infa.lt

„Nuo nacių kartais galima buvo pabėgti, bet dabar bėgti nėra kur”: Robertas Kenedis-jaunesnysis mitinge Vašingtone apie privalomą vakcinaciją

29 sausio
14:30 2022

Roberas Frensis Kenedis-jaunesnysis

Robertas Frensis Kenedis-jaunesnysis, teisininkas ir visuomenės veikėjas iš Kenedžių klano, pasisakė per mitingą Vašingtone prieš privalomą vakcinaciją. Jis pareiškė, kad privalomų vakcinų politika prilygsta nacių vykdytoms represijoms.

Net nacistinėje Vokietijoje galėjai pereiti Alpes ir patekti į Šveicariją. Galėjai pasislėpti palėpėje, kaip darė Anne Frank. 1962 m. su tėvu lankiausi Rytų Vokietijoje ir prieš šį apsilankymą sutikau žmonių, kurie perlipo Berlyno sieną ir pabėgo – pasirodo buvo galima ir taip .Daug kas bandžiusių tai padaryti žuvo, pabėgti buvo sunku, bet įmanoma. Šiandien įvedami tokie mechanizmai, kad niekas nepabėgtų ir niekas nepasislėptų. Per penkerius metus pamatysime 450 tūkstančių žemos orbitos palydovų – o pats Billas Geitsas turi 65 000 palydovų, galinčių sekti kiekvieną planetos kvadratinį colį 24 valandas per parą“, – teigė jis.

Robertas Kenedis-jaunesnysis yra JAV generalinio prokuroro Roberto Kenedžio sūnus ir buvusio JAV prezidento Džono F. Kenedžio sūnėnas.

Dabar Amerikoje ir Europoje beveik kasdien vyksta mitingai prieš privalomą vakcinaciją, sutraukiantys dešimtis tūkstančių žmonių.

Tuo pačiu, dalis jų dalyvių yra paskiepyti nuo koronaviruso: šios demonstracijos iš esmės nėra raginimai prieš vakcinaciją kaip tokią, o kova už teisę savarankiškai disponuoti savo kūnais ir pasinaudoti teise atsisakyti medicininės intervencijos.

Tuo pačiu JAV ypač akivaizdu, kad skiepų klausimas beveik visiškai persikėlė į politinę areną. Ten yra aiškus pasidalijimas: demokratai palaiko privalomą skiepą nepaisant žmogaus noro, o dabar opozicijoje esantys respublikonai pasisako už pasirinkimo laisvę.

Primename, 11 JAV valstijų, turinčių respublikonų daugumą, padavė Baideną į teismą dėl privalomos vakcinacijos įstatymo ir laimėjo šį teismą todėl, kad šeši respublikonų paskirti teisėjai balsavo prieš šį įstatymą.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 923

Žymos:

Atsiliepimų 2

  1. Trolis    -  2022-01-30, 12:47

    Išbandys palydovini ryšį grafenui praktiskai

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Visiems    -  2022-02-06, 18:13

    Žmonėms įteigta vakcinų galia. Tam buvo ruošiamasi šimtmečiais. Net ir tie, kurie yra prieš covid vakciną, kitomis vakcinomis pasitiki ir nėra prieš jas. O juk yra įrodyta, kad bet kokios vakcinos padaro daugiau žalos negu naudos žmonių sveikatai.

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Durnius rimtu veidu....

Tokiu kliedesių net skaityti neverta. Užtenka antraštės....

Aistės Gedvilienės įstatymo keitimo pasiūlymas: e-seimas.lrs.lt/portal/legalAct/lt/TAK/11562a80f72e11ee97d7f4f65208a4ec?jfwid=-u1ksosflp Algirdo Stonšaičio įstatymo keitimo pasiūlymas: e-seimas.lrs.lt/portal/legalAct/lt/TAK/3346c470f70f11ee97d7f4f65208a4ec?jfwid=-u1ksosfh5 Abiem atvejais baudėjai...

Regis programa i prezidentus nereikia ir kurti, samdyti specialistus o tiesiog paskaityti aktuolijas ir gali...

Ona

Labai gerai, kad kreipėsi, gal sumažins...

Tikrai taip. Mes visi tapome įkaitais ir skaitmeniniais vergais. Baisu pagalvoti kas bus kai panaikins...

Rrr

Seksualiai neaktyvūs (bent vyrai) nuolat operuojasi prostatos vėžį, kartu su prostata, žinoma. Jų skaičius nuolat...