infa.lt

Teisininkas: „Stambulo konvencijoje aiškiai parašyta, kad ji yra prieš vyrus”

26 birželio
06:50 2022

Stambulo konvencija - Trojos arklys Lietuvai

Teisininkas Erikas Pavlovičius, pakankamai atidžiai išstudijavęs taip vadinamą „Stambulo konvenciją”, pasidalino savo mintimis apie tai, kas slypi joje po išorinės kovos „už moterų ir vaikų teises” forma. Siūlome jums, gerbiami skaitytojai susipažinti su pateiktomis išvadomis, kurios gali jus šokiruoti.

Daug esu kalbėjęs apie Stambulo konvenciją viešojoje erdvėje, priminsiu tik tai, kas jau buvo pasakyta.

Kas yra Stambulo konvencija?

Jie sako, kad tai yra prevencinė priemonė, dokumentas, apsaugantis nuo smurto moteris ir vaikus. Toks ‚Trojos arklys“ buvo mums prieš keliolika metų įvežtas į Lietuvą. Buvusi prezidentė D.Grybauskaitė „nusiplovė rankas“ ir pastūmė jį Užsienio reikalų ministerijai.

Užsienio reikalų Ministras irgi nedrįso [kažko imtis], nustūmė jį savo pavaduotojams, ir šitas dokumentas nugulė Lietuvoje. Bet kuriuo atveju šį dokumentą vienaip ar kitaip reikia svarstyti. Negalima jo pakišti „po pagalve“, kadangi kažkada jis vis vien iškils.

Konstitucijoje yra parašyta, kad svarbūs visuomenei pokyčiai turėtų būti svarstomi referendumu. Manyčiau, kad Stambulo konvencijos atveju net ir šito nereikėtų, kadangi ši konvencija prieštarauja Konstitucijai ir ji apskritai negalėtų pasiekti Seimo.

Atrodytų, kad pavadinimas, kuris yra, išties labai geras – kas norės būti už smurtą prieš moterį ar vaikus? Išties, nenorės niekas. Tačiau ši Stambulo konvencija tik pavadinime yra tokia.

Kaip pavyzdį pasakysiu, kad, nusipirkę saldainių „Paukščių pienas“, pradėtume ieškoti to pieno saldainių viduje. Taip iš tiesų nėra.

Mes turime nacionalinę teisę – baudžiamąją ir administracinę teisę, procesus – mes turim nacionaliniuose įstatymuose priemones, galinčias suvaldyti situaciją : smurtas prieš moteris ir vaikus nėra toleruotinas ir jis yra baudžiamas.

Tai yra pasakyta aiškiai. Padarius tokį nusikaltimą ar nusižengimą, į tai yra reaguojama. Be to, mano nuomone, lyginant su posovietiniu metu, agresijos lygis yra ženkliai sumažėjęs. Stiprinti kažką turėtų būti [priežastis] dėl ko.

Mums primesta Stambulo konvencija turėtų būti nevaldoma nacionaliniais įstatymais. Ją valdytų ir čia implantuotų kažkokia komisija, kurios mes niekada nematytume, nežinotume, bet ji spręstų už mus, be teismo, turėdama čia visišką [teisinį] imunitetą.

Stambulo konvencijoje yra aiškiai parašyta, kad ji yra prieš vyrus. Tai yra netgi diskriminacinė konvencija! Ten aiškiai parašyta, kad vyras yra agresorius. Reiškia – dar motinos įsčiose būdamas berniukas, kurio lytis yra vyriška, jau yra potencialus nusikaltėlis.

Antra vertus, šita Stambulo konvencija yra netgi prieš vaikus. Sukurtas visas norminių aktų tinklas, mechanizmai leidžia visa tai daryt – jei vaikas bus auklėjamas ne taip, kaip numatys ta komisija, jis gali būti paimtas iš šeimos. Vaikui, dar neapsisprendusiam dėl savo lyties (kaip jie numano) , leidžiama apsispręst ir, jeigu tėvai tam prieštarauja, tokiu atveju vaikas taip pat galėtų būti atimamas iš šeimos.

