infa.lt

Po Pfizer vakcinos JAV, nuo širdies uždegimo mirė du berniukai

19 vasario
09:10 2022
Skiepai, vakcinacija - momentas

youtube kadras

Dviejų paauglių berniukų, mirusių netrukus po skiepijimo Pfizer vakcina, skrodimai rodo, jog širdies uždegimas buvo pagrindinė mirties priežastis, nustatė medicinos ekspertai, praneša Epoch Times.

Abu vaikai buvo rasti negyvi savo lovose, vienas iš jų praėjus trims dienoms po antrosios Pfizer vakcinos dozės, o kitas keturias dienas po antrosios dozės suleidimo. Abu buvo paskelbti mirusiais nebandant gaivinti.

Berniukas A skundėsi galvos skausmu ir skrandžio problemomis po vakcinacijos, tačiau teigė, kad prieš mirtį jo savijauta pagerėjo. Anksčiau jis neturėjo jokių medicininių problemų. Berniukas B nesiskundė simptomais ir neturėjo ankstesnių sveikatos problemų. Nei vienas iš jų nejautė akivaizdžių širdies sutrikimų simptomų. Nei vienas, nei kitas anksčiau nebuvo užsikrėtęs COVID-19, taip pat nesirgo, kai jiems buvo atliktas pomirtinis tyrimas. Išplėsti teismo toksikologiniai tyrimai dėl piktnaudžiavimo vaistais ir narkotikais taip pat buvo neigiami.

Tipiškas miokarditas turi tam tikrų požymių, įskaitant mirštančias raumenų ląsteles, vadinamas miocitais. Tačiau pas berniukus medicinos ekspertai aptiko nenormalių požymių, įskaitant hipereozinofilinius miocitus arba širdies raumens ląsteles, perkrautas baltųjų kraujo kūnelių.

„Šis sužalojimo modelis yra panašus į tai, kas stebima pacientų, kuriems kliniškai diagnozuota Takotsubo, toksinė arba„ stresinė “kardiomiopatija – laikinas miokardo pažeidimas, galintis išsivystyti pacientams, patyrusiems ypatingą fizinį, cheminį  ar kartais labai sunkų emociniai stresą“, – rašė medicinos ekspertai tyrime, kurį neseniai paskelbė Patologijos ir laboratorinės medicinos archyvas.

<…>

Daktaras Peteris McCulloughas, kardiologas iš Teksaso, nedalyvavęs tyrime, sakė, kad išvados „deja patvirtina mirtiną COVID-19 vakcinos sukeltą miokarditą“.

„Histopatologija parodo unikalią miokardito formą, kuri gali būti specifinė mRNR vakcinoms, o tai rodo, kad Spike baltymas pažeidžia pericitus, kurie supa kapiliarus ir kardiomiocitus“, – el. laiške „The Epoch Times“ rašė McCullough.

„Daugiau nei 200 straipsnių šia tema išankstinėje ir publikuotoje literatūroje, o dabar ir Jungtinėje Karalystėje paskelbtos oficialios vertinimo ir valdymo gairės,  – COVID-19 vakcinų sukeliamas miokarditas tapo tikėtina nauja ligos kategorija jauniems kardiologiniams pacientams, besikreipiantiems į skubios pagalbos skyrius ir medicinos įstaigas, jei jiems pasiseka ten patekti gyviems“, – pridūrė jis.

Pasak JAV sveikatos apsaugos pareigūnų, miokarditu susirgo daugiau nei tikėtasi jaunų vyrų ir kai kurios jaunos moterys po Pfizer arba Moderna vakcinų susileidimo. Problema ryškiausiai pasireiškia po antrosios bet kurios iš išvardintų vakcinų dozės, kurios abi rekomenduojamos JAV dviejų dozių pirminėje serijoje.

Vasario 17 d. atlikus paiešką VAERS sistemoje, buvo rasti 57 pranešimai apie mirtį nuo miokardito ar perikardito po vakcinacijos Pfizer arba Moderna vakcinomis.

CDC atstovas neseniai laiške „The Epoch Times“ pareiškė, kad „šiuo metu neturime patvirtintų mirčių nuo miokardito, patirto po vakcinacijos“.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 644

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Manau, kad Vaitkaus komanda šitokiu būdu patys sau kuriasi piarą? Klounai...

nacistui putinui.......

Hm

Maskvoje sutelkta daugiausiai oro gynybos, bet yra daug visiškai nesaugomų ir vertingų taikinių, tai ten...

ble su sibiru kariaus xoxlai kuria vis kuria o iki maskvos nedatraukia...

Vakarų debilai valdžioje pasapnavo, kad gali nugalėti Rusiją, atsibudę pamąstė savo debiliškomis smegenimis, kad gerai...

Kas sugeba - daro. Kas nesugeba - vadovauja. Kas nesugeba vadovauti - moko....

Kryti i bedugne - sustabdyti neimanoma!...