infa.lt

Daugiau nei 3000 Čikagos policijos pareigūnų nepaiso privalomų skiepų reikalavimų

19 spalio
10:28 2021

Vienos Čikagos policijos sąjungos vadovas apskaičiavo, kad daugiau nei 3000 pareigūnų atsisako vykdyti miesto COVID-19 vakcinacijos reikalavimus, nepaisant to, kad pastarosiomis dienomis miestas pareigūnams išsiuntė keletą grasinančių pranešimų, praneša Epoch Times leidinys.

„Neoficialus skaičius, kurį turime, yra daugiau nei 3200 arba, maždaug trečdalis departamento “, – CBS Chicago leidiniui sakė policijos sąjungos prezidentas Johnas Catanzara. Savaitgalį miesto administracija pranešė, kad visi miesto dirbantieji turi pranešti apie savo pasiskiepijimą.

Tie pareigūnai, kurie pirmadienį pareigūnai, kurie nepraneš apie savo pasiskiepijimą, gali būti nedelsiant atšaukti iš darbo be atlyginimo, prognozavo Catanzara. Tačiau jis tvirtino, kad  miesto reikalavimai yra neteisėti, nes mero Lori Lightfoot administracija nesiderėjo su profsąjunga.

Sekmadienį Čikagos policijos departamento aukščiausių pareigūnų atsiųstame laiške buvo grasinama atleisti pareigūnus, kurie atsisako laikytis miesto skiepų politikos. Policijos pareigūnams, išeinantiems į pensiją tyrimo metu, gali būti atsisakyta leisti išeiti į pensiją.

Sekmadienio vakarą policijos „Fraternal Order” feisbuke išplatino aštrų atsakymą.

„Vis dar manote, kad tai susiję su COVID ar visuomenės sveikata ?? Šis meras yra absoliutus ir visiškas juokdarys“, – rašoma įraše, kuriame įkelta  Lightfoot’o nuotrauka sporto arenoje be apsauginės kaukės. „Jis yra veidmainystės įsikūnijimas. Tai yra paprastas būdas sunaikinti sąjungai. Kitų miestų profsąjungoms geriau pabusti. Šiandien mes esame užpulti. Rytoj tai būsite jūs, jei mesite iššūkį šiam tironui. Mes nenusileisime“.

Karo tarp policijos sąjungos ir Lightfoot’o biuro metu per praėjusias išeigines Čikagoje susišaudymų metu buvo nušauti 4 žmonės, o apie 20 buvo sužeista, pranešė vietos žiniasklaida.

Svetainėje, kurioje kaupiami pranešimai apie žmogžudystes ir šaudymo incidentus, teigiama, kad iki 2021 m. Čikagoje buvo nužudyta daugiau nei 680 žmonių.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 309

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Tarytum savo mintis skaityčiau... Ačiū...

Avulis jau pasirūpino savo viešbutko apygvendinimu....

apmokės Lietuva. Nusimausim paskutinius triusikus ir išlaikysim 5 štukas fokiečiukų....

viskas gerai, tik nereikėjo pasiduoti spaudimui, ir palikti mirties bausmę....

Aišku, kad neras. Nelabai ir ieškos. Labai ilgai ir kantriai lojant, gal neapsikentę atsiųstų rusai....

Va kokios sumos Ukrainoje sukasi. Va kaip ten ministrui rūpi valstybė. Svarbiausia prisigrobti sau....