infa.lt

Ohajo, mokyklos tarybos pirmininkas atsistatydina po bandymo susitikti su 11-mete sekso tikslais (N18)

28 balandžio
06:40 2022

Straipsnis skirtas suaugusiems (N18)

Sekmadienį atsistatydino Ohajo (JAV) valstybinės mokyklos tarybos vadovas po to, kai internete paskelbtame vaizdo įraše buvo parodyta, kaip Indianos policija jį sustabdo ir galiausiai areštuoja dėl įtariamo seksualinio nusikaltimo prieš vaikus, praneša Epoch Times.

„YouTube” svetainėje šeštadienio vakarą paskelbtame vaizdo įraše matyti, kaip Džonas Grėjus (John Gray), Gošeno vietinių mokyklų tarybos pirmininkas, Indianos teisėsaugos institucijų surakintas antrankiais. Šio vaizdo įrašo turinys kelia didelį nerimą visam mūsų mokyklos rajonui ir Gošeno vietos mokyklų bendruomenei”, – sakoma rajono interneto svetainėje paskelbtame pareiškime.

83 minučių trukmės vaizdo įrašą, pavadintą „60 metų Gošeno OH mokyklos tarybos prezidentas, susitiko su 11 metų paaugle” (60 Year old President of Goshen OH school board, meeting an 11 y/o,), šeštadienio vakarą į „YouTube” įkėlė grupė „Grobuonių gaudytojai Indianapolyje” (angl. Predator Catchers Indianapolis, PCI). Grupė save apibūdina kaip savanorius, kurie stengiasi demaskuoti plėšrūnus ir apsaugoti vaikus.

Pasak PCI, Greisas keliavo apie tris valandas iš Sinsinačio, kad susitiktų su mergaite, su kuria susirašinėjo žinutėmis. Vaizdo įrašas prasideda nuo to, kaip su Grėjumi „Dollar General” parduotuvėje susiduria moteris, kuri tvirtina esanti mergaitės motina, o PCI narys vyras filmuoja jų bendravimą.

„Kiek metų mergaitei, su kuria bendravote?” – girdėti, kaip moteris klausia Grėjaus, o šis atsako: „Manau, ji sakė, kad jai 12 ar 13 metų. Kažkas panašaus.” Grėjus taip pat bando gintis įrodinėdamas savo nekaltumą ir tvirtindamas, kad „neketino nieko daryti” mergaitei.

Tada moteris klausia Grėjaus apie jo pokalbius su mergaite, į ką vyras atsako: „Tiesiog bendravau”. Kai ji sako, kad perskaitė kai kurias „labai seksualias” žinutes, kuriomis jie apsikeitė „Kik”, mobiliųjų žinučių programėlėje, Grėjus teigia, kad jis neketino kalbėti apie ką nors seksualinio, bet mergina vis tai kėlė, nes „galbūt ji to ieško”.

Greisas taip pat prisipažino sakęs mergaitei, kad ji turi „bučiuojamas lūpas” ir kad jis norėtų ją „pabučiuoti ir apkabinti”. Jis tvirtina, kad mergaitės numerį gavo iš kito asmens, kuris jam pasakė, kad „jai reikia pagalbos”, ir jis jai tai pasakė „tik tam, kad ji pasijustų geriau”.

Moteris nurodo, kad Greisas pasiūlė mergaitei nusirengti iki apatinių kelnaičių ir atlikti masažą. Tuomet ji klausia Grėjaus, kaip jis sulaikytų save nuo tolesnių veiksmų, jei jo ir mergaitės susitikimas baigtųsi taip, kaip planuota. „Aš negaliu pasiekti erekcijos. Neturiu tokios problemos”, – atsako Grėjus.

Kitame nerimą keliančiame prisipažinime Greisas sako, kad jis iš tiesų pasakė mergaitei, jog nori patrinti jos intymią vietą ir kad ji jį vadintų „seneliu”. „Tik jei ji to norėtų”, – sako jis. „Bet aš negaliu. Jokiu būdu negaliu turėti lytinių santykių”.

Vaizdo įrašas baigiasi tuo, kad į įvykio vietą atvyksta policijos pareigūnai ir sulaiko Grėjų. Sekmadienį Gošeno policija patvirtino, kad jie buvo Grėjaus namuose, o jis buvo nuvežtas į ligoninę atlikti psichiatrinę ekspertizę.

Gošeno vietos mokyklos pranešė, kad tuo metu kaip atsistatydino, Grėjus dirbo rajone penktą kadenciją. „Kad būtų aišku, šeštadienio incidentas įvyko ne Gošeno mokyklų rajone. Mūsų rajono vadovai konsultuosis su teisininkais ir, jei bus gauta daugiau informacijos, nedelsdami ją perduosime šeimoms”, – teigė rajonas.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 187

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Tomai, negalima taip negražiai atsiliepti apie mūsų dabartinėje valdžioje esančius buvusius komunistus vei įslaptintus KGB...

Okupacijos laikų kolaborantas su daugiau kaip 30 m. narystės TSKP stažu man ne autoritetas. Kandidatas...

2030 m. paties seimo gali nebūti. Bus eurosojūzo vietinė taryba....

Blazyte, laiskas keisti straipsniu fotografijas, ta su raudona ir su violetine jau smarkiai nusidevejo, reiktu...

o kiek žmonių psichologine prievarta buvo verčiami skiepytis " išmes iš darbo", "negalėsi maisto nusipirkti...

žvygiui nėra vietos Lietuvoje...

Nu, bl, nesu matęs individo su tokiu durnu snukiu.Durnumas iš jo fontanu trykšta....