infa.lt

Kaip nemokamai didinti Instagram sekėjų skaičių?

17 lapkričio
17:10 2021

Instagram

Įprastomis aplinkybėmis įmonėms tereikia susikurti Instagram paskyrą, kad galėtų sekti socialinių tinklų tendencijas. Faktas yra tas, kad verslo sąskaitos neduos jokios naudos, jei neįdėsite pastangų. Kai susiburs didelė gerbėjų bendruomenė, bus pasiekti geriausi rezultatai. Taigi, kaip padidinti sekėjų skaičių savo paskyroje?

Asmeninis dėmesys jūsų tikslinei auditorijai yra itin svarbus, jei norite pasiekti tinkamų rezultatų

Atraskite savo tikslinius vartotojus per atitinkamus grojaraščius ir kitą populiarią konkurencinę medžiagą ir pabandykite su jais susisiekti – fotografuokite asmenines nuotraukas ir paskelbkite komentarus po kai kuriomis nuotraukomis, pavyzdžiui, susijusiomis su jūsų veiklos sritimi (jokiu būdu ne kolektyvine!) vis dar nesekė vartotojo asmeninių duomenų praėjus vienai dienai po to, kai gavo vartotojo atsakymą, taip pat naudinga sekti tikslinio vartotojo paskyrą. Svarbu, kad viskas būtų daroma ne automatiškai, o realiai parenkant tikslinę auditoriją.

Vienas Instagram įrašas (post) gali turėti iki 30 raktažodžių. Specialistai viename įraše rekomenduoja naudoti 5-7 itin populiarius raktažodžius (populiarumą galite patikrinti įvedę raktažodį į tags search skiltį). Venkite raktažodžių, kurie turi ypač daug turinio, pavyzdžiui daugiau nei 500 000 priskirtų Instagram post‘ų, nes jūsų žinutė tokiame sraute tiesiog paskęs. Kartu su šiais raktažodžiais pasirinkite 5-7 pakankamai populiarius raktažodžius (nuo 10 000 iki 100 000 susietų postų), kurie būtų labiau susiję su jūsų nuotrauka. Kiti 3-5 raktažodžiai turėtų būti gana nišiniai (mažiau nei 10 000 postų, susietų su jais), visiškai tiksliai atspindintys jūsų verslą ar tikslinę auditoriją. Galiausiai, įtraukite 1-3 su jūsų prekės ženklu ar specialia kampanija susijusius raktažodžius.

Jei turite laiko ir išteklių, įkelkite kuo daugiau „Instagram“ istorijų ir paprastų nuotraukų

Tačiau jei to nėra ir neturite duomenų, kada geriausia paskelbti nuotraukas į paskyrą, pasirinkite trečiadienį ir sekmadienį, kad paskelbtumėte nuotraukas. Didžiausias vartotojų įsitraukimas buvo matuojamas trečiadienį, sekmadienį į „Instagram“ įkelta mažiausiai nuotraukų. Laikas vėlgi priklauso nuo jūsų tikslinės auditorijos, bet apskritai geriausia fotografuoti 17 ar 14 val. (kad informacija būtų lengviausia žmonėms, kurie atidaro Instagramą ryte).

Naudokite automatinio paskelbimo įrankius, kad paskelbtumėte pranešimus, jums patogiu metu.Vietovė veikia panašiai kaip raktažodžiai – žmonės, naršantys tam tikrą vietovę, matys jūsų nuotrauką ar istoriją, tad visose žinutėse pažymėkite savo vietovę (pavyzdžiui, Lietuva, Lithuania, Vilnius, Kaunas ir kt.). Daugiau apie marketingą rasite manomarketingas.lt ir itbaze.lt.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 237

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

turėjo būti "para", o ne kompo padarytas "parta".......

si vis pacem parta bellum...

Tikrai taip. Ko galima tiketis kai eini kartu su velniu obuoliauti....

A5

Tai, kad zydmasonai vadinama vakaru pasauli jau senai uzvalde. O musulmonu ir ypac kinieciu tikrai...

Tik vienas niuansas. Tie "vargšeliai Ukrainos žmonės" (beje, mokantys vienintelę kalbą - rusų) labai norėjo...

Man šiaip yra labai panašu į masonų suorganizuotus masinius jaunimo renginius, tokius kaip Black mater....

Ukrainos žmonės žūsta, o davosomasonai su blackroku priešakyje tuo naudojasi. Pelnytis iš į karą patekusių...