infa.lt

Arūnas Dulkys kviečia skiepytis reklaminiais SMS pranešimais

22 spalio
07:30 2021

A.Dulkys ir I.Šimonytė

Vakar Arūno Dulkio nurodymu, pažeidžiant visus reklamos įstatymo privatiems asmenims leidimus – Sveikatos ministerija siuntinėjo (siuntinėja) SMS žinutes, kviečiančias skiepytis tuos, kas iki šiol to nepadarė. Beje, SAM nevadina to reklama – tik kvietimu gelbėti savo ir artimųjų sveikatą bei gyvybę. Pasiteisinimo tekstas:

Siekiant išvengti epidemiologinės COVID-19 ligos situacijos blogėjimo Lietuvoje, šiandien Sveikatos apsaugos ministerijos vardu 16 metų amžiaus ir vyresniems šalies gyventojams, nepaskiepytiems vakcina nuo COVID-19 ligos ir nepersirgusiems koronaviruso infekcija, kuri būtų patvirtinta PGR tyrimu, bus siunčiami vienkartinio pobūdžio SMS pranešimai, informuojant juos apie galimybes pasiskiepyti.

Pranešimai siunčiami į esveikatos sistemos (ESPBI IS) paciento paskyroje nurodytą mobilaus ryšio numerį.

Siunčiamų žinučių turinys skirsis pagal asmens priklausymą konkrečiai amžiaus grupei.

Patirtos siuntimo išlaidos bus kompensuotos iš valstybės biudžeto (mokesčių mokėtojų) lėšų, skirtų COVID-19 ligos pandemijos padariniams šalinti.

Ministerija iš anksto atsiprašo, jei gautas SMS pranešimas kai kuriems gyventojams būtų nebeaktualus, t. y. jeigu pranešimą gavę asmenys jau yra pasiskiepiję ar persirgę COVID-19 liga.

Arūnas Dulkys negali suvokti, kad žmogus, kuris turi telefoną ir moka juo naudotis – jau žino visas su skiepais susijusias aplinkybes ir seniai yra priėmęs vienokį ar kitokį sprendimą, ir kad jokios įkyrios žinutės, apmokamos mokesčių mokėtojų sąskaita to sprendimo nepakeis.

Papildomai – tai neteisėtai surinkti asmeniniai žmonių duomenys, kuriuos gauti leidimo A.Dulkys nieko neprašė: telefono numeriai, amžiaus grupės, ligų sąrašas (žino ar skiepytas ar ne) ir, galimai, gyvenamieji adresai. Gali būti, kad vieną dieną jie pasibels į jūsų duris, turėdami pilną medicininę informaciją, pilną gyvenimo aprašymą, šeimos sudėtį ir darbo patirtį. Pradės daryti spaudimą darbe, namuose ir visur, kur pasieks. Reikia turėti omenyje, kad jie neteisėtai peržiūri VISŲ informaciją, nes reikia atskirti – kas yra kas, ir ar į jį verta kreiptis.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 314

Žymos:

1 Atsiliepimas

  1. Vygandas    -  2021-10-22, 11:29

    Vargsta mūsų Vyriausybė, vykdydama PSO užduotį – mažinti žmonių skaičių. Tramdo GP, bando marinti badu, nes mąstančių žmonių neleidžia net nusipirkti maisto, siūlo pinigus už susileistą marmalą, dabar agituos SMS. Įdomi Vyriausybės žurnalistų propaganda: „Mirė nepilnai paskiepyti”. Tai čia mirė po pirmos ar po antros imuninę sistemą slopinančios dozės?…

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Tomai, negalima taip negražiai atsiliepti apie mūsų dabartinėje valdžioje esančius buvusius komunistus vei įslaptintus KGB...

Okupacijos laikų kolaborantas su daugiau kaip 30 m. narystės TSKP stažu man ne autoritetas. Kandidatas...

2030 m. paties seimo gali nebūti. Bus eurosojūzo vietinė taryba....

Blazyte, laiskas keisti straipsniu fotografijas, ta su raudona ir su violetine jau smarkiai nusidevejo, reiktu...

o kiek žmonių psichologine prievarta buvo verčiami skiepytis " išmes iš darbo", "negalėsi maisto nusipirkti...

žvygiui nėra vietos Lietuvoje...

Nu, bl, nesu matęs individo su tokiu durnu snukiu.Durnumas iš jo fontanu trykšta....