infa.lt

Prie tos PIŠ tai kaip galimybių pasai pabrango! – sureagavo PIŠ

16 vasario
13:30 2022
Ingrida Šimonytė

youtube kadras

Grįžtant į laikotarpį, kai dar galiojo „Galimybių” pasas, prieš pat Naujuosius metus, į 2021 m. gruodžio 31 dieną:

Tą dieną Lietuvos Vyriausybės premjerė Ingrida Šimonytė, visuomenėje su humoru vadinama tiesiog „PIŠ”, ir save vadinanti irgi PIŠ, socialinio tinklo asmeninėje paskyroje sureagavo į žinią, jog moteris pasiskundė policijai dėl to, kad pas ją paėmę 645 eurus sukčiai nedavė jai suklastoto „Galimybių” paso.

Koks džiaugsmas liejosi iš PIŠ klaviatūros (kalbininkai sakytų – mygtukyno):

Prie tos PIŠ tai kaip galimybių pasai pabrango ‼‼‼‼‼‼‼‼ PLATINAM

Metų pasiutpolkei šumuliuojant pabaigop kelios pamokos netikėtos GP už 645 eurus istorijos tema:

1. Vakcina yra visiškai nemokama ir gana patikimai saugo nuo sunkios ligos formos ir mirties. Popierius, fiktyvus įrašas neigi QR kodas neapsaugos lygiai nuo nieko. Tai štai ir life-hackas, kaip neišleisti pinigų nesąmonėms.

2. Lietuvos policija pasitiki net ir tie, kurie daro netinkamus ir neteisėtus dalykus.

Tad linkiu kitąmet kūrybiškumą naudoti tik savo ir kitų gyvybei nepavojingais būdais ❤ Saugokite savo ir savo artimųjų sveikatą! Sveikų ir sėkmingų metų!

Ačiū tiems, kas supranta, kad visų mūsų asmeninės laisvės yra tik iki kito žmogaus asmeninės laisvės ribos.

PS Mėgėjams apsibraukyti raudonu flomasteriu mano komentarus ar kitus tekstus ir juos siuntinėtis tarpusavyje bei belenkur kopijuoti be konteksto, o taipogi ponui Karbauskiui, kadaise besireiškusiam scenaristo (taigi, rašančio žmogaus) amplua – čia pirmajame sakinyje, žinokit, yra ironija (net auto- labiau), su kurios egzistavimu turėjo pažindinti mokykloje per lietuvių literatūros pamokas

Šimonytė apie suklastotą GP

Reikėtų pastebėti, jog ta, kuri save vadina PIŠ – šioje vietoje tiesiog begėdiškai meluoja – vakcinos kainuoja visai nemažus pinigus (apie ką neseniai rašė ir Respublika) ir už juos moka net tie, kas nesivakcinuoja, nes jos perkamos iš mūsų visų sumokėtų mokesčių. Tad kalbėti, kad jos nemokamos – yra tiesiog jau įprasta šiai valdančiajai daugumai melagiena.

Kitas dalykas – žmogus, perkantis suklastotą „Galimybių: pasą, rizikuoja tik savo nuosavais pinigais, nepadarydamas valstybei jokios žalos, skirtingai nei tie, kuriuos atstovauja PIŠ, ir kurie užperka milijonais vakcinų dozių per daug, o po to jas dykai dalija „vargstančioms” šalims, pavyzdžiui tam pačiam „varganam” Taivanui, kuris neseniai viešai žadėjo Lietuvoje atidaryti milijardo vertės pigių kreditų fondą.

Sakysite, jog žmogus perkantis suklastotą GP rizikuoja kitų žmonių sveikata ir gyvybe galėdamas juos užkrėsti? – O kas nerizikuoja? Esą skiepyti ir su GP nerizikuoja? – Jau pripažinta, kad tas stebuklingasis GP nuo nieko nesaugo, kaip ir pats „išganingasis skystis”, kurį tikintieji mokslu susileidžia į savo kraujotaką.

Nesaugo visiškai niekas iš tų priemonių, kurių ėmėsi ši vyriausybė, ištaškiusi vėjais milijardus Lietuvos mokesčių mokėtojų pinigų ir bebaigianti griauti šalies ekonomiką.

Ir šiandien, žvelgiant į jų tada darytus įrašus matosi aiškiai jų skleistos melagienos, ypač toje vietoje, kur PIŠ teigė, kad geriausia dovana artimam žmogui – tai vakcinos dozė.

Tiesą sakant – ar kas girdėjote, kad ši komanda būtų susileidusi sau stiprinančiąją dozę, neskaitant TV laidoje tuo juokais pasigyrusio „sveikatos” ministro A. Dulkio, vėliau vis tiek dėsningai susirgusio ta liga, nuo kurios taip uoliai skiepijosi pats ir ragino skiepytis kitus..

Būtų labai netgi smalsu išmatuoti jų visų kraujyje esantį antikūnų kiekį – tada gal pavyktų nustatyti ką jie sau viešai leidosi į kraują ir ar leidosi apskritai.

O šiai dienai, absurdo teatro sceną netikėtai apšvietė galingi žibintai, išryškinę marionečių virvutes, už kurių jos tampomos, kad atliktų savo vaidmenį.

Šalies griovėjų vaidmenį. Kurį jau laikas sustabdyti.

Šiandien Valstybės atkūrimo diena, vasario 16-a. Ir mes turime ką jiems pasakyti, su sąlyga, jei JIE nebijos to išgirsti.

Pamatysime, liko visai nedaug.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 512

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Taikliai.aciu....

Briuselio politikos veidmainystė akivaizdi....

Melas ir dezinformacija buvo tada, kai mums buvo bandoma įteigti, kad vakcinos apsaugo nuo ligos...

Teisę kontroliuoti turės lygiai tiek, kiek ir balsuoti. Bet pareikš savo nepasitenkinimą kuriuo nors valdžios...

jau pasimate daugumai,kur veda ta "Vakaru ideologija"!? Idomu tik,ar besugebesime ta mesla nusiplauti ir kiek...

BRICS padarys savo darbą...

Del

tolesnio vogimo,o ne pagalbos! Saliai reikia taikos,o ne tolesnio susinaikinimo!...