infa.lt

Teismas nurodė „Twitter” perduoti dalį su netikromis paskyromis susijusių dokumentų Elonui Muskui

17 rugpjūčio
06:40 2022

Elonas Muskas

Delavero kanclerio teismas nurodė „Twitter” kompanijai  perduoti Elonui Muskui papildomus dokumentus, susijusius su socialinio tinklo botų ir netikrų paskyrų skaičiumi, praneša „Business Insider”.

Rugpjūčio 15 d., pirmadienį, teisėja Caitlin McCormick nusprendė, kad bendrovė privalo perduoti E. Muskui dokumentus, kuriuos turėjo buvęs „Twitter” vartotojų produktų direktorius Kavonas Bakepouras.

Jis prisijungė prie bendrovės 2018 m., kai „Twitter” dar vadovavo Jackas Dorsey. Paragas Agrawalas, pakeitęs J. Dorsey, šių metų gegužę atleido K. Bakepourą.

Be to, Elono Musko advokatai paprašė dokumentų iš 22 kitų „Twitter” darbuotojų, kurie, pasak advokatų, turėjo informacijos apie spamo pranešimų socialiniame tinkle analizės procesą ir botų skaičių.

Tuo tarpu „Twitter” jau perdavė E. Muskui maždaug 41 savo darbuotojo informaciją, susijusią su byla.

Primename, kad liepą Elonas Muskas paskelbė, jog atsisako užbaigti sandorį su „Twitter”, nes socialinis tinklas esą nenorėjo atskleisti botų skaičiaus. „Twitter” padavė E. Muską į teismą už atsisakymą užbaigti sandorį.

Rugpjūčio 6 d. verslininkas pareiškė, kad yra pasirengęs sudaryti sandorį, jei „Twitter” jam pateiks išsamią informaciją apie socialiniame tinkle esančių botų skaičių.

Praėjusią savaitę jis pareikalavo, kad „Twitter” pateiktų visų dabartinių bendrovės darbuotojų, kurie gali būti susiję su botų ir netikrų paskyrų skaičiavimu, vardus ir pavardes. Elono Musko ir „Twitter” bylos teismo posėdis turėtų įvykti spalio mėn.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 150

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...
LB

dėl tavęs šiek tiek pamažinsim....

Durnius rimtu veidu....

Tokiu kliedesių net skaityti neverta. Užtenka antraštės....

Aistės Gedvilienės įstatymo keitimo pasiūlymas: e-seimas.lrs.lt/portal/legalAct/lt/TAK/11562a80f72e11ee97d7f4f65208a4ec?jfwid=-u1ksosflp Algirdo Stonšaičio įstatymo keitimo pasiūlymas: e-seimas.lrs.lt/portal/legalAct/lt/TAK/3346c470f70f11ee97d7f4f65208a4ec?jfwid=-u1ksosfh5 Abiem atvejais baudėjai...

Regis programa i prezidentus nereikia ir kurti, samdyti specialistus o tiesiog paskaityti aktuolijas ir gali...

Ona

Labai gerai, kad kreipėsi, gal sumažins...