infa.lt

Šeštadienį vykęs Vilniuje mitingas prieš valdžios prievartą – sutraukė nemažai žmonių (video)

20 lapkričio
21:23 2021
Eitynės nuo Katedros link Seimo

Eitynės nuo Katedros link Seimo | infa.lt nuotr.

Vilniuje visuomenininkų organizuota šeštadienį mitingų serija (lapkričio 20 d.) vyko paeiliui keliose vietas – prasidėjo prie Katedros, vėliau žmonių kolona patraukė Gedimino prospektu link Seimo.

Pakeliui buvo sustota prie Vyriausybės rūmų, tačiau kelią link jų pastojo policijos užtvaros, prasidėjusios iškart už paminklo Vincui Kudirkai.

Buvo skanduojama: „Ši Vyriausybė mums yra mirusi” – žmonės nešė uždegtas žvakutes ir dėjo jas prie policijos ištemptų STOP juostų.

Toliau judėdami link Seimo žmonės skandavo įvairius šūkius, tokius kaip: „Šalin rankas nuo mūsų vaikų!”, „Mes žmonės, o ne gyvuliai!”, „Studentams mokslą!”, „Mes prieš Galimybių pasą!”, „Valdžia mes!” ir kitus.

Protestuojančių minioje buvo pastebėti ir Seimo nariai, priklausantys Darbo partijai – Aidas Gedvilas ir Mindaugas Puidokas, kuris vėliau davė trumpą interviu (vaizdo įraše). Jie abu aktyviai dalinosi kvietimais į mitingą savo socialinio tinklo paskyrose.

Kalbėta buvo nedaug – prie Seimo trumpai pasisakė keli visuomenininkai – visa mitinguojančių nuotaika ir požiūris daugumoje buvo išreiškiami skanduotėmis.

Nuo Seimo kolona Gedimino prospektu patraukė link Prezidentūros, šalia kurios vėl buvo skanduojama – „Šalin rankas nuo mūsų vaikų!”, buvo sugiedotas Lietuvos himnas ir pasisakė keli žmonės.

Priekinėse kolonos gretose žygiavo studentai, tikrai malonu buvo matyti bundant Lietuvos jaunimą.

Protesto akcijoje dalyvavo apie 1200-1500 žmonių.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 1 005

Žymos:

Atsiliepimų 5

  1. genocidas pilnu tempu    -  2021-11-21, 05:41

    Seimas nubalsavo už tai, kad nevakcinuoti vergai, norintys dirbti, patys mokėtų už savo testus. Vieno testo kaina – 80 eurų, taigi reikės terstuotis kas savaitę, kam reikės 320 eurų per mėnesį. Turint omenyje, kad šildymo kainos pabrango tris kartus, tai toks Seimo žingsnis reiškia tik vieną – dar likę gyvi žmonės vejami lauk emigruoti, arba kabintis ant sausos šakos.
    Kitas dalykas, kad po to, kai britų vyriausybė pateikė ataskaitą, kurioje sakoma, kad po antrosios vakcinos yra sunaikinamas natūralus žmogaus imunitetas, tai reiškia, kad visi likę gyvi Lietuvos gyventojai bus badomi eksperimentine vakcina iki mirties

    Atsakyti į šį komentarą
  2. mus be ceremonijų sunaikins kaip galvijus    -  2021-11-21, 05:43

    Žmonės turėtų aiškiai suprasti vieną dalyką. Ta nepaprastoji padėtis yra skirta ne migrantams, ne valstybės tikriesiems priešams, o mums visiems, šalies piliečiams. Taip siekiama įtvirtinti totalitarinį režimą, kuris prasidėjo nuo pišpasių įvedimo 2021-09-13. Toliau sekti gali mūsų visų priverstinis marmaliavimas, fizinis naikinimas. Jeigu norime to išvengti, reikėjo sukilimą organizuoti jau vakar, jei ne dar anksčiau. Dabar dar būtų galima apsisaugoti, bet reikėtų veikti staigiai. Šiaip ar taip mūsų yra žymiai daugiau nei jų ir, jeigu norėtume, galėtume atsiimti valstybę. Labiausiai liūdina, kad mūsų kariuomenėje nieko nėra daroma, vykdomi šitų parazitų įsakymai. Policija irgi tyli.

    Atsakyti į šį komentarą
  3. Vygandas    -  2021-11-21, 10:11

    Viskas prasidėjo nuo PSO programos – mažinti gyventojų skaičių. Tikri mitingai prieš žmonių genocidą prasidės, kai į gatves išeidinės per 100 tūks. mąstančiųjų…

    Atsakyti į šį komentarą
  4. V.C.    -  2021-11-21, 11:46

    Auksinis milijardas vyksta pilnu tempu…

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Iš tiesų sakau jums, kad religijos (ne tik islamas ir krikščionybė) yra tobulas žmonių zombinimo...

Kuo skiriasi KGB/VSD nuo p..dos? Ogi niekuo. Vienas "neteisingas" judesys liežuviu ir tu jau subinėj!!!...

Konservatorių vykdomas manau korupcinis sandėris ir perleidimas mūsų krašto gynybos į privačias užsienio karo pramoninkų...

Manau, kad Anušauskas atsistatydino todėl, kad nesutiko su kažkokios milžinės karo kompanijos (kurios jis neįvardijo),...

Labai ačiū autoriui už pasidalinimą tomis mintimis, kurias savo galvose ir širdyse nešiojosi Universitetą kūrę...

Iš tiesų, paskaičius galima taip pamanyti. Kita vertus, greta yra Kuolio tekstas apie tai, kas...