infa.lt

A. Paleckis steigiant organizaciją el-parašu nesinaudojo – tai padarė trečiasis asmuo: Kalėjimų departamentas

02 rugpjūčio
09:15 2022

Algirdas Paleckis

Liepos mėnesio pradžioje Teisingumo ministerijai pavedus Kalėjimų departamentui atlikti tyrimą dėl Algirdo Paleckio, atliekančio bausmę Kauno tardymo izoliatoriuje, internetu įsteigtos organizacijos „Tarptautinis geros kaimynystės forumas“ ir galimai steigimo dokumentų pasirašymo elektroniniu parašu, nustatyta, kad pastarasis elektroninio ryšio priemonėmis nesinaudojo.

Kalėjimų departamentui tyrimo metu išanalizavus duomenis, nustatyta, jog nuteistasis bausmės atlikimo metu, birželio 25 d., bausmės atlikimo vietoje elektroninio ryšio įrenginiais, suteikiančiais galimybę pasirašyti elektroniniu parašu, neturėjo galimybės naudotis ir nesinaudojo.

Taip pat nustatyta, jog bausmę atliekantis nuteistasis, dar iki atvykimo į Kauno tardymo izoliatorių savo elektroninio ryšio priemones bei prisijungimo prie savo mobiliojo parašo duomenis perleido trečiajam asmeniui.

Teisingumo viceministro Elano Jablonsko teigimu, Kalėjimų departamento ir Kauno tardymo izoliatoriaus tyrimo duomenys patvirtino, kad įkalinimo įstaigos saugumo reikalavimai nebuvo pažeisti ir Algirdas Paleckis pasinaudoti mobiliojo ryšio priemonėmis tikrai negalėjo.

Atitinkamai, pradėti ikiteisminį tyrimą nėra pagrindo, o tyrimo metu surinkta informacija yra perduota Kauno apskrities vyriausiajam policijos komisariatui dėl galimo administracinės nusižengimo teisenos pradėjimo.

Pagal Registrų centro duomenis, „Tarptautinis geros kaimynystės forumas“ organizacijos steigimo dokumentus Algirdas Paleckis pasirašė elektroniniu parašu.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 199

Žymos:

1 Atsiliepimas

  1. VŽA    -  2022-08-03, 08:59

    Tas šiukšlė, Lietuvos išdavikas paleckiukas, net sėdėdamas už tėvynės išdavystę, įkūrė „Tarptautinį geros kaimynystės forumą“. „Geros kaimynystės”, tai – su Rusija, Baltarusija… Paleckiukas vis dar svajoja pakartoti senelio pasiekimą, tapti vėl okupuotos Lietuvos komunistų partijos sekretoriumi…

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

o kiek žmonių psichologine prievarta buvo verčiami skiepytis " išmes iš darbo", "negalėsi maisto nusipirkti...

žvygiui nėra vietos Lietuvoje...

Nu, bl, nesu matęs individo su tokiu durnu snukiu.Durnumas iš jo fontanu trykšta....

Tai pirma gal baikit išlaidauti .Ministerijų miestelio statyba,stadiono statyba ,kodėl neklausiat ar reikalinga šiuo metu...

Tai ką siūlote? Didinti investicijas kai visi šaukia bus karas.Gal pamiršote kaip bankai bankrutuoja.Taip ir...

Sunku jums vasarai...!...