infa.lt

„Pilnai vakcinuotas” apibrėžimą gali tekti keisti, sako Anthony Fauci. Dviejų dozių gali būti per mažai. O gal ir trijų

24 lapkričio
06:50 2021

Dr. Anthony Fauci

Sąvokos „pilnai paskiepytas“ apibrėžimą JAV federaliniai sveikatos pareigūnai gali pakeisti, kad įtrauktų COVID-19 revakcinacijas, jei jų duomenys pasitvirtins, sekmadienį pareiškė Baltųjų rūmų patarėjas pandemijos klausimais Anthony Fauci.

Kalbėdamas su ABC laidoje „This Week“, Fauci pareiškė, jog medicinos valdininkai vis dar svarsto, ar reikalinga revakcinacija, ir jis asmeniškai nekeis „pilnai paskiepytas“ apibrėžimo, rašo Epoch Times.

„Dabar pažiūrėsime, koks yra sustiprinančios vakcinos patvarumas“, – sakė Fauci. „Mes stebėsime žmones, kuriems bus suleista pastiprinančioji vakcina.”

Fauci pridūrė, kad jo agentūra „tiesiog laikysis ir leis duomenims vadovauti [mūsų] politikai, o duomenys leidžia vadovautis [mūsų] rekomendacijomis“.

Remiantis Ligų kontrolės ir prevencijos centrų (CDC) duomenimis, iki šiol „pilnai paskiepytas” apibrėžimas apima dvi Pfizer arba Moderna vakcinų serijos dozes arba vieną Johnson & Johnson vakcinos injekciją.

Jei revakcinacijos rodys tą pačią silpnėjančią apsaugą kaip ir pradinis vakcinos režimas, „ir duomenys rodys, kad turime tai daryti dažniau, tada mes taip ir padarysime“, – pareiškė Fauci, „tačiau norime užtikrinti, kad gyventojai būtų optimaliai apsaugoti. ir mes darome viską, ką reikia“.

Naujosios Meksikos ir Konektikuto valstijų gubernatoriai demokratai neseniai pasiūlė pakeisti „Pilnai vakcinuotas nuo COVID-19” apibrėžimą, įtraukiant stiprintuvus. Kai kuriose šalyse, pvz., Izraelyje, vakcinaxijos „žalieji pasai”, kuriuos privaloma turėti, norint patekti į sporto sales, restoranus ir kitas vietas, baigs galioti praėjus šešiems mėnesiams po antrosios dozės.

„Analizuojame, ką galime padaryti, kad sukurtume tas paskatas ir galbūt potencialiai privalomas, siekiant užtikrinti, kad žmonės būtų pilnai paskiepyti, o tai reiškia tris vakcinas“, – sakė Naujosios Meksikos gubernatorė Michelle Lujan Grisham.

Remiantis CDC duomenimis, iki praėjusio penktadienio daugiau nei 59 procentai JAV gyventojų buvo pilnai paskiepyti.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 395

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Sunku jums vasarai...!...

Nereikia jokiu mokesčių, reikia tik paprasto sprendimo. Pirmiausia tokiai mažai valstybei reikalinga turėti karo instruktorių...

Man tai absurdo viršūnė, kuomet naujas mokestis reklamuojamas per komercinę radijo stotį. Ir, aišku, reklamos...

Kažką praleidau : Iki šiol maniau, kad jankiai visur gauna malkų ir gėdingai sprunka. Vien...