infa.lt

Negalite prisijungti prie norimo tinklapio? Išbandykite VPN

14 kovo
07:10 2022

Viskas, ką jums reikia padaryti, – tai įdiegti vieną iš tūkstančių galimų VPN paslaugų arba naršyklės plėtinių. Jie veikia tiek mobiliuosiuose įrenginiuose, tiek kompiuteriuose. Čia kalbėsime apie keletą populiariausių.

ProtonVPN

Šią paslaugą sukūrė CERN mokslininkai. Svetainėje teigiama, kad ji yra visiškai saugi vartotojui privatumo klausimais (atviras išeitinis kodas tai patvirtina). Tad, VPN nerenka naršymo istorijos ir neparduoda vartotojų asmeninių duomenų trečiosioms šalims.

Nemokama versija veikia viename įrenginyje. Tai leidžia prisijungti prie 48 serverių trijose skirtingose ​​šalyse. Greitaveika yra ribota, bet vargu ar tai pastebėsite, nebent ketinate atsisiųsti ir/ar įkelti dideles rinkmenas internete. Paprastai puslapio peržiūrai ir nuotraukų paskelbimui pakanka nedidelio greičio. Tačiau srautas neribojamas net ir nemokamoje versijoje.

Ką daro mokama versija: čia yra keli tarifų planai. Versija už 4 eurus per mėnesį leidžia prijungti VPN prie dviejų įrenginių vienu metu (yra 400+ serverių 40+ šalių). Tuo pačiu, įtraukta ir reklamos blokavimo priemonė. Premium planas už 8 eurus per mėnesį suteikia prieigą prie paslaugos 10 įrenginių. Taip pat užtikrina didžiausią įmanomą ryšio greitį (iki 10 Gbps).

Windscribe

Kur veikia: Android, iOS, Blackberry Windows, macOS, Linux, naršyklėse

Įrankių rinkinys išmaniesiems telefonams ir kompiuteriams padeda ne tik pasiekti užblokuotą turinį, bet ir blokuoti skelbimų sekiklius. Darbalaukio nemokama (lengvoji) versija leidžia sunaudoti iki 10 GB interneto srauto per mėnesį, o mobilioji versija leidžia sunaudoti tik 2 GB. Šalių, prie kurių galima prisijungti sąrašas apribotas tik dviem: JAV ir Kanada. Tačiau visas srautas eis per šifruotą tunelį, todėl galėsite naudotis bet kokiomis anksčiau nepasiekiamomis paslaugomis.

Jei nenorite įdiegti visaverčio VPN kliento, galite tiesiog įdiegti plėtinį, skirtą „Chrome“, „Firefox“, „Opera“ ar „Microsoft Edge“ naršyklėms. Poveikis lankantis uždaruose šaltiniuose bus toks pat.

Ką gali padaryti mokama versija: vartotojai gaus neribotą prieigą prie 110 serverių, esančių 60 šalių. Be to, kūrėjai žada didesnę apsaugą nuo virusų ir patogų reklamos blokatorių.

Speedtest

Kur veikia: Android, iOS

Daugelis yra susipažinę su šia programa dėl jos pagrindinės funkcijos: išmatuoti prisijungimo prie interneto tinklo greitį. Bet, atidžiai išnagrinėjus paslaugą, apačioje rasite skirtuką VPN. Pakanka paspausti mygtuką ir po poros sekundžių programa pradės visą jūsų srautą nukreipti per tunelį. Tai yra, galėsite apsilankyti svetainėse ir socialiniuose tinkluose, net jei prieš tai prie jų prisijungti negalėjote.

Nemokama versija turi keletą svarbių apribojimų. Pirma, suteikia tik 2 GB srauto per mėnesį. Antra, pati sistema pasirenka serverį atsitiktinėje šalyje (kartais greitis būna gana mažas). Bet turi ir pliusų – net jūsų vyresnio amžiaus artimieji susidoros su programa, nes čia reikia paspausti tik vieną didelį mygtuką.

Ką gali padaryti mokama versija: ji suteikia neribotą VPN duomenų naudojimą ir leidžia pasirinkti serverį kitoje šalyje.

1.1.1.1 (Warp)

Kur tai veikia: „Windows“, „MacOS“, „Linux“, „iOS“, „Android“.

Paslauga įkvepia pasitikėjimo bent jau dėl to, kad ją sukūrė žinomas Amerikos DNS tiekėjas „Cloudflare“. Tiesą sakant, tai nėra visiškai VPN – jis neslepia tikrojo vartotojo IP adreso ir vietos. Tačiau jis nukreipia srautą per „Cloudflare“ turinio pristatymo tinklo infrastruktūrą. Taigi užblokuotos svetainės atsidarys jums esant bet kur.

Pagrindinis paslaugos pranašumas yra jos naudojimo paprastumas. Kaip ir naudojant Speedtest, tereikia paspausti starto mygtuką ir viskas greitai pradės veikti. Jums taip pat nereikia pasirinkti serverio.

Ką gali padaryti mokama versija: Siūlo didesnį greitį

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 514

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Taikliai.aciu....

Briuselio politikos veidmainystė akivaizdi....

Melas ir dezinformacija buvo tada, kai mums buvo bandoma įteigti, kad vakcinos apsaugo nuo ligos...

Teisę kontroliuoti turės lygiai tiek, kiek ir balsuoti. Bet pareikš savo nepasitenkinimą kuriuo nors valdžios...

jau pasimate daugumai,kur veda ta "Vakaru ideologija"!? Idomu tik,ar besugebesime ta mesla nusiplauti ir kiek...

BRICS padarys savo darbą...

Del

tolesnio vogimo,o ne pagalbos! Saliai reikia taikos,o ne tolesnio susinaikinimo!...