infa.lt

„Twitter“ užblokavo pagrindinį mRNR vakcinos kūrėją dr. Robertą Malone

01 sausio
14:30 2022
Robert Malone

Epoch Times nuotr.

Dr. Robertas Malone’as, pagrindinis mRNR vakcinos technologijos kūrėjas ir atviras COVID-19 vakcinacijos reikalavimų ir taisyklių kritikas, buvo užblokuotas „Twitter“, rašo Epoch Times.

Rašydamas savo „Substack“ puslapyje, Malone’as, turėjęs daugiau nei 500 000 sekėjų, patvirtino, kad jo paskyra „visam laikui sustabdyta „Twitter“ ir pasakė: „Mes visi žinojome, kad tai anksčiau ar vėliau įvyks“.

Daugiau nei pusė milijono sekėjų išnyko akimirksniu. Tai reiškia, kad, taip sakant, pataikiau į taikinį, – rašė jis gruodžio 29 d.. – Tiesiai į taikinį.

Tai taip pat reiškia, kad praradome svarbų komponentą kovojant prieš tai, kad šios vakcinos būtų privalomos vaikams, ir sustabdyti korupciją mūsų vyriausybėse, taip pat medicinos ir pramonės komplekse bei farmacijos pramonėje.

Sutinkamai su Malone’o įrašu, jis nurodė sekėjams perskaityti jo „Substack“ puslapį, kad skaitytų būsimus atnaujinimus. Tuo tarpu jis turėjo pasirodyti komiko ir UFC komentatoriaus Joe Rogano podcast’e gruodžio 30 d.

„Substack yra absoliučiai geriausia priemonė pamatyti mano įrašus. Dėkoju už visų palaikymą prenumeruojant mano naujienlaiškį. Man tai tikrai svarbu“, – rašė jis.

Bandant pasiekti Malone’o puslapį socialiniame tinkle, pateikiamas „Twitter“ sustabdymo pranešimas: „Paskyra sustabdyta. „Twitter“ sustabdo paskyras, kurios pažeidžia „Twitter“ taisykles.

San Franciske įsikūrusi socialinės žiniasklaidos kompanija kol kas nepateikė viešo komentaro, kodėl ji sustabdė Malone’o paskyrą, ar konkrečiai, koks įrašas sukėlė kompanijos pyktį. „Twitter“ neatsakė į „The Epoch Times“ prašymą pakomentuoti iki paskelbiant šį įrašą.

Malone’as trečiadienio vakarą „The Epoch Times“ sakė, kad „Twitter“ iš anksto jo neįspėjo prieš užblokuodamas.

Malone’as pateikė „Epoch Times“ ekrano kopiją su tekstu iš „Twitter“, kuriame parašyta: „Konkrečiai už: mūsų politikos dėl klaidinančios ir potencialiai žalingos informacijos, susijusios su COVID-19, platinimo pažeidimą.

Negalite naudotis „Twitter“ paslaugomis dalintis klaidinga ar klaidinančia informacija apie COVID-19, kuri gali pakenkti. Platforma nekonkretizavo už ką būtent.

Praėjusiais metais duodamas interviu „The Epoch Times“ Malone’as teigė, kad imunitetas, kuris susikuria persirgus COVID-19 infekcija, yra pranašesnis už tą, kurį suteikia COVID-19 vakcinos.

Žmonės „susiduria su situacija, kai jiems aiškinama, kad natūralus imunitetas nėra toks apsaugantis, kad jie negali juo pasikliauti; kad jei anksčiau buvote užsikrėtę, vis tiek turėtumėte paskiepyti abiem vakcinos dozėmis; kad ši vakcinacija suteiktų plačią ir ilgalaikę apsaugą, apsaugotų jus ir jūsų vyresniuosius nuo galimo jūsų pačių ligos platinimo“, – interviu, kuris buvo paskelbtas rugsėjį, teigė jis.

„Twitter“ sulaukė žodžio laisvės gynėjų ir respublikonų pykčio, kai užblokavo žinomus asmenis, įskaitant buvusį prezidentą Donaldą Trampą (Donald Trump).

Kitas žinomas COVID-19 reikalavimų kritikas, buvęs „New York Times“ reporteris Alexas Berensonas, anksčiau šį mėnesį pateikė ieškinį prieš „Twitter“ dėl jo paskyros užblokavimo prieš kelis mėnesius.

Berensonas, kuris taip pat administruoja „Substack“ puslapį, teigė, kad nuolatinis „Twitter“ užblokavimas socialinės žiniasklaidos platformoje pažeidė pirmąją JAV konstitucijos pataisą ir Kalifornijos įstatymus.

„Twitter neabejotinai yra žinučių paslauga. Seniai galiojantys Kalifornijos įstatymai pranešimų siuntimo paslaugas reglamentuoja kaip „įprastus vežėjus“. Tai reiškia, kad jie turi priimti visus gaunamus pranešimus.

Taigi „Twitter“ turi priimti visus gaunamus „tweet“ pranešimus. Ji neturi pirmosios pataisos teisių jų atsisakyti remdamasi tuo, kad su jomis nesutinka“, – gruodžio 21 d. savo puslapyje rašė Berensonas.

Vieta kus jūsų neblokuoja paties socialinio tinklo administracija, kur jūs galite susikurti savo kanalą ir grupę – Telegram:

Lietuviškos „Telegram” grupės ir kanalai:

Laisvas Žodis (grupė): https://t.me/laisvaszodis
L.Žodis (prenumerata): https://t.me/infalt
Lietuvos Šeimų Sąjūdis (grupė): https://t.me/seimusajudis2021 
Lietuvos Šeimų Sąjūdis (prenumerata): https://t.me/seimusajudistesiasi
LT Politikai (prenumerata): https://t.me/politikai
LT Politikai (grupė): https://t.me/Lietuvos_politikai
Už Sveiką Lietuvą (grupė): https://t.me/uzsveika
Už Sveiką Lietuvą (prenumerata): https://t.me/uzsveika
Sarmatai (grupė): https://t.me/sarmatasLT
Sarmatai (prenumerata): https://t.me/sarmatai_info
Už Šeimą (diskusijos): https://t.me/uz_seima
Už Šeimą (prenumerata): https://t.me/uzseima
Po Skiepo (grupė): https://t.me/poskiepo_g
Po skiepo (prenumerata): https://t.me/poskiepo
Neabejingi (grupė): https://t.me/neabejingi_g
Amerikos lietuviai: https://t.me/alietuviai

Telegram programėlę bet kuriam savo įrenginiui galite atsisiųsti iš čia: https://www.telegram.org/

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 551

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Manau, kad Vaitkaus komanda šitokiu būdu patys sau kuriasi piarą? Klounai...

nacistui putinui.......

Hm

Maskvoje sutelkta daugiausiai oro gynybos, bet yra daug visiškai nesaugomų ir vertingų taikinių, tai ten...

ble su sibiru kariaus xoxlai kuria vis kuria o iki maskvos nedatraukia...

Vakarų debilai valdžioje pasapnavo, kad gali nugalėti Rusiją, atsibudę pamąstė savo debiliškomis smegenimis, kad gerai...

Kas sugeba - daro. Kas nesugeba - vadovauja. Kas nesugeba vadovauti - moko....