infa.lt

Tai ką neigė faktų tikrintojai ir CDC: Pfizer vakcina patenka į kepenų ląsteles ir virsta DNR: tyrimas

03 kovo
08:30 2022

Švedijos mokslininkų iš Lundo universiteto teigimu, Pfizer COVID-19 vakcinos pasiuntinė RNR (mRNR) gali patekti į žmogaus kepenų ląsteles ir virsta DNR, praneša Epoch Times.

Tyrėjai nustatė, kad mRNR vakcina, patekusi į žmogaus kepenų ląsteles, suaktyvina ląstelės DNR, esančią branduolio viduje, kad padidintų LINE-1 geno ekspresijos gamybą, kad susidarytų mRNR.

Tada mRNR palieka branduolį ir patenka į ląstelės citoplazmą, kur virsta LINE-1 baltymu. Baltymų segmentas, vadinamas ORF-1, grįžta į branduolį, kur prisijungia prie vakcinos mRNR ir atvirkštiniu būdu transkribuojasi į smaigalio DNR.

Atvirkštinė transkripcija vyksta tada, kai DNR yra pagaminta iš RNR, o įprastas transkripcijos procesas apima DNR dalį, kuri tarnauja kaip šablonas, gaminantis mRNR molekulę branduolio viduje.

„Šiame tyrime pateikiame įrodymų, kad COVID-19 mRNR vakcina BNT162b2 (Pfizer vakcina) gali patekti į žmogaus kepenų ląstelių liniją Huh7 in vitro“, – rašė mokslininkai tyrime, paskelbtame žurnale „Current Issues of Molecular Biology“. „BNT162b2 mRNR atvirkščiai transkribuojasi ląstelės viduje į DNR praėjus 6 [valandoms] po BNT162b2 vakcinos poveikio.”

BNT162b2 yra kitas Pfizer-BioNTech COVID-19 vakcinos, kuri parduodama su prekės ženklu Comirnaty, pavadinimas.

Visas procesas įvyko greitai, per šešias valandas. Ligų kontrolės ir prevencijos centrai (CDC) neigė tai, kad mRNR vakcinos virsta DNR ir randamos ląstelės branduolyje.

„mRNR vakcinų nešama genetinė medžiaga niekada nepatenka į jūsų ląstelių branduolį“, – teigia CDC savo tinklalapyje „Mitai ir faktai apie COVID-19 vakcinas“.

Tai pirmas kartas, kai mokslininkai in vitro arba Petri lėkštelės viduje pademonstravo kaip mRNR vakcina žmogaus kepenų ląstelių linijoje paverčiama DNR, ir tai, ką sveikatos ekspertai ir faktų tikrintojai neigė daugiau nei metus, esą tai negali atsitikti.

CDC teigia, kad „COVID-19 vakcinos jokiu būdu nekeičia ir nesąveikauja su jūsų DNR“, teigia, kad visos sudedamosios dalys tiek mRNR, tiek virusinės COVID-19 vakcinos (skiriamos Jungtinėse Valstijose) yra pašalinamos iš organizme, kai tik pasigamina antikūnai. Šios vakcinos pristato genetinę medžiagą, kuri nurodo ląstelėms pradėti gaminti SARS-CoV-2 smaigalyje esančius baltymus, dėl kurių COVID-19 sukelia imuninį atsaką.

Pfizer nekomentavo Švedijos mokslininkų tyrimo išvadų ir tik pareiškė, kad jos mRNR vakcina nekeičia žmogaus genomo.

„Mūsų vakcina nuo COVID-19 nekeičia žmogaus ląstelės DNR sekos“, – „The Epoch Times“ elektroniniame laiške rašė „Pfizer“ atstovas. „Ji tik pateikia organizmui nurodymus sukurti imunitetą“.

Daugiau nei 215 milijonų arba 64,9 procentai amerikiečių yra visiškai paskiepyti iki vasario 28 d., iš jų 94 milijonai darėsi revakcinaciją, susileisdami papildomą dozę..

