių klubo dalyvių.

Panašu, kad sulaikymas nebuvo sklandus, kadangi pats šaulys randasi ligoninėje.

Apie jo seksualinę orientaciją taip pat nepranešama, tad gali būti, jog jis yra vienas iš LGBT bendruomenės narių, spėliojama internete.

Kaip praneša Newsweek, ginkluoto smurto archyvo (Gun Violence Archive), duomenų bazės, kurioje kaupiama informacija apie šaudymus iš visos JAV, duomenimis, nuo šių metų sausio 1 d. Kolorado Springse buvo nušauti 46 žmonės.

Toje pačioje duomenų bazėje priduriama, kad visoje Kolorado valstijoje nuo sausio 1 d. buvo mirtinai nušauti 298 žmonės.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 232

Žymos:

Atsiliepimų 3

  1. Tai    -  2022-11-20, 19:59

    tokiuose klubuose dar ir zmoniu buna!?? Netikiu!

    Atsakyti į šį komentarą
  2. VŽA    -  2022-11-21, 06:10

    „Be Dievo žinios – žmogui net plaukas neiškrenta”. Dievas, VIEŠPATS Biblijoje įsakė: „Jei vyras sugultų su vyriškiu tarsi su moterimi, jiedu abu nusikalto bjauriu iškrypimu ir užsitraukė kraujo kaltę“, kas reiškia – mirties bausmę (Kunigų knyga, 20 skyrius, 13 eilutė). Tai gal Dievas taip jau pradėjo lyt-psichiškai iškrypėlių naikinimo projektą?…

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Sunku jums vasarai...!...

Nereikia jokiu mokesčių, reikia tik paprasto sprendimo. Pirmiausia tokiai mažai valstybei reikalinga turėti karo instruktorių...

Man tai absurdo viršūnė, kuomet naujas mokestis reklamuojamas per komercinę radijo stotį. Ir, aišku, reklamos...

Kažką praleidau : Iki šiol maniau, kad jankiai visur gauna malkų ir gėdingai sprunka. Vien...

Kokia mamytė, toks ir sūnelis....