infa.lt

Lietuvos šeimų sąjūdis. Pareiškimas dėl numatomų svarstyti antikonstitucinių įstatymų

14 kovo
10:21 2022

Lietuvos Šeimų Sąjūdis

Lietuvos šeimų sąjūdis

Pareiškimas dėl numatomų svarstyti antikonstitucinių įstatymų

2022 m. kovo 14 d.

Prasidėjusioje Seimo pavasario sesijoje planuojama patvirtinti Konstituciją pažeidžiančią „partnerystę” ir ratifikuoti Stambulo konvenciją, priimti narkotikų dekriminalizavimo įstatymą. Nepilnamečių apsaugos nuo neigiamos informacijos įstatymą, kuris draudžia skleisti Konstitucijai prieštaraujančią šeimos sampratą, kurio valdantieji ir šiaip nesilaikė, numatoma „pataisyti” ir genderistinė propaganda liesis laisvai.

Tai dar vienas bandymas pažeisti Lietuvos Respublikos Konstituciją ir diskriminuoti kiekvieną Lietuvos šeimą, kiekvieną vaiką, kiekvieną pilietį, uždraudžiant auklėti savo vaikus pagal savo dorovinius ir religinius įsitikinimus. Iš neteisės negali kilti teisė, pažeidžiant Konstituciją negali būti priimti teisėti įstatymai.

Toliau bus skaldoma ir supriešinama visuomenė, keliamas nepasitikėjimas valdžia ir jos institucijų veiksmais, tai palies kiekvieną šeimą, kiekvieną Lietuvos pilietį, visų mūsų gerovę, buitį ir ateitį. Tokie valdančiųjų veiksmai pavojingi, nes propaguoja karą šalies viduje, tarp mūsų.

Apie šiuos pasiūlymus teikiančių Seimo narių moralę, pamatinių valstybingumo vertybių supratimą ir esamos pavojingos situacijos suvokimą nėra net ką ir kalbėti. Visuotinio pavojaus valstybei akivaizdoje panieka didžiajai daugumai Lietuvos Respublikos piliečių ir visuomenės valios nepaisymas kelia įtampą valstybėje ir grėsmę nacionaliniam saugumui. Prasidėjus karui tolesnis visuomenės skaldymas ir supriešinimas yra antivalstybinis ir nusikalstamas.

Lietuvos šeimų sąjūdis:

1. Reikalauja Lietuvos Respublikos Seimo išbraukti iš darbotvarkės antikonstitucinio „partnerystės” įstatymo, Stambulo konvencijos ratifikavimo, Nepilnamečių apsaugos nuo neigiamos informacijos įstatymo, kuriuo draudžiama skleisti Konstitucijai prieštaraujančią šeimos sampratą, pakeitimo ir narkotikų dekriminalizavimo įstatymų projektus.

2. Kreipiasi į Lietuvos Respublikos Prezidentą viešai išreikšti savo poziciją šiuo klausimu ir sustabdyti valstybei pavojingus Seimo narių veiksmus.

3. Kviečia visus Lietuvos Respublikos piliečius, opozicines partijas, šeimų organizacijas ir asociacijas palaikyti šį pareiškimą ir reikalauti iš Seimo narių nesvarstyti visuomenei nepriimtinų ir kiršinančių įstatymų.

Lietuvos šeimų sąjūdis

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 511

Žymos:

1 Atsiliepimas

  1. VŽA    -  2022-03-15, 06:32

    Partnerystės ar Stambulo konvencija Lietuvai būtų Trojos arklys…
    Lietuva – Marijos Žemė, pakrikštytųjų 80%. Dievas, VIEŠPATS Biblijoje įsakė: „Jei vyras sugultų su vyriškiu tarsi su moterimi, jiedu abu nusikalto bjauriu iškrypimu ir užsitraukė kraujo kaltę“, kas reiškia – mirties bausmę (Kun 20,13). Norint priimti Stambulo konvenciją, pirmiausiai – reikia perrašyti Bibliją…

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Tai pirma gal baikit išlaidauti .Ministerijų miestelio statyba,stadiono statyba ,kodėl neklausiat ar reikalinga šiuo metu...

Tai ką siūlote? Didinti investicijas kai visi šaukia bus karas.Gal pamiršote kaip bankai bankrutuoja.Taip ir...

Sunku jums vasarai...!...

Nereikia jokiu mokesčių, reikia tik paprasto sprendimo. Pirmiausia tokiai mažai valstybei reikalinga turėti karo instruktorių...