infa.lt

„Didžiuliai pinigai”: Šokiruojanti Vanderbilto lyties”priežiūra” (keitimas), grasinimai gydytojams

27 rugsėjo
14:40 2022

„Daily Wire” laidos vedėjas Mattas Walshas atskleidė šokiruojančių detalių apie Vanderbilto universiteto medicinos centro (VUMC) vadinamąją lytį patvirtinančią priežiūrą (perėjimą iš vienos lyties į kitą).

Medicinos centro vaizdo įrašuose ir archyvuotuose tinklalapiuose pateikiama informacija apie gydytojo propaguojamą „didelius pinigus nešančią” transseksualų terapiją ir operacijas bei akivaizdžius grasinimus medicinos specialistams, kurie išdrįstų tam prieštarauti dėl religinių priežasčių.

„Tai dideli pinigai”, – vienoje medicinos Didžiosios paskaitos paskaitoje sakė VUMC Transseksualų sveikatos klinikos daktarė Shayne Sebold Taylor, atskleidžiama vaizdo įraše. „Šios operacijos sudaro galimybę uždirbti daug pinigų”.

Taylor pažymėjo, kad „krūtinės rekonstrukcija” vienam pacientui, gali kainuoti 40 000 dolerių, o žmogus, „kuriam taikomas įprastinis hormonų gydymas ir kurį aš matau tik kelis kartus per metus, gali atnešti kelis tūkstančius dolerių… ir iš tikrųjų uždirba pinigus ligoninei”.

Cituodama Filadelfijos transseksualų chirurgijos centrą, Taylor pasakojo, kad vaginoplastikos operacijos gali atnešti 20 000 JAV dolerių, tačiau teigė, kad tai „gali būti nepakankamai įvertinta”, nes į šią sumą neįskaičiuotas buvimas ligoninėje, anestezija, pooperaciniai vizitai ir kitos papildomos išlaidos.

„O moterų ir vyrų apačios operacijos – tai didžiuliai pinigai”, – tęsė gydytojas ir pridūrė, kad tokios operacijos ligoninei gali atnešti „iki 100 000 dolerių”.

Kai kurios klinikos yra „visiškai” finansiškai „išlaikomos” iš tokių faloplastikos operacijų, gyrėsi Taylor.

„Šios operacijos reikalauja daug darbo, daug tolesnių tyrimų, jos reikalauja daug mūsų laiko, ir jos uždirba pinigus”, – pabrėžė ji. „Jos uždirba pinigus ligoninei.”

Pažiūrėkite:

Kitoje medicinos paskaitoje Vanderbilto sveikatos teisės ekspertė Ellen Wright Clayton įspėjo darbuotojus, kad bet koks „prieštaravimas dėl sąžinės” turės „pasekmių”, ir pasakė, kad jie tikriausiai neturėtų dirbti VUMC, jei nenori dalyvauti transseksualų operacijose, kuriose dalyvauja ir nepilnamečiai pacientai.

„Jei ketinate pareikšti prieštaravimą dėl sąžinės, turite suprasti, kad tai yra problemiška”, – sakė Clayton. „Jūs kažką darote kitam žmogui, o už savo įsitikinimus nemokate. Manau, kad tai… tikra problema.”

Clayton teigė, kad dėl sąžinės prieštaraujantys asmenys bus „priimami”, tačiau sakė, kad šie žmonės turi susirasti kitą asmenį, kuris jiems atliktų tokias operacijas.

„Aš tik noriu, kad jūs suprastumėte, jog pasakymas, kad nesiruošiate ko nors daryti dėl savo sąžinės – dėl savo religinių įsitikinimų, nėra be pasekmių ir neturėtų būti be pasekmių”, – pabrėžė ji. „Ir aš tiesiog noriu jums tai pasakyti.”

„Mums suteikta didžiulė galimybė – jei nenorite dirbti tokio darbo, nedirbkite Vanderbilte”, – pabrėžė ji.

Pažiūrėkite:

Be to, medicinos centre veikia programa „Trans Buddy”, kuri skirta ir nepilnamečiams ir apibūdinama kaip tam tikra centro gydytojų stebėsenos sistema, įskaitant jų „įvardžių” (jis-ji-jie) vartojimo kontrolę.

„Vanderbilt” savo „Trans Buddies” suteikia galimybę naudotis ir vaikams”, – pažymėjo Walsh, pridėdama antraštę prie archyvuotos ekrano nuotraukos. „Jie teikia daugybę „paslaugų” vaikams, įskaitant cheminę kastraciją. Nors kažkuriuo metu per pastarąjį mėnesį jie pašalino aiškų šio fakto pripažinimą iš savo svetainės.”

„Tačiau jie tikriausiai pamiršo ištrinti 2020 m. Vanderbilto psichiatrijos „Youtube” kanalo vaizdo įrašą, kuriame aiškiai pripažįstama, kad jie duos ir jau davė negrįžtamų hormoninių vaistų 13 metų amžiaus vaikams”, – toliau rašė autorius, pridėdamas vaizdo įrašo antraštę.

„Po to, kai jie vaikus apnuodys narkotikais ir sterilizuos, Vanderbiltas – kaip paaiškinta šiame plastikos chirurgo Julieno Winocouro ir gydytojo asistentės Shalyn Vanderbloemen vaizdo pristatyme – mielai atliks dvigubą mastektomiją paauglėms mergaitėms”, – pridūrė Walsh.

„Taigi, apžvelkime. Vanderbiltas įsitraukė į žaidimą dėl lyties keitimo, tiesa, didele dalimi dėl to, kad tai labai finansiškai pelninga”, – užbaigė jis „Twitter” giją. „Tuomet jie pagrasino visiems prieštaraujantiems darbuotojams,, ir pasitelkė translyčių aktyvistų gaują, kuri vykdė priežiūrą, kad priverstų laikytis reikalavimų.”

„Dabar jie kastruoja, sterilizuoja ir žaloja nepilnamečius bei suaugusiuosius, tačiau akivaizdžiai imasi priemonių, kad nuslėptų šią veiklą nuo visuomenės akių”, – pridūrė Walshas. „Štai kuo šiuolaikinėje Amerikoje tapo „sveikatos priežiūra”.”

VUMC trečiadienį išplatino pareiškimą, kuriame teigiama, kad nukentėjo nuo pranešimų, kuriuose „iškraipomi faktai”.

„Mes buvome ir būsime įsipareigoję teikti į šeimą orientuotą priežiūrą visiems paaugliams, laikydamiesi valstijos įstatymų ir vadovaudamiesi profesinės praktikos standartais bei medicinos specialybių draugijų nustatytomis gairėmis”, – sakoma pareiškime.

Medicinos centras tarsi pripažino, kad teikia itin prieštaringai vertinamą transseksualų gydymą nepilnamečiams, tačiau teigė, kad „VUMC reikalauja tėvų sutikimo gydyti nepilnametį pacientą” ir „niekada neatsisako tėvų dalyvavimo jaunesnių nei 18 metų amžiaus transseksualių jaunuolių priežiūroje”.

„Mūsų politika leidžia darbuotojams atsisakyti dalyvauti priežiūroje, kuri jiems atrodo moraliai nepriimtina, ir neleidžia diskriminuoti darbuotojų, kurie nusprendžia taip elgtis”, – toliau rašoma pareiškime, nurodant vaizdo įrašą, kuriame Vanderbilto sveikatos teisės ekspertė Ellen Wright Clayton, regis, grasina nesutinkantiems gydytojams. „Tai apima ir darbuotojus, kurių asmeniniai ar religiniai įsitikinimai nepritaria lytį patvirtinančiai transseksualų priežiūrai (operacijoms).”

Pareiškime teigiama, kad prieštaringai vertinama „Trans Buddy” programa VUMC „sulaukė nacionalinio pripažinimo. Jos tikslas – teikti savanorius bendraamžius, kurie padeda asmenims, ieškantiems itin asmeninės priežiūros nepažįstamoje aplinkoje ir kuriems praeityje galbūt buvo atsisakyta suteikti medicinines paslaugas arba kurie vengė jų ieškoti, bijodami sulaukti priešiškumo.”

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Tai jei derėsis dėl skolų grąžinimo - Europoje turėsim dar vieną Ameriką, nes ukrainiečiai turės...

Taikliai.aciu....

Briuselio politikos veidmainystė akivaizdi....

Melas ir dezinformacija buvo tada, kai mums buvo bandoma įteigti, kad vakcinos apsaugo nuo ligos...

Teisę kontroliuoti turės lygiai tiek, kiek ir balsuoti. Bet pareikš savo nepasitenkinimą kuriuo nors valdžios...

jau pasimate daugumai,kur veda ta "Vakaru ideologija"!? Idomu tik,ar besugebesime ta mesla nusiplauti ir kiek...

BRICS padarys savo darbą...