infa.lt

Pentagonas reaguoja į informatorių pareiškimą, kad po privalomos COVID vakcinacijos padidėjo ligų skaičius kariuomenėje

08 vasario
09:30 2022

Kariškių skiepijimas

Trys Jungtinių Valstijų karo gydytojai pranešė apie dokumentus, esą iš Jungtinių Valstijų gynybos departamento (DoD), prie kurių jie turėjo prieigą ir kurie rodo „sparčiai didėjantį ligų skaičių“ po privalomos vakcinacijos nuo kovydo įvedimo ginkluotosiose pajėgose, – pasakoja „The Epoch Times“ žmogaus teisių advokatė Leigh Dundas.

Į Dundą neseniai kreipėsi daktaras Samuelis Sigoloffas, specialiųjų pajėgų skrydžių chirurgas pulkininkas leitenantas Peteris Chambersas ir aerokosminių skrydžių medicinos specialistė pulkininkė leitenantė Theresa Long.

Jie įteikė dokumentus L.Dundas, neseniai kartu su advokatu Tomu Rencu dalyvavusiu penkias valandas trukusiame posėdyje, kurį organizavo senatorius Ronas Džonsonas (R-Wis.), pavadinimu „COVID-19: kita nuomonė“.

Renzas su „The Epoch Times“ pasidalijo kai kuriais skaičiais iš JAV karinių duomenų, susijusiais su medicininiais sutrikimais.

Pranešėjai, kuriems atstovauja Renzas, pateikė jam duomenis įspėti apie pasekmes „už melagingus parodymus“, sakė jis per posėdį.

Renzas ketina pateikti informaciją teismams, sakė jis Johnsonui.

DoD atsakė, kad DMED (Defense Medical Epidemiology Database) 2016–2020 m. duomenys, apie kuriuos pranešė pranešėjai, buvo klaidingi ir neišsamūs, ir šiuo metu yra peržiūrimi.

„DHA Ginkluotųjų pajėgų stebėjimo skyrius (AFSD) atliko išsamią Gynybos medicinos epidemiologijos duomenų bazėje (DMED) esančių duomenų peržiūrą ir nustatė, kad 2016–2020 m. duomenys buvo neteisingi“, –, pasakojo DoD atstovas spaudai, mjr. Charlie Dietz, leidiniui „The Epoch Times“.

„DMED yra žiniatinklio įrankis neidentifikuotam personalui, skirtas užklausai apie aktyvius komponentus ir medicininių įvykių duomenis, esančius Gynybos medicininės priežiūros sistemoje (DMSS).

Palyginus DMED duomenų bazę su DMSS esančiais šaltinio duomenimis, AFHSD išsiaiškino, kad bendras 2016–2020 m. medicininių diagnozių, kurios buvo prieinamos DMED, skaičius sudarė tik nedidelę tų metų faktinių medicininių diagnozių dalį.

Skirtingai nuo to, bendras 2021 m. medicininių diagnozių skaičius buvo atnaujintas DMED. Palyginus 2021 m. su 2016–2020 m. duomenimis, 2021 m. pastebimai išaugo visų medicininių diagnozių dažnis dėl nepakankamai pateiktų 2016–2020 m. duomenų. AFHSD išjungė DMED, kad nustatytų ir ištaisytų pagrindinę duomenų neatitikimo priežastį“, – sakė Dietz.

Renzas atsakė:

„DoD teigė, kad 2016–2020 metų DMED duomenys buvo neteisingi. Tai absurdas. Per metus išleidžiame milijonus dolerių DMED ir žmonėms, stebintiems DMED, kuri yra viena iš pirmaujančių epidemiologinių duomenų bazių pasaulyje. Šios duomenų bazės tikslumas yra labai svarbus, nes ji naudojama mūsų kariuomenės sveikatos problemoms stebėti.

„DoD norėtų, jog mes patikėtume, kad DMED duomenų bazė buvo klaidinga 2016–2020 m., bet paskui stebuklingai buvo ištaisyta 2021 m., nepaisant to, jog jie nepastebėjo, kad tai neteisinga, kol mes neparodėme to savo liudijime senatoriui Johnsonui.

