infa.lt

J. Bidenas nesutinka su Zelenskio pastabomis, kad Lenkijoje nukritusios raketos buvo ne ukrainietiškos

17 lapkričio
09:35 2022

JAV prezidentas Joe Bidenas ketvirtadienį užginčijo Ukrainos prezidento Volodymyro Zelenskio pareiškimą, kad Lenkijoje nukritusios raketos nebuvo ukrainietiškos (paleistos iš Ukrainos).

JAV lyderis nerado įrodymų to, ką teigė Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis tvirtindamas, jog Lenkijoje nukrito ne Ukrainos, o Rusijos raketa.

Apie tai Joe Bidenas tai pasakė žurnalistams grįžęs iš Balyje vykusio G20 aukščiausiojo lygio susitikimo, jau Vašingtone.

„Tai nėra įrodymas”, – cituoja „Reuters”  J. Bideno žodžius.

Po incidento Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis teigė, jog Ukraina turi įrodymų, kad Lenkijoje nukritusias raketas paleido Rusija.

Lapkričio 15 d. raketa pataikė į grūdų džiovyklą Lenkijos Przewodowo kaime, esančiame netoli Ukrainos sienos. Žuvo du Lenkijos piliečiai. Pirmosiomis valandomis po incidento Lenkijos užsienio reikalų ministerija ir keli NATO atstovai sakė, kad nukritusi raketa buvo pagaminta Rusijoje.

Vėliau Varšuva pranešė, kad ant kaimo nukrito Ukrainos priešlėktuvinės gynybos raketos nuolaužos, tačiau atsakomybė už tai vis tiek tenka Rusijai, kuri puola Ukrainą, kuri tik gynėsi.

Tuo tarpu NATO generalinis sekretorius Jensas Stoltenbergas Twitter tinkle pareiškė, jog „”Tai ne Ukrainos kaltė. Didžiausia atsakomybė tenka Rusijai, kuri tęsia neteisėtą karą prieš Ukrainą.”

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 179

Žymos:

Atsiliepimų 3

  1. Patriotas    -  2022-11-17, 11:08

    S300 yra kontroliuojamos raketos ir jas galima deaktyvuoti ar nukreipti į saugias vietas jei neatliko savo darbo. Zelka nužudė 2 lenkus ir visi toliau rėkia kad putinas kaltas. Taip putinas kaltas nes pradėjo karą. Kuris jau vyksta nuo 2014 metų. O ukrobanderos geri žmonės nieko nežudė ir nekankino. Porošenka tik šiaip Azovo pačius didžiausius sadistus uždarė į belangę. Atsibuskit debilai. Zelka kitas raketas vėl nukreips į Lenkiją ar Baltarusiją. Jis desperacijoj. Karo nelaimės todėl įtrauks NATO šalis. Ir tai darys arba gražiai maldaudamas arba tiesiog naudodams false flag ir žudydamas lenkus . Kai galutinai užpis visus- bus nuimtas. PS. Paminklas ir data jau paruošti. 🙂

    Atsakyti į šį komentarą
    • Niekas jo    -  2022-11-17, 12:41

      nenuims,nes jis – vogimo is biudzetu garantas! Ir ne tik JAV,Vokietijai,bet ir Rusijai,ir musu Lietuvos virsunelems tame tarpe.

      Atsakyti į šį komentarą
    • Hm    -  2022-11-17, 13:08

      Nusišneki kaip tie propagandonai – „Kyjevas per tris dienas”. Vakar buvau Mingėje ir ten rodo Kaliningrado TV kanalą „Krasnaja zvezda”… na visiška krasnaja py py py pyyyy, reportažai iš durnių namų…

      Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

2030 m. paties seimo gali nebūti. Bus eurosojūzo vietinė taryba....

Blazyte, laiskas keisti straipsniu fotografijas, ta su raudona ir su violetine jau smarkiai nusidevejo, reiktu...

o kiek žmonių psichologine prievarta buvo verčiami skiepytis " išmes iš darbo", "negalėsi maisto nusipirkti...

žvygiui nėra vietos Lietuvoje...

Nu, bl, nesu matęs individo su tokiu durnu snukiu.Durnumas iš jo fontanu trykšta....

Tai pirma gal baikit išlaidauti .Ministerijų miestelio statyba,stadiono statyba ,kodėl neklausiat ar reikalinga šiuo metu...

Tai ką siūlote? Didinti investicijas kai visi šaukia bus karas.Gal pamiršote kaip bankai bankrutuoja.Taip ir...