infa.lt

Seimas atmetė Lietuvos šeimų sąjūdžio peticiją dėl KGB bendradarbių išviešinimo

06 liepos
06:50 2022

KGB ženkliukas

Trisdešimt metų buvo slepiami nuo mūsų KGB bendradarbiai. Dešimt metų jokios liustracijos nevyko. Po to juos įslaptino 15-kai metų, po to dar 75 metams, taigi slaptumas truks 100 metų. Praėjus šiam šimtmečiui, matyt, dar tūkstantmečiui įslaptins.

Jokie bandymai valstybės išdavikus, priešus ir sąmoningai, už atlyginimą kenkusius Tautai veikėjus paviešinti Seimo narių pastangomis nepavyko.

Lietuvos šeimų sąjūdis parengė peticiją, daugelis žmonių ją pasirašė ir pateikė pagal visus Peticijų įstatymo reikalavimus. Todėl jos net labai norėdami bukalaurai ir liberalkonservatnikai be pateikimo ir svarstymo atmesti negalėjo.

Ir štai, pirmą kartą šis klausimas Lietuvos Respublikos piliečių iniciatyva ir reikalavimu pateiktas, svarstytas ir dėl jo balsuota Seime. Popietiniame posėdyje dalyvavo daugiau kaip 110 Seimo narių, pvz., klausimu dėl Nepaprastosios padėties pratęsimo balsavo 115 Seimo narių.

O kada atėjo laikas balsuoti dėl visų KGB budelių ir šalies išdavikų paviešinimo, kiškiai drąsuoliai išsilakstė. O likę vieningai ir glaudžiai susitelkę apie KGB bylų grobstytojus ir savo bylų naikintojus, balsavo už pasiūlymą KGB žudikų neviešinti.

Peticiją atmetė, už tai balsavo 60, prieš 6, susilaikė 12. Įdedu balsavimo rezultatus pagal partijas ir asmeninius. Tie, kurie balsavo už tolesnį KGB-istų įslaptinimą, matomi žaliai, kurie susilaikė – geltonai, kurie išsilakstė, radę tam priežasčių – pilkai.

Po poros metų jie vėl ateis pas jus balsų prašyti. Pasakos legendas, kaip narsiai kovojo su rusais, kokie yra taurūs patriotai, kaip reikia kovoti su sovietine praeitimi ir vatnikais.

Šis balsavimas dėl liustracijos yra pati geriausia liustracija. Atsiminkite juos, o ir mes jums apie juos priminsime.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 829

Žymos:

Atsiliepimų 2

  1. VŽA    -  2022-07-06, 07:30

    Puikios lentelės ateinančio Seimo rinkimams. Bukalaurinis, balsavės prieš arba susilaikęs kaip Dumbrava (net be susiformavusios nuomonės), daugiau niekada negali tūnoti LIETUVOS Seime, nes tai jau ATVIRAS šalies priešas.

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Vygandas    -  2022-07-06, 08:36

    Kol LIETUVOS Seime, Vyriausybėje, ministerijose ir savivaldybėse SĖDI buvusių KGB darbuotojų anūkai, NEGALIMA viešinti jų tėvų ir senelių, kurie irgi agresyviai veikė prieš Lietuvą, nors dar be lyt-psichinių iškrypimų ir narkotikų…

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Vakarų debilai valdžioje pasapnavo, kad gali nugalėti Rusiją, atsibudę pamąstė savo debiliškomis smegenimis, kad gerai...

Kas sugeba - daro. Kas nesugeba - vadovauja. Kas nesugeba vadovauti - moko....

Kryti i bedugne - sustabdyti neimanoma!...

salys mandagiai ju taip ir nepasiunte?...

ir reikejo daryti,kada valdei!...

LB

dėl tavęs šiek tiek pamažinsim....