Autoimuniniai sutrikimai

Švedijos tyrimo metu taip pat buvo aptikta kepenų ląstelių paviršiuje smaigalio baltymų, kurie, pasak mokslininkų, gali būti imuninės sistemos taikiniai ir gali sukelti autoimuninį hepatitą, nes „buvo atvejų pranešimų apie asmenis, kuriems po BNT162b2 vakcinacijos išsivystė autoimuninis hepatitas. “

Smaigalio baltymai gali cirkuliuoti organizme po užsikrėtimo arba suleidus COVID-19 vakcinos. Buvo daroma prielaida, kad vakcinos smaigalio baltymai daugiausia liks injekcijos vietoje ir užtruks iki kelių savaičių, kaip ir kiti organizme gaminami baltymai. Tačiau tyrimai rodo, kad taip nėra.

Japonijos reguliavimo agentūros atliktas Pfizer vakcinos biologinio pasiskirstymo tyrimas (pdf) pademonstravo, kad kai kurios mRNR judėjo iš injekcijos vietos per kraują ir buvo aptiktos įvairiuose organuose, pvz., kepenyse, blužnyje, antinksčiuose ir žiurkių kiaušidėse praėjus 48 valandoms po injekcijos.

Atliekant kitą tyrimą, smaigalio baltymai, pagaminti organizme po Pfizer COVID-19 injekcijos, buvo aptikti ant mažyčių membraninių pūslelių, vadinamų egzosomomis, kurios tarpininkauja tarp ląstelių perkeldamos genetines medžiagas į kitas ląsteles, mažiausiai keturis mėnesius po antrosios vakcinos dozės.

„Doctors for COVID Ethics“, organizacijos, susidedančios iš gydytojų ir mokslininkų, „siekiančių laikytis medicinos etikos“, ekspertai teigia, kad spyglio baltymo išlikimas organizme „padidina ilgalaikio uždegimo ir organų, ekspresuojančių smaigalio baltymą, pažeidimo tikimybę“.

„Kol smaigalio baltymas galės būti aptiktas ant ląstelinės kilmės membraninių pūslelių, imuninė sistema puls ląsteles, kurios išskiria šias pūsleles“, – teigė jie.

Terapeutas, kardiologas ir epidemiologas, daktaras Peteris McCulloughas socialiniame tinkle „Twitter“ parašė, kad Švedijos tyrimo išvados turi „didžiulį poveikį nuolatiniams chromosomų pokyčiams ir ilgalaikei konstitucinei smaigalių sintezei, skatinančiai visiškai naujo lėtinių ligų žanro patogenezę“.

Nežinoma, ar tyrimo išvados pasireikš gyvuose organizmuose, ar iš vakcinos mRNR paversta DNR integruosis į ląstelės genomą. Autoriai teigė, kad norint geriau suprasti galimą mRNR vakcinų poveikį, reikia atlikti daugiau tyrimų, tame tarpe ir su gyvais organizmais, su gyvūnais.

„Šiuo metu mes nežinome, ar DNR, atvirkščiai transkribuota iš BNT162b2, yra integruota į ląstelės genomą. Reikia atlikti tolesnius tyrimus, kad būtų išaiškintas BNT162b2 poveikis genomo vientisumui, įskaitant viso BNT162b2 paveiktų ląstelių genomo seką, taip pat audinius iš žmonių, kurie buvo skiepyti BNT162b2“, – teigė autoriai.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 1 557

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Taikliai.aciu....

Briuselio politikos veidmainystė akivaizdi....

Melas ir dezinformacija buvo tada, kai mums buvo bandoma įteigti, kad vakcinos apsaugo nuo ligos...

Teisę kontroliuoti turės lygiai tiek, kiek ir balsuoti. Bet pareikš savo nepasitenkinimą kuriuo nors valdžios...

jau pasimate daugumai,kur veda ta "Vakaru ideologija"!? Idomu tik,ar besugebesime ta mesla nusiplauti ir kiek...

BRICS padarys savo darbą...

Del

tolesnio vogimo,o ne pagalbos! Saliai reikia taikos,o ne tolesnio susinaikinimo!...