infa.lt

Vakcinacija ir pasaulinė šlovė nepadėjo: ekrano ir futbolo „žvaigždės“ susirgo koronavirusu

30 gruodžio
11:42 2021

Kaštonai

Žinomas australų aktorius, X-Men žvaigždė Hughas Jackmanas ir dabartinis Italijos Genoa klubo vyriausiasis treneris Andrejus Ševčenka užsikrėtė koronavirusu.

53 metų Hughas Jackmanas užsikrėtė koronavirusu, nors buvo paskiepytas trimis dozėmis. Apie tai jis paskelbė savo „Instagram“ puslapyje.

Po to, kai išsityrus aktoriaus testas pasirodę esąs teigiamas, jis įrašė vaizdo žinutę savo sekėjams.

„Tiesiog norėjau, kad išgirstumėte tai iš manęs. Man buvo nustatytas teigiamas COVID testas. Mano simptomai panašūs į peršalimą: skauda gerklę ir šiek tiek sloga, bet šiaip man viskas gerai. Laukiu sugrįžimo į sceną kuo greičiau. Linkiu jums meilės, laimingų ir sveikų Naujųjų metų“, – vaizdo įraše sako Jackmanas.

Primename, kad Hugh Jackmanas išgarsėjo su Wolverine vaidmeniu X-Men superherojų franšizėje, kurios pirmasis filmas buvo išleistas 2000 m. Jis pasakoja apie naujos kartos antžmogius – mutantus, kurie mokosi kontroliuoti ir valdyti savo gebėjimus.

Be to, tapo žinoma, kad dabartinis Italijos „Genoa“ klubo vyriausiasis treneris Andrejus Ševčenka užsikrėtė koronavirusine infekcija. 2004 m. auksinio kamuolio savininkas išsiųstas į izoliaciją.

„Deja, turiu pranešti, kad mano gruodžio 27 d. testas dėl COVID viruso buvo teigiamas. Liga besimptomė. Klubas nedelsdamas pranešė apie tyrimo rezultatą atitinkamoms sveikatos institucijoms”, – socialiniame tinkle rašė Ševčenka.

Neskaitant 45 metų Ukrainos trenerio, liga buvo nustatyta ir „grifonų“ kapitonui Domenico Crisito. Likusios komandos koronaviruso testas buvo neigiamas.

Tokiu būdu Ševčenka ir Krišito užsidarė saviizoliacijoje. Gruodžio 29 dieną Genujos klubas grįžo į treniruotes, vadovaujamas trenerio asistento Mauro Tassotti.

Andrijus Ševčenka – Ukrainos futbolo treneris ir politikos veikėjas, anksčiau buvęs futbolininku puolėjo pozicijoje. Nusipelnęs Ukrainos sporto meistras. Ševčenka žaidė Kijevo „Dinamo“, Italijos Milano, Anglijos „Chelsea“ ir Ukrainos rinktinės puolėju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman)

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 368

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...
LB

dėl tavęs šiek tiek pamažinsim....

Durnius rimtu veidu....

Tokiu kliedesių net skaityti neverta. Užtenka antraštės....

Aistės Gedvilienės įstatymo keitimo pasiūlymas: e-seimas.lrs.lt/portal/legalAct/lt/TAK/11562a80f72e11ee97d7f4f65208a4ec?jfwid=-u1ksosflp Algirdo Stonšaičio įstatymo keitimo pasiūlymas: e-seimas.lrs.lt/portal/legalAct/lt/TAK/3346c470f70f11ee97d7f4f65208a4ec?jfwid=-u1ksosfh5 Abiem atvejais baudėjai...

Regis programa i prezidentus nereikia ir kurti, samdyti specialistus o tiesiog paskaityti aktuolijas ir gali...

Ona

Labai gerai, kad kreipėsi, gal sumažins...