Ši Stambulo konvencija yra ir prieš pačias moteris. Translyčiai asmenys, kur visuomet vyras [vyriškos lyties moteris] bus stipresnis, dalyvaujant olimpiadose, galės rodyti geresnius rezultatus ir moteris visuomet bus pastumta į šoną.

Svarbus momentas, kad Stambulo konvencija yra prieš valstybę ir prieš konstituciją. Nes ši konvencija aiškiai sako, kad, jeigu reikia, jei neatitinka požiūrio, krypties, kuri numatyta Stambulo konvencijoj, mes privalome keisti savo tradicijas, kultūrą, požiūrius .

Pavyzdys, kurio gal ir nebus, bet mechanizmai tai leistų padaryti : Vytis, jei pripažįstama, kad jis vyras, kuris yra ant arklio, kuris yra moteriškos lyties arklys – jisai pažemina moterį, nes kardas yra agresija; jis turėtų būti išimtas iš mūsų Valstybės kaip agresija, pastatanti moterį į žemesnę padėtį, kadangi vyras yra dominantė – herbas turėtų būti išimtas. Tas pats ir su kitais kultūriniais reiškiniais – šioje dalyje nesiplėsiu.

Visoje šioje grandyje, apie ką visiškai nesakoma ir nekalbama, mes matome, kad UŽ kažką ji turėtų būti, jei jau yra PRIEŠ VISKĄ – prieš vyrus, moteris, vaikus, prieš Valstybę. Tai akivaizdžiai gina LGBTQ + ideologiją. Aš net nesakysiu, kad asmenis – konkrečiai BŪTENT ŠIĄ IDEOLOGIJĄ!

Visos sąlygos yra tam sudaromos būtent dėl kažkokių neaiškių lyčių, tarp jų yra ir kai kurios jau išsiaiškintos. Į tai labai svarbu atkreipti dėmesį! Kadangi “LGBT” mes dar išsiaiškinom, kas yra – tai yra lesbietės, gėjai, transseksualai ir biseksualūs asmenys – tai „Q“ – kiek man pavyko išsiaiškinti, nors apie tai mažai kalbama – yra „kiueriai“, „neapsisprendėliai“ (kitaip tariant, „mes dar nežinom, ar mes gėjai, bet gal būt greit sužinosim“ )…

O plius ( „+“) apskritai yra kažkokia mistinė forma, ji niekur per daug nėra aiškinama, tačiau yra sakoma, kad dar bus kažkas… Tas „kažkas“ – nežinau, kas. Ar tai yra papildomos lytys?

Ar tai yra papildoma, dar neatskleista sekso forma? Ar tai yra kažkas susiję su kažkokiais kitais papročiais ar pamąstymais ? Šitas kol kas nėra išaiškinta. Tačiau papildomai Stambulo konvencijoje yra pateikta socialinė lytis, kuri teisine prasme nėra išaiškinta.

Reiškia – mes norime priimti Stambulo konvenciją su teisinėmis sąvokomis, kurios neegzistuoja. Teisininkui tai apskritai yra nesuprantama.

Stambulo konvencijoje yra taip pat pasisakyta ir apie „lyčių švietimą“ mokyklose, tos programos privalo būti įgyvendintos. Bet eina kalba ne apie vyro ir moters lyčių švietimą, o apie programas, skirtas kitoms, ne vyro ir moters, lytims.

Kaip tos programos turėtų atrodyti, kaip tai turėtų būti? Reiškia – mums, tėvams nežinant, tokios programos būtų priimtos ir vaikai tokiu būdu būtų „šviečiami“.

Tai gal būt tie Seimo nariai, kurie taip aiškiai pasisako už Stambulo konvenciją ir jos taip stipriai nori, tokias programas ar projektus atneštų į Seimą? Vyriausybė susėstų ratu ir parodytų, kaip jie tai įsivaizduoja praktikoje. Ir tuomet jau tėvai spręstų, reikia to ar nereikia. ..