Be to, mūsų prašoma patikėti, kad 2020 m., jų teigimu, didžiausios pandemijos nuo 1918 m., ir nepaisant to, kad yra dokumentuota, jog CDC taip pat stebėjo šią duomenų bazę, niekas nepastebėjo 20 mln. – papildomų negalios / ligų kodų padidėjimo per metus“, – „The Epoch Times“ sakė Renzas.

„Gynybos departamentas, Bideno administracija informuoti, kad jie privalo saugoti šiuos įrašus ir tai turi būti ištirta“, – sakė Johnsonas per penkias valandas trukusį posėdį Vašingtone.

„Renzas taip pat mane informavo, kad kai kurie DMED duomenys, rodantys registruotas miokardito diagnozes, buvo pašalinti iš duomenų bazės. Po įtarimo, kad DMED duomenys buvo apdoroti, sausio 24 d. nedelsdamas parašiau jums, prašydamas išsaugoti visus įrašus, susijusius su DMED, o taip pat pranešimus apie juos. Dar negirdėjau, ar įvykdėte šį prašymą, parašė laiške (pdf) Johnsonas JAV gynybos sekretoriui Lloydui Ostinui.

Medicininiai duomenys

L.Dundas pasakojo „The Epoch Times“, kad „2021 m. sausio mėn. jie pristatė vakciną ir skyrė vakciną JAV kariškiams. Ir tik per pirmuosius 10 tų vakcinacijos mėnesių grėsmė pašoko nuo 37 000 iki 931 791 atvejo. Tai buvo virš 2400 procentų augimas.

Ji papildė, kad krūties vėžys buvo „gana šabloninis“ – nuo 500 iki 900 atvejų per penkerius metus iki privalomos vakcinacijos įvedimo.

„Pirmieji 10 mėnesių arba 2021 m. Jie buvo 4068 atvejų lygmenyje. Vėlgi, tai buvo apie 450 procentų atvejų skaičiaus padidėjimas.

„Moterų nevaisingumas 2 200 atvejų per metus, blogais metais būtų apie 2 300 atvejų per metus, o štai per pirmuosius 10 mėnesių 2021 m. po vakcinacijos – 10 713 atvejų. “

Net ligos, kurios iki šiol nebuvo susijusios su vakcinomis, patyrė dramatišką augimo šuolį.

„Stemplės vėžys JAV kariuomenėje. Labai labai minimaliai. Dvidešimt penki, 26 atvejai, blogais metais gal bus 39 atvejai. Pašoko iki 200 ir daugiau atvejų“, – sakė Leigh Dundas.

„Sausio mėn. ūminis miokarditas buvo 176 atvejai, o dabar beveik iki 70… blogai, kaip viskas vyksta“, – tęsė ji.

„Bello paralyžius vidutiniškai 400 atvejų per metus, o per pirmuosius 10 mėnesių 2021-aisiais, daugiau nei 1 300 atvejų.

„Padidėjus kognityvinėms problemoms, psichinė būklė pasikeitė. Įgimtų vyrų apsigimimų padvigubėjo.”

Vidutiniškai 400 ŽIV atvejų [per metus], o dabar daugiau nei 2400 atvejų per pirmuosius 10 mėnesių.

Persileidimai

Remiantis pranešėjų dokumentais, per pirmuosius tris 2020 m. ketvirčius kariuomenėje persileidimų būdavo 1 400 – 1 500 per metus, o per pirmuosius 10 mėnesių 2021-aisiais – jų skaičius išaugo iki daugiau nei 4 000.

Epoch Times susisiekė su daktare Christiane Northrup, sertifikuota akušere-ginekologe, turinčia daugiau nei 30 metų patirtį ir buvusią Amerikos holistinės medicinos asociacijos prezidentę.

Pasak jos, ypač nerimą kelia persileidimų padažnėjimas.

„Štai ką mes aptikome – nuo 2021 m. balandžio mėn. mes visi – penkių daktarų grupė, – dr. Lee Merritt, dr. Carrie Madej, dr. Sherri Tenpenny, dr. Larry Palevsky ir aš, girdėjome istorijų iš visos šalies apie moteris, kurios patyrė nenormalų kraujavimą, persileidimus ir negyvus naujagimius, tiesiog todėl, kad buvo šalia žmonių, kuriems neseniai buvo atlikta injekcija“, – The Epoch Times pasakojo Northrup.

„Mes visi susirinkome ir pasakėme: „Palaukite minutėlę“. Turime tai ištirti, – tęsė Northrup.

