infa.lt

Valdas Vižinis. Apie neregėtos sėkmės vyriausybę

01 spalio
06:30 2021

Valdas Vižinis

Kai tik Šimonytė jau įkvėpė žmonėms vilties sakydama – po ketverių metų galėsim rinkti ką norim – išdygo Briuselio grybas, tvirtindamas , jog ne „ką norim”, o tą pačią Šimonytę. Ir dar tą, kad kelelis nedulkėtų. Jei, aišku, lietuviai nori sėkmės, nes kas gi tokios laimės savo noru gali atsisakyti?

Savo sveiku protu mąstant, nors girdėjau Šimonytę savuoju abejojant, ponas Kubilius ,regis, jau įtikinėja tik patį save .. apie neregėtą sėkmę Lietuvai. Apie antrą kartą tuos pačius žmones, kuriems „pojebat” ( o juk puikiai procesą apibūdinantis žodis Tomo Dapkaus, ištartas AT pirmininkui Greičiui telefonu, liepiant jam atvažiuot ) kas vyks po jų sukeltos LGBT-isterijos, vaidų su kaimyninėmis šalimis, skiepų karo su visuomene.

Šita „neregėtos sėkmės” vyriausybė tik per pirmus kadencijos metus spėjo surinkti tiek mitingų prieš save ir tokio mąsto, kad kartais atrodo, jog lietuviai tik truputį mažiau rinkdavosi į protestus prieš Maskvą – Rusijos okupaciją 90-aisiais..

Nes Kubiliui riaušės prie Seimo ir jau plika akimi matomas lietuvių pilietinis nepaklusnumas liudija Vyriausybės tikros sėkmės dalykus.

Nuo realijų nuskridusiam europarlamentarui ( kai pagalvoji jog ES parlamente ne vienas toks sėdi – sudrebi) tikra sėkmė, jog Seimu tepasitiki kas dešimtas, pasitikėjimas žiniasklaida rekordinėse žemumose.

Nežinia kokio dydžio obuolys turėjo stuktelti buvusiam fizikui į galvą, jog sugalvotum – 1 proc. BVP nuostolį dėl santykių su Kinija ir Baltarusija laikyti šios Vyriausybės „iškovojimu” Lietuvos žmonėms.

A. Kubilius apie sėkmę Lietuvai

Ar skyrę tas lėšas kariuomenei neturėtume ją net trečdaliu stipresne? Trečdaliu daugiau technikos, karių.

O galėtume leisti laisviau kvėpuoti pensininkams. Jie mūsų tėvai, seneliai. Nukrypau. Leidau sau pasvajoti.

„Armonautų vyriausybę aptarnaujantis astrofizikas ” tikriausiai privalumu laiko ir tai, jog prarastus pinigus skolinsimės, nes niekas iš niekur neatsiranda ir nedingsta. Ir privalėsime užsimokėti už šios Vyriausybės spindesį.

Spindesį – anot Kubiliaus, o išties – paniškai slepiamą kitoje Vyriausybės reiškinio pusėje savarankiško politinio mąstymo skurdą.

Politiniai autistai valdžioje ( neįžeidinėju likimo paženklintų žmonių,) – sena konservatorių valdymo tradicija. Ši partija gimdo tik tokius lyderius. Senasis, Kubilius, naujasis. Apaštalaujantys tik tarp savų – D. Kuolio išsireiškimas.

Beje, Delfis kažkodėl aprašydamas naują Landsbergio paskyrimą iškėlė įdomią žinią – naujasis Landsbergis išrinktas (žodį kokį panaudojo, matote !!!! ) de facto PASKUTINEI KADENCIJAI ..

Čia tam kad lietuviai pagaliau pradėtų ramintis ar tai įstatuose konservatorių įrašyta?

O gal tai „didžio” diplomato įsitikinimas, jog kituose Lietuvos Prezidento rinkimuose jau jo eilė tapti „seneliu” de facto, nes aiškiai matosi – dabartinis skrydis „diplomatijos ereliui” per žemas.

Tiesa, dabartiniai valdančiųjų „de facto” rinkimai, labai jau atitinka buvusius TSKP paskyrimus, kai paklausus „kodėl” gaudavai – yra tokia nuomonė.

Sako – laikai keičiasi. TSKD nesikeičia niekas.
Puikiai žinome kas tą nuomonę turi ir ją „galvoja”

Pirmą kartą šis komentaras paskelbtas jo autoriaus asmeninėje Facebook paskyroje

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 796

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Tarytum savo mintis skaityčiau... Ačiū...

Avulis jau pasirūpino savo viešbutko apygvendinimu....

apmokės Lietuva. Nusimausim paskutinius triusikus ir išlaikysim 5 štukas fokiečiukų....

viskas gerai, tik nereikėjo pasiduoti spaudimui, ir palikti mirties bausmę....

Aišku, kad neras. Nelabai ir ieškos. Labai ilgai ir kantriai lojant, gal neapsikentę atsiųstų rusai....

Va kokios sumos Ukrainoje sukasi. Va kaip ten ministrui rūpi