infa.lt

Propagandinį filmą vaikams už transseksualumą, remia farmacijos įmonė, gaminanti feminizuojantį preparatą

13 lapkričio
06:40 2022

Foto: Twitter

Propagandinį pro-transseksualinį filmą vaikams „Mama turi ūsus” remia farmacijos bendrovė „Bayer”, gaminanti preparatus, kurie naudojami transseksualiems vyrams versti moterimis, rašo Breitbart.

Filmo „Mama turi ūsus” tikslas – normalizuoti transseksualumą, ypač konkrečios žmonių grupės – mažų vaikų – sąmonėje.

Filmo svetainėje yra frazė „Vaikai kalba apie lytį“ tiesiai virš anonso, prasidedanti vaiko klausimu: „Ar gali būti mergaitė ir turėti berniuko kūną, arba būti berniukas ir turėti mergaitės kūną? Mažas vaikas atsako „taip, tai transseksualas“.

„Jaučiuosi taip, lyg iš tikrųjų nebūčiau nei berniukas, nei mergaitė”, – anonse sako vienas vaikas.

Filmo „Mama turi ūsus” anotacija nepalieka abejonių dėl filmo ketinimų formuoti mažų vaikų protus. Filmas „pilnai įgarsintas 5-10 metų amžiaus vaikų garso interviu” ir nagrinėja, „kaip vaikai gali patirti pasaulį už tradicinės lyties ribų”.

„Kaip vaikai, iš kurių daugelis priima šią nebinarinę lytį, suvokia savo ir savo tėvų lytį? Kokiais būdais nebinarinių žmonių vaikai gali laisvai išreikšti save visiškai naujomis formomis?” – klausia režisierė Sally Rubin, Čapmano universiteto profesorė.

„Tėvai, mokytojai ir vaikai dabar yra pasirengę pradėti kalbėti apie šiuos klausimus, pasirengę šiuos pokalbius perkelti į namus ir klases”, – pažymi S. Rubin.

Rubin toliau aiškina, kodėl, jos nuomone, filmas ypač svarbus būtent dabar: „Nors su lytimi ir tapatybe susiję teisės aktai ir toliau bando neleisti vaikams būti tokiais, kokie jie yra… „MAMA TURI ŪSUS” siekia ištirti ir atskleisti šią jaudinančią naują ribą – su lengvumu, humoru, vaikišku atvirumu ir žaidimu.”

Twitter antraštė:

Štai keletas vaikų, propaguojančių transseksualumą per nacionalinę televiziją. Vienas iš jų atsiskleidė būdamas 9 metų. Kokiu būdu jie gavo prieigą prie tokios platformos?

Tema 🧵apie organizaciją, stumiančią vaikų transseksualumą žiniasklaidoje, ir jos rėmėją – farmacijos įmonę, kurios atžvilgiu vykdomas tyrimas dėl vaikų brendimą blokuojančių vaistų pardavimo.


Režisierė ypač suinteresuota šį filmą įtraukti į mokyklų klasių darbotvarkę. Ji pažymi, kad filmą reklamuos įvairiais būdais, taip pat sukurs „mokymo priemonių rinkinį ir diskusijų vadovą, skirtą naudoti klasėje”.

Rubin filmą kūrė kartu su animacijos režisieriumi Maksu Strebeliu (Max Strebel) ir montažo režisiere bei bendraautore Stacy Goldate. Visi trys prisistato kaip homoseksualūs arba nebinariniai.

Filmas turi daug rėmėjų, tačiau vienas jų išsiskiria iš kitų. Tarp filmo rėmėjų yra tarptautinė farmacijos korporacija „Bayer„.

Bayer” gamina preparatą, vadinamą ciproterono acetatu – antiandrogeną, kuris buvo naudojamas feminizuoti vyrus, tapatinantiems save su moterimis. „Bayer” gamina kelias skirtingas šio preparato formas.

„Jis dažnai vartojamas kartu su estrogenais translytėms moterims siekiant feminizacijos”, – rašoma viename tyrime, kuriame aptariamas ciproterono acetato vartojimas.

Transseksualų aktyvistė Zinnia Jones aptarė ciproterono acetato vartojimą straipsnyje „Keturios pigios lytinio brendimo blokatorių alternatyvos transseksualiems paaugliams”.

Viename 2021 m. atliktame tyrime bandyta rasti mažiausią įmanomą ciproterono acetato dozę, kurią būtų galima vartoti „translytėms moterims” (biologiniams vyrams), kad būtų pasiekta numatytų rezultatų.

Džošua Saferis (Joshua Safer), kuris dabar yra Mount Sinai lyties klinikos direktorius, 2013 m. buvo vienas iš straipsnio, kuriame buvo aptariamas ciproterono acetato naudojimas siekiant feminizuoti vyrus, autorių.

Anksčiau „Breitbart News” atskleidė, kad Džošua Saferis gavo finansinę paramą iš bendrovės „Endo Pharmaceuticals”, gaminančios „Supprelin LA” – vaistą, kuris paprastai naudojamas ne pagal paskirtį – kaip lytinio brendimo blokatorius.

Vienas iš „Bayer” kuriamų ciproterono acetato vaistų vadinamas „Diane-35ED”. Į šio vaisto sudėtį taip pat įeina etinilestradiolis, kuris padeda vyrui, bandančiam pereiti į moterį, tapti feminizuotu. Šį vaistą vartojo vyrai, kurie bandė užsiauginti krūtis, kad atrodytų moteriški.

Portalas „Breitbart News” atskleidė, kad farmacijos interesai, kurie pelnosi iš transseksualumo, nuolat siekė normalizuoti šį reiškinį.

Viename „Breitbart News” tiriamajame pranešime nustatyta, kad projektą „GenderCool”, kuriuo siekiama normalizuoti vaikų transseksualumą, užtikrinant aukšto lygio pasirodymus žiniasklaidoje jaunuoliams, besitapatinantiems kaip transseksualai, rėmė „AbbVie Pharmaceuticals”.

Organizacijoje dalyvaujantys vaikai ir jos įkūrėjos Jennifer Grosshandler ir Gearah Goldstein pasirodė laidoje „Today Show with Megyn Kelly”. Kitu atveju organizacijos aktyvistai Baltuosiuose rūmuose susitiko su prezidentu J. Bidenu ir net kalbėjo iš prezidento tribūnos.

„AbbVie” gamina „Lupron” – vaikų brendimą stabdantį vaistą, kuris taip pat buvo naudojamas lytiniams nusikaltėliams chemiškai kastruoti.

„Breitbart News” taip pat atskleidė, kad keli gydytojai, įskaitant įvairių vaikų ligoninių lyties klinikų direktorius, gavo finansinę paramą iš „AbbVie” ir „Endo Pharmaceuticals”, kurios abi gamina vaikų lytinį brendimą blokuojančius vaistus.

Nei direktorė Sally Rubin, nei „Bayer” neatsakė į prašymą pakomentuoti.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 273

Žymos:

Atsiliepimų 4

  1. VŽA    -  2022-11-13, 09:05

    Yra visokiausių nusikaltėlių – vagių, prievartautojų, žmogžudžių… Yra įvairiausių iškrypėlių, bet kadangi jie prievartauja sveikus žmones, tai iškilo mirtina grėsmė. Dievas, VIEŠPATS Biblijoje įsakė: „Jei vyras sugultų su vyriškiu tarsi su moterimi, jiedu abu nusikalto bjauriu iškrypimu ir užsitraukė kraujo kaltę“, kas reiškia – mirties bausmę (Kunigų knyga, 20 skyrius, 13 eilutė)…

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Pabuskine žmones    -  2022-11-13, 12:37

    Pagarba infa.lt komandai kad viešinate visa tai

    Atsakyti į šį komentarą
  3. Visi    -  2022-11-13, 14:00

    didieji koncernai susije tarpusavyje ir visos pasaulio politines partijos ir vyriausybes ju nupirktos ir dirba jiems! O kas dar nors kiek nesulinde 6iknon – tuos naikina,jei tik gali.

    Atsakyti į šį komentarą
  4. liuks bajer'is    -  2022-11-13, 15:50

    Daktaro Mengelės firma tęsia pradėtus darbus

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...
A5

"Lietuva be miškų, be kelių, be mokyklų, be smulkaus verslo ir be ateities !" su...

Jei tikėti tik tuom ką matei, tai(nerandu žodžių, padėk)...

Gal paspringai bevardindamas kad iki Lietuvos nedasikasei......

Apie totalinę rusofobinę LT šizofreniją: lebionka.blogspot.com/2023/10/valdas-anelauskas-zombiu-lietuva.html...

Mes stojom i nato kad būtume apginti o db jau ir pulti norime)))...

Ginklų pramonė labai pelninga, kas turit pinigų ir galit - investuokit, daug uždirbsite. Tik nereikia...

Fu

Jei prievartauja nes neturi merginos tai sprendžiama labai paprastai, neturės kuo prievartauti tai ir merginu...