„Žmonės, kuriuos pažinojau kaip dirbančius vaisingumo versle, mes aptikome, kad visos šios moterys turėjo problemų. Sulaukdavau daug asmeninių skambučių. „Ką man daryti?“… buvome labai susirūpinę.

Michaelas Yeadonas, buvęs Pfizer viceprezidentas ir vyriausiasis mokslininkas, atsakingas už alergijos ir kvėpavimo takų tyrimus, ir dr. Wolfgangas Wodargas pateikė peticiją (pdf) dėl administracinių veiksmų, susijusių su kelių išvadų dėl kovydo vakcinų, veiksmingumo patvirtinimu. .

„Išsamiai išdėstėme daugybę mechaninių toksikologinių problemų, kurios, mūsų nuomone, buvo pagrįstos, nebent ir kol nebus įrodyta, kad jų nepasitaiko“, – „The Epoch Times“ sakė Yeadonas.

„Tarp jų buvo galima numatyti neigiamą poveikį pastojimui ir gebėjimui pastoti“, – pridūrė jis.

Svarbu pažymėti, kad nė vienas iš šių genų pagrindu veikiančių agentų nebuvo iki galo praėjęs vadinamosios „reprodukcinės toksikologijos“. Daugiau nei po metų šis bandymų su gyvūnais paketas vis dar nebuvo atliktas. Taigi nebuvo ir vis dar nėra duomenų paketo, patvirtinančio saugumą nėštumo metu arba prieš pastojimą.

Vienas iš pranešėjų, daktaras Pete’as Constantine’as Chambersas, praktikuoja mediciną 25 metus, iš kurių 16 metų dirbo specialiųjų operacijų skrydžių chirurgu.

„Man kelią nerimą klausimas“, – „The Epoch Times“ elektroniniu paštu sakė Chambersas.

„Po to, kai mano užsakymai buvo sutrumpinti, praradau sveikatos draudimo apsaugą, praradau atlyginimą ir sukauptas atostogas be jokio išankstinio įspėjimo už asmeninės drąsos armijos vertybėms demonstravimą, praktikuojant saugaus gydymo standartą subjekte, kuriam taip ilgai tarnavau; 1) Kas nutiks mano kariuomenei? 2) kiek? Kiek karių ir lakūnų patirs nepageidaujamas reakcijas, o kai kurios iš jų baigsis negalia arba neduok Dieve, mirtimi.

„Tokį paslaugų teikėją, kaip aš, galima pavadinti „anti-vaxxer“. Niekas nėra toliau nuo tiesos, nei tai“, – pažymėjo jis.

„Visą kursą išklausiau pradedant nuo sausio mėn. Pasitikėjau savo vyriausybe ir medicinos vadovais. Skiepijausi visomis armijos vakcinomis nuo pirmosios dienos 1983 m.

Tačiau aš taip pat patyriau nepageidaujamų reakcijų ir šiuo metu esu prižiūrimas medicinos specialistų, kurie tiria požymius ir simptomus po antrosios vakcinos, o taip pat aptiktas grėsmingas radinys mano smegenų MRT.

„Aš myliu savo šalį, savo valstybę ir herojus, su kuriais dirbu ir dėl kurių dirbu. Tikiu, kad visi amerikiečiai yra verti aukų, kurias aukojame, kad būtume saugūs. Aš taip pat tikiu pirmąja Hipokrato priesaikos eilute; „Visų pirma, nepakenk“.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 631

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Tomai, negalima taip negražiai atsiliepti apie mūsų dabartinėje valdžioje esančius buvusius komunistus vei įslaptintus KGB...

Okupacijos laikų kolaborantas su daugiau kaip 30 m. narystės TSKP stažu man ne autoritetas. Kandidatas...

2030 m. paties seimo gali nebūti. Bus eurosojūzo vietinė taryba....

Blazyte, laiskas keisti straipsniu fotografijas, ta su raudona ir su violetine jau smarkiai nusidevejo, reiktu...

o kiek žmonių psichologine prievarta buvo verčiami skiepytis " išmes iš darbo", "negalėsi maisto nusipirkti...

žvygiui nėra vietos Lietuvoje...

Nu, bl, nesu matęs individo su tokiu durnu snukiu.Durnumas iš jo fontanu trykšta....