infa.lt

Nuo populiarių skiepų beždžionėms vystosi autizmas

26 liepos
01:02 2016

evil.news

skiepai

(Photo Courtesy: www.authenticenlightenment.com)

Žiniasklaida bei tradicinės medicinos atstovai daro viską, kas yra jų galioje, siekdami įtikinti pasaulį, jog skiepai nesukelia autizmo. Bet jeigu tai yra tiesa, kodėl autizmas išsivysto primatams, gaunantiems tas pačias vakcinas? Neseniai atliktas Pensilvanijos universiteto mokslininkų tyrimas atskleidė, jog kai kurie iš plačiausiai naudojamų skiepų buvo beždžionių autizmo išsivystymo priežastimi. Bezdžionėms buvo duodamos standartinės skiepų dozės, kurios atitiko dozes, duodamas vaikams – mokslininkai, atsižvelgdami į kiekvienos bezdžionės svorį, pritaikė jai vakcinos dydį individualiai siekiant sudaryti vienodas sąlygas.

Komanda, kuriai vadovavo tyrėja Laura Hewitson, atliko tokią analizę, kuri, pagal idėją, turėtų būti atliekama su visais skiepų mėginiais prieš pradedant dozuoti skiepus vaikams, jau nekalbant apie suaugusius žmones. Tai buvo toks eksperimentas, kurį privalėjo atlikti Ligų Kontrolės Centrai (Centers of Disease Control), tačiau, žinoma, jog jie tokio tyrimo anksčiau nėra atlikę. Priminkite dar kartą – kam jie naudoja mūsų mokesčių pinigus?

Tai, ką Hewitson su komanda atrado, visiškai sutriuškino mitą, jog skiepai nėra kenksmingi bei yra visiškai efektyvūs. Jų atradimai parodė, jog dozės, laikomos „tinkamomis” vaikams ir pritaikytos bezdžionėms pagal jų svorį bei dydį, šioms išvystė simptomus, būdingus autizmui. Toms bezdžionės, kurios nebuvo skiepijamos, jokie autizmo ar kiti skiepijamoms bezdžionėms pasireiškę simptomai neišsivystė. Tyrėjai išanalizavo keleto vakcinų, tarp kurių buvo skiepai nuo gripo bei TKR (tymų, kiaulytės ir raudonukės) poveikį.

TKR vakcina buvo kruopščiai išnagrinėta dėl jos potencialiai žalingo poveikio. Kaip praneša „Natural News”:

Iki 2012m. Kovo 1d. federalinėje Vakcinų Žalos Kompensavimo Programoje (Vaccine Injury Compensation program) buvo gauta beveik 900 pareiškimų dėl sveikatos problemų ir mirčių, susijusių su TKR skiepais. Tuo tarpu, per dešimtmetį nebuvo nė vieno patvirtinto mirties dėl tymų atvejo.

Suprantama, vakcinų entuziastai sakys, kad niekas paskutiniu metu dėl tymų nemirė būtent dėl vakcinavimo.

Vis dėlto, netgi prieš išrandant skiepus nuo tymų, mirties atvejai dėl šios ligos būdavo ganėtinai reti.

Skiepytis TKR vakcina iš tiesų gali būti kur kas labiau pavojinga nei apsieiti be jos. Jau ištirta, kad TKR vakcina gali būti potencialia susirgimo tymais priežastimi, taip pat ji siejama su kitais rimtais šalutiniais efektais, tokiais kaip encefalopatija, traukuliai, nerviniai skausmai, virškinimo trakto sutrikimai bei daugybe kitų. Laimei yra pakankamai natūralių būdų sustiprinti savo imunitetą ir apsaugoti kūną išvengiant adatų bei smegenų pažeidimų.

šaltiniai:
evil.news
NaturalNews.com
NaturalNews.com

parengė: Vidmantas Šarkys

Gerbiami skaitytojai, jeigu pageidaujate, – jūs galite paremti infa.lt tinklapį SMS žinute.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 2 256

Žymos:

Atsiliepimų 3

  1. Barbora    -  2016-07-26, 09:21

    Ar galit parašyti šaltinį, kuriuo rėmėtės?
    Nes Lauros Hewitson randu 2015 m. straipsnį recenzuojamame žurnale, bet ten paskelbto tyrimo rezultatai kitokie.
    Administration of thimerosal-containing vaccines to infant rhesus macaques does not result in autism-like behavior or neuropathology.

    Gadad BS, Li W, Yazdani U, Grady S, Johnson T, Hammond J, Gunn H, Curtis B, English C, Yutuc V, Ferrier C, Sackett GP, Marti CN, Young K, Hewitson L, German DC.

    Proc Natl Acad Sci U S A. 2015 Oct 6;112(40):12498-503. doi: 10.1073/pnas.1500968112. Epub 2015 Sep 28. Erratum in: Proc Natl Acad Sci U S A. 2015 Dec 8;112(49):E6827.

    Atsakyti į šį komentarą
  2. pro    -  2016-07-26, 09:42

    >>>Barbora – tai kad straipsnio viršuje virš paveikslėlio duotas šaltinis-nuoroda. Beveik visuose straipsniuose taip. evil

    Atsakyti į šį komentarą
  3. nepaeis    -  2016-08-01, 21:56

    Jei tie mokslininkai tai butu paskelbe, tai arba jau butu bomzai arba lavonai

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Sunku jums vasarai...!...

Nereikia jokiu mokesčių, reikia tik paprasto sprendimo. Pirmiausia tokiai mažai valstybei reikalinga turėti karo instruktorių...

Man tai absurdo viršūnė, kuomet naujas mokestis reklamuojamas per komercinę radijo stotį. Ir, aišku, reklamos...

Kažką praleidau : Iki šiol maniau, kad jankiai visur gauna malkų ir gėdingai sprunka. Vien...

Kokia mamytė, toks ir sūnelis....