infa.lt

Ligitas Kernagis. Homoseksualų vadovaujamos vaikų stovyklos

04 rugpjūčio
13:30 2022
LGBT parado įžanga | infa.lt

„GayPride” Vilnius 2016 m. | © infa.lt nuotr.

Atlikėjas Ligitas Kernagis savo asmeninėje socialinio tinklo paskyroje pasidalino pasakojimu apie tai, kaip išleidęs dukterį su l;asės drauge į vasaros stovyklą, jai grįžus sužinojo, jog stovyklos vadovai buvo homoseksualai, o vienas iš jų joms aiškino, kad merginai su mergina „geriau”:

Ilgai galvojau ar rašyti šią istoriją, bet daugeliui papasakojus, visi labai stipriai buvo šokiruoti ir pasipiktinę, todėl dalinuosi. Manau, kad labai greitai užblokuos, nes tema šiai dienai labai poliarizuota ir dažniausiai paranki tik vienai pusei.

Sugalvojome 13-metei dukrai išrinkti vasaros stovyklą. Kad būtų naudinga ir smagu, pasirinkome anglų kalbos stovyklą šalia Anykščių, prie Mūšėjaus ežero, kurią organizavo vilniečiai.

Paskaičius atsiliepimus, pliusų pridėjo tas faktas, kad nemažai jaunimo važiavo jau ne pirmą kartą, vadovai užsieniečiai, vienu žodžiu, turėjo būti smagi ir naudinga anglų kalbos tobulinimo stovykla, į kurią dukra išvyko kartu su savo klasioke.

Gyvenimas turėjo būti palapinėse, bet tai labai neišgąsdino, nes juk vasara.

Atvažiavom, aplinka kaip ir nebloga, gamta, ežeras netoli, Pradėjom statyti palapinę, kurių jau buvo gal apie 20, dar turėjo prisijungti kitą rytą kažkiek.

Oras tą dieną tikrai buvo prastas, artėjo juodi debesys, todėl namo važiavom, merginas palikę, pakankamai neramiai.

Pradėjo dundėti, lyti, žaibuoti…Įsivaizdavom, kad palapinėje turėjo būti baugu. Telefonus iš vaikų surinko, kad nebūtų per daug kontaktų su tėvais. Natūralu, reikia pailsėti nuo technologijų.

Kitą rytą susiskambinom, tai panelės jau prašėsi namo, nes šalta, drėgna ir tt. Pakalbėjus su vadove, ji nuramino, kad per audrą vaikus įleido į patalpas.

Po kelių dienų orai pasitaisė, tai savaitė pralėkė jau lengviau. Pasiėmus mergaites, pradėjome klausinėti jų įspūdžius apie stovyklą. ” Į kokią čia homoseksualų kompaniją mus čia atvežėt?” drėbtelėjo dukters klasiokė. -Klausimas pribloškė, sakom- pasakokit.

Pasirodo, kad iš 7 vadovų, 4 buvo homoseksualūs. Gėjai ar lesbietės. Paklausus mergaičių, iš kur jos tai žino, jos atsakė, jog visa stovykla tai žinojo.

Vienas iš vadovų, 19-metis vaikinas vis atslinkdavo į mergaičių palapinę ir klausė, – jūs pora ar ne? Ar žinot, kad mergaitė su mergaite yra žymiai geriau, nei su berniuku?

Po šio s informacijos aš puoliau skambinti stovyklos vyriausiajai, kraujas virė gyslose iš pykčio. Atsiliepusi vadovė ( beje irgi homoseksuali) labai ramiu balsu išklausė mano griaustinį kreiptis į policiją ir sako: -Kreipkitės, jūs nieko neįrodysit. Jūsų mergaitės išsigalvoja.

Į mano klausimą iš kur mergaitės žino apie jų visų seksualinę orientaciją, ji atsakė, jog jie nieko nuo vaikų ir neslepia.

Jei vaikai klausia, tai jie ir atsako. Visa stovykla žino. Pasirodo, kad kai kurie vaikai, ne pirmą kartą ten atvykę, jau yra ”susiporavę” .

Pasirodo, kad vadinamam ” Ryto rate”, vaikų buvo klausinėjama kuo jie save jaučia – ji, jis ar kažkas kito? Vadovė pripažino, kad vaikinas, kuris klausinėjo paauglių ar jos yra pora ir ragino pabandyti, viršijo įgaliojimus ir jie su juo pasikalbės.

Po šito pokalbio aš supratau, kad nieko nebesuprantu šiame lietuviškame pasaulyje, kas jame vyksta ir į kokį jį mes išleidžiame savo vaikus.

Į policiją greičiausiai kreiptis nebeliko prasmės, bet bent jau informuoju tėvus, kad siųsdami vaikus į stovyklas, laaabai pasidomėkite, kur siunčiat vaikus.

Juk paauglystė yra pats jautriausias jų metas, jie labai pažeidžiami ir juos lengva sumedžioti visokiems….

Manau, kad šito posto labai greit neliks, todėl skubėkit dalintis su tėvais.

Tėveliams: domėkitės išsamiai kam paliekate savo vaikus – šiais laikais, su šia valdžia, stovyklų vadovai, matomai, neprivalo pateikti esminės informacijos apie stovyklos pobūdį, o jei ir pateikia – tai ne tėveliams.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 723

Žymos:

Atsiliepimų 2

  1. kodėl visa tai vyksta    -  2022-08-04, 14:35

    Tikroji,nesuklastota pasaulio istorija ir dar daug kas kita:

    cwporter.com/articles.htm

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Vytas    -  2022-08-04, 15:14

    Pagarba Ligitui bet visi mes turime tai stabdyti ir netylėti kiek galima toleruoti šitas nesamones !

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Klausimas būtų, su kuo derėtis ir dėl ko? Jeigu Jus turite omenyje žmogėdras, tai su...

Laukiu ŠS šulo fantomaso rašinėlio šia tema....

Gal tai karo uz demokratija viena is priežasčių?...

Rusija, net linkėdama blogo Lietuvai (o tai netiesa), neturėtų daryti nieko. Mes patys tarpusavyje gerkles...

Tai mes bet kuriuo atveju ten liksim :) Klausimas tik kokio dydžio šukės bus ir...

Niekas nenori mirti...

Vakarai nurodo Kiniją ir Rusiją kaip savo strateginius priešininkus, tačiau ekonominiai Vakarų rodikliai kur kas...