Juokas pro ašaras. Tačiau ateitis, jei priims Stambulo konvenciją, visų pirma griaus šeimas. Dėl įvairių priežasčių. Viena priežastis – smurto forma galima pripažinti bet ką, ji neturi jokių ribų. Vyras paprašys moters turėti vaikų, o ji vaikų neturės – tai yra smurto forma. Toks pavyzdys jau yra Ispanijoje. Galima „diskriminuoti“ ir taikyti bet kuriuo atveju, bet kokiu momentu, bet ką – tiek vyrą, tiek moterį, neturi reikšmės.

Taip pat galima Stambulo konvencijos pagrindu pasinaudoti, norint patraukti netinkamą politiką į šoną, kadangi ten pasisakoma yra apie lytinį smurtą prieš moterį, kuriam senatis nesueitų.

Pvz. jeigu tai yra kažkoks žmogus, politikas, kuris yra nereikalingas ir reikia jį patraukti, nesunku yra suorganizuoti, tarkim, kokią nors penkiasdešimtmetę moterį, kuri ateis ir sakys, kad, kai man buvo 18, man pasirodė, kad jis mane išžagino; aš tada nesupratau, o dabar tikrai tuo tikiu…

Ir tai yra ne juokai! Tai yra tiesa. Todėl, manyčiau – šita Stambulo konvencija yra kaip dėlionė visos ideologijos, kurią bandoma primesti Lietuva iš šalies i ir ją valdyti, o ne Lietuvos pačių žmonių valdymas. Ne pagal nacionalinius įstatymus, ne mūsų įstatymų dėka, o kažkokių komisijų dėka… kažkokių tarybų, kurios net nėra Lietuvoje, bet kurios turi pilną imunitetą.

Todėl aš prašysiu visų būti aktyviais šioje dalyje, nes, girdėjau, kad Stambulo konvenciją bus bandoma atnaujinti, atgaivinti rudens sesijoje. Jokiu būdu mes jos negalime priimti!

Manau, kad reikia padaryti viską visomis teisinėmis ir teisėtomis priemonėmis, kad šita konvencija tiesiog išvažiuotų atgal savo adresu , kur ji buvo. Ačiū jums labai.

Šis tekstas – tai pasakytos kalbos transkripcija iš vaizdo įrašo, filmuoto birželio 21 dieną vykusio, asociacijos Lietuvos Šeimų Sąjūdis organizuoto mitingo metu. Norintys vaizdo įrašą peržiūrėti gyvai – gali tą padaryti paspaudę šią nuorodą…

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

Atsiliepimų 3

  1. VŽA    -  2022-06-26, 16:04

    Gerb. E. Pavlovičius jau taip aiškiai ir nuosekliai išaiškino šio „Trojos arklio”, konvencija pavadinta, pasekmes, jog net mažaraščiams turi būti aišku…
    Biblijoje Dievas įsakė griežtai:„Jei vyras sugultų su vyriškiu tarsi su moterimi, jiedu abu nusikalto bjauriu iškrypimu ir užsitraukė kraujo kaltę“, kas reiškia – mirties bausmę (Kun 20,13). Jeigu dar dabar nesuvokiama, tai – Bijok Dievo…

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Vyru    -  2022-07-02, 10:11

    Lietuvoje seniai nera! Negalima laikyti vyrais vergaujanciu ponams 30 metu,o ypac – beganciu vergauti svetur,uzuot kovojus cia!

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

psichas jabanas...

Čia ne prekybininkų naudai.....čia dar viena "priežastis" neatsiskaityti grynaisiais, o pereiti prie elektroninių mokėjimų. Kai...

Aplinkosaugininkai turi saugoti miškus bei gyvūnus, o ne bausti vairuotojus, kurie neišgali įsigyti naujo automobilio...

Pirmiausia išmok rašyti be klaidų, chunveibine....

US subyrėjimo laukiam nuo 1947 m. nu niekaip nesulaukiam....

tik neap siš ik iš laimės....

kokiam uriupinske ar žopinske gyveni?...