infa.lt

ES energetikos ministrai nesusitarė dėl aukščiausios rusiškų dujų pardavimo ribos. Nesusitarė dėl nieko

09 rugsėjo
18:57 2022

Vengrijos užsienio reikalų ministras Peteris Szijjártó pareiškė, kad ES energetikos ministrai nesusitarė dėl sprendimo nustatyti viršutines dujų iš Rusijos kainų ribas, cituoja „RIA Novosti”.

A. Szijjártó pažymėjo, kad susitikimas buvo tik politinė diskusija. „Šiandien nebuvo jokio sprendimo, buvo tik politinis ginčas, kuris pasitarnaus orientyru Europos Komisijai.

Šiuo metu tikimės, kad ne tik valstybės narės, bet ir Europos Komisija ateinančią ar kitą savaitę pateiks raštiškus pasiūlymus”, – Vengrijos žurnalistams sakė ministras.

Neeilinis Europos Sąjungos energetikos ministrų susitikimas vyko Prahoje.

Prieš ministrų susitikimą Péteris Szijjártó pareiškė, kad siūloma ES nustatyta Rusijos dujų kainų riba prieštarauja Europos ir Vengrijos interesams.

Pasak ministro, nustačius viršutinę kainų ribą, būtų nedelsiant nutrauktas Rusijos dujų tiekimas į Europą.

Šiandien, rugsėjo 9 d., „Reuters” citavo du ES diplomatus, kurie teigė, kad pasiūlymui apriboti rusiškų dujų kainą nesulaukė plataus ministrų pritarimo.

Faktiškai, galima matyti, jog ministrai vyko į Prahą nepasiruošę ir neturėdami jokių racionalių pasiūlymų kaip spręsti energetikos krizę. Kaip, beje, ir pati Europos Komisija.

Panašu, kad ministrų kompetencija neatitinka situacijos reikalavimų – tai politinio pasitikėjimo asmenys, o ne savo srities specialistai.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 185

Žymos:

1 Atsiliepimas

  1. Patriotas    -  2022-09-09, 19:14

    Jie ir negali susitarti….kaip jums nedašunta. Tie susitikimai, kreivi paradoksai tai tik spektaklis !. Visa tai didysis shwabo perkrovimas – psichopatų, satanistų distopija. 6 etapas – ekonomikos kolapsas. Kaip dar kyla kažkam klausimų. Ant tiek užzombinta liaudis. Jūs neiškokit jokios logikos – vyksta atviras naujo vieno pasaulio valdžios įvedimas. Jūs nieko neturėsit ir būsit nelaimingi. Kol žmonės nesukils- o po masinių mirčių kaži ar bus kas. Tol psichopatamas toliau judės satanizmo aušra. Pabuskit kol dar nevėlu!

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Sunku jums vasarai...!...

Nereikia jokiu mokesčių, reikia tik paprasto sprendimo. Pirmiausia tokiai mažai valstybei reikalinga turėti karo instruktorių...

Man tai absurdo viršūnė, kuomet naujas mokestis reklamuojamas per komercinę radijo stotį. Ir, aišku, reklamos...

Kažką praleidau : Iki šiol maniau, kad jankiai visur gauna malkų ir gėdingai sprunka. Vien...

Kokia mamytė, toks ir sūnelis....