infa.lt

Kaip prižiūrėti makiažo šepetėlius?

30 rugpjūčio
08:30 2022

Makiažo šepetėliai

Reklama

Šiais laikais, įvairūs makiažo šepetėliai yra nepamainoma priemonė, norint tinkamai viską atlikti. Egzistuoja tiek itin pigių, tiek ganėtinai brangių produktų, kurie įprastai skiriasi šerelių natūralumu. Visgi, daugeliui asmenų atrodo, jog makiažo šepetėliai beveik nereikalauja priežiūros – užtenka retkarčiais šiuos pavalyti. Tačiau, realybė yra kiek kitokia. Pastaruosius ne tik svarbu ganėtinai dažnai išplauti, tačiau taip pat ir tinkamai džiovinti. Visgi, pradėkime nuo pirmojo aspekto bei aptarkime makiažo šepetėlių plovimo ypatumus.

Makiažo šepetėlių plovimo ypatumai

Plauti makiažo šepetėlius – būtina. Geriausia tai daryti su specialiais plovikliais, ypatingai tuomet, jeigu pirkote iš natūralių šerelių sukurtą produktą. Pasistenkite, jog vanduo neužlašėtų ant šepetėlio koto. Dalis jų būna pagaminti iš medienos, todėl bėgant laikui skystis gali šią apgadinti. Nepamirškite, jog nepakanka šepetėlio retkarčiais pavalyti, mat tokiu būdu atnaujinate tik jo paviršių. Kaip jau minėjome anksčiau, svarbu išplauti ir pastarojo vidų. Kitu atveju, greičiausiai nemaloniai nustebsite, praskleidę šerelius į šonus. Tikriausiai kyla klausimas – kaip dažnai reikėtų tai daryti? Jeigu šepetėlį naudojate nuolat, pilnai šį išplaukite bent kartą per savaitę. Kiek rečiau reikalingoms priemonėms pakaks ir mėnesinės priežiūros.

Kaip džiovinti makiažo šepetėlius?

Tinkamai išplauti makiažo šepetėlio nepakanka – labai svarbu ir gerai jį išdžiovinti. Pirmiausiai, turėtumėte šį nusausinti paprastu rankšluosčiu. Tačiau, to nedarykite pernelyg smarkiai ir verčiau pasirinkite švelnesnį variantą. Kitu atveju, galite apgadinti šepetėlio šerelius. Tuomet, suguldykite priemones ant popierinio rankšluosčio ir leiskite šioms nudžiūti. Kiek tam prireiks laiko – itin individualu. Bet kokiu atveju, būkite pasiruošę, jog šepetėlių tą dieną naudoti negalėsite. Dalis asmenų nusprendžia pastaruosius nusausinti džiovintuvu, tačiau to daryti nerekomenduojame. Vėlgi, šis būdas labai lengvai sugadins šerelius, tad, geriau nerizikuokite.

Ką dar reikėtų žinoti?

Išsirinkti makiažo šepetėliams skirtą valymo priemonę taip pat reikėtų atsakingai. Svarbu, jog ji nesugadintų šerelių, ypatingai tuomet, jeigu šie yra natūralūs. Kiek atsainiau galite elgtis su sintetinio pluošto produktais. Pastaruosius įmanoma plauti net ir su paprastu muilu, tačiau, jei tik turite galimybę, to vis tiek nerekomenduojame. Nepamirškite, jog čia svarbi net ir tinkama vandens temperatūra. Dėl šios priežasties, nenaudokite nei pernelyg karšto, nei per daug šalto skysčio. Sukamaisiais judesiais šepetėlį galite plauti tiesiog savo delne – visgi, pasistenkite tai atlikti kuo įmanoma švelniau.

 

 

PAREMSIU? - ar infa.lt darbas reikalingas? Nuspręsti galite tik jūs.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 118

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Apklausa

Ar dalyvausite antrajame prezidento rinkimų ture?


  • Ne, nematau prasmės (56%, 35 balsavo)
  • Taip, būtinai (30%, 19 balsavo)
  • Nežinau, dar neapsisprendžiau (14%, 9 balsavo)

Viso balsavo: 63
Pradėta - 2024-05-15 @ 12:45
Pabaiga - 2024-05-19 @ 12:45

Leidžiama ... Leidžiama ...

Dar konservų psichopatų chuntos nelikviduota alternatyvi informacija: lzskelbimai.com/s/212021...

Gruzija apsisaugo nuo demokratijos "vertybių" ir nori išlikti nepriklausoma, savarankiška šalimi. Kaip baisu.......

ir toliau dirbs slavams.tapom asilo įkaitais.toks likimas....

fetišizmo apraiška...

Jūs apkaltinote autorę esant rusų agente, arba kaip minimum esant rusų įtakoje ir transliuojant rusų...

Jūs kliedite. Į klausimą neatsakėte, tačiau nepamiršote apkaltinti tuo kuo pati esate :) Kur ir...

Maidano scenarijus. Taip Gruzija atiduodama Rusijai…...