infa.lt

Lidžita Kolosauskaitė. Koronos patirtis ir tikimybė 21 amžiuje mirti nuo plaučių uždegimo

28 spalio
09:30 2021

Lidžita Kolosauskaitė

Nuo ko miršta žmonės susirgę korona? Dažniausiai nuo ligos komplikacijų, o ne nuo pačios infekcijos, kaip mus bando įtikinti oficialioji propaganda.

Teisininkė Lidžita Kolosauskaitė pasakoja apie savo patirtį susirgus Covid-19 gimdymo namuose, kai gavusi teigiamą testą ir pasirašiusi reikalingus dokumentus, su kūdikiu buvo išleista namo, kur jai iš gydymo įstaigų skambino tik NVSC atstovai, grasindami visokiausiomis sankcijomis, jei ji neužpildys įvairių anketų pluošto.

Gydytojai, kurie turėtų rūpintis jos sveikata bent po gimdymo – nė karto net nepasidomėjo PSD mokesčius ir jų atlyginimą mokančiu žmogumi, nors visur buvo pažymėta, kad jai nustatyta korona.

Dar daugiau, kai po keleto dienų ji suprato, kad pas ją išsivystė komplikacijos, t.y. ji susirgo plaučių uždegimu – ji nuo pat ryto, kai informavo gydymo įstaigą apie naują ligą ir prašė išrašyti antibiotikų – gydytojos skambučio sulaukė tik vėlai vakare. Beje, gydytoja labai nenoriai skyrė antibiotikus ir papildomai informavo, kad prieš virusą antibiotikai neveikia, o pas ją, greičiausiai, virusinis plaučių uždegimas. Matomai nustatė nuotolinio tyrimo būdu.

Vienintelė laimė, kad Lidžita nelaukė gydytojos skambučio ir antibiotikų gavo iš kitur.

Savo pasakojime ji daro prielaidą, kad žmonės, kurie pradeda dusti ir vėliau guldomi po plaučių ventiliavimo aparatu, – miršta būtent nuo negydomo plaučių uždegimo, neprileidžiant nė per patrankos šūvį artimųjų, nes jos pačios patirtis liudija, kad ji pati duso, kol laiku susigaudė kuo serga ir ėmė gydytis savarankiškai.

Siūlome pažiūrėti šį vaizdo įrašą, kuriame išgirsite daugiau detalių, nušviečiančių ir iš kitos pusės parodančių egzistuojančią Lietuvoje „sveikatos apsaugos” sistemą,instrukcijas vykdančius ir robotais tapusius gydytojus, nesugebančius net nustatyti savo paciento diagnozės, jei jos nerodo kovydo testas ir įvertinti savo išgyvenimo galimybes patekus į „tokią ligoninę pas tokius gydytojus”.

Tai reikia žinoti, kad ištikus bėdai žinoumėte ko imtis ir iš anksto perspėtumėte artimuosius apie tai, kokios nelaimės gali grėsti patekus į tokių gydytojų rankas.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 1 978

Žymos:

Atsiliepimų 8

  1. Hm    -  2021-10-28, 12:21

    Gerai, kad pasidalinote savo pastebėjimais. Mano pažįstamas, jau pensijinio amžiaus irgi susirgo covid19, bet jo žmona medikė ir iš karto jam išrašė antibiotikus. Aš dar ir perklausiau – o kam antibiotikai, jei susirgimas virusinis? – Antibiotikai saugo nuo plaučių uždegimo, nuo bakterinių infekcijų kai nusilpsta imunitetas… Labai panašu, kad gydytojai tiksliai laikydamiesi covid19 gydymo instrukcijų kokius 2/3 ligonių nuvarė į kapus neskirdami antibiotikų, bet gal ir yra toks užmanymas – senelius numarinti, kad pensijų nereikėtų mokėti, o ir ligos mirtingumas rimčiau atrodo…

    Atsakyti į šį komentarą
    • Rasa    -  2021-10-28, 14:47

      Būtent, žudo komplikacijomis negydydami, kad galėtų dar viena pliusiuka padėti statistikoje. sveikinimai dėl dukrytės, Lidžita 🙂🌺🌺🌺

      Atsakyti į šį komentarą
    • Nerka    -  2021-10-28, 23:09

      Kokius senelius. Pas mano zmona 43 metai buvo. Cia kas? Jau senas? Jiems visiems visiskai vienodai,net neisivaizduoju kaip per metus zmones pasikeite. Man telefonu sake kad sadistai,kazkaip net nesitikejo…

      Atsakyti į šį komentarą
      • Vilija    -  2021-10-29, 10:07

        Pasidalinsiu ir as patirtimi- tik susirgus,pajutus ligos požymius,nelaukite! Yra nuostabus Doterros firmos natūralus antibiotikas Oregano et.aliejukas.Jis mane išgelbėjo! Vartoti tik lasiukais ir TIK su kapsule!

        Atsakyti į šį komentarą
  2. dėl antibiotikų    -  2021-10-28, 14:34

    Tiesa, kad antibiotikai skirti mikrobams, o ne virusams. Tačiau kaip paaiškėjo, netiesiogiai jie padeda ir prieš virusus – trukdo prisikabinti, nors tiesiogiai ir nenaikina. Reikia didelių dozių – doksicilinas, azitromicinas.

    Atsakyti į šį komentarą
  3. Ona    -  2021-10-28, 17:44

    Visą laiką panašiai galvojau. Lidžita akivaizdžiai patvirtino. Sveikinimai sulaukus dukrytės.

    Atsakyti į šį komentarą
  4. Nerka    -  2021-10-28, 21:38

    Negrazu bet… pasiusciau siuo metu autore labai labai toli. Kur tu buvai kai persirgai? Tu nejau nesugebejai pateikti anksciau tai ka siuo metu? Juk nuo to laiko praejo daugiau nei menuo. O zinant siuos faktus as gal but buciau kitaip elgesis. O siuo metu mano artimiausias zmogus jau palaidotas lygiai pries savaite. Nejau sunku buvo padaryti video anksciau? Nesupyk autore,dabar savo video zinai kur susikisk??? Atsiprasau,bet nesusilaikau…

    Atsakyti į šį komentarą
    • Hm    -  2021-10-29, 09:46

      Tai gi ji pagimdė dukrą ir persirgo, jautėsi blogai, greičiausiai… O tu siuntinėk Dulkį, Šimonytę, „ekspertus”, PSO, globalistus jie numarino tavo artimąjį ne autorė. Beje tokio straipsnio sisteminė žiniasklaida nepraleistų… Belieka tik padėkoti autorei, kad ji pasidalijo išgyvenimo receptu…

      Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Manau, kad Vaitkaus komanda šitokiu būdu patys sau kuriasi piarą? Klounai...

nacistui putinui.......

Hm

Maskvoje sutelkta daugiausiai oro gynybos, bet yra daug visiškai nesaugomų ir vertingų taikinių, tai ten...

ble su sibiru kariaus xoxlai kuria vis kuria o iki maskvos nedatraukia...

Vakarų debilai valdžioje pasapnavo, kad gali nugalėti Rusiją, atsibudę pamąstė savo debiliškomis smegenimis, kad gerai...

Kas sugeba - daro. Kas nesugeba - vadovauja. Kas nesugeba vadovauti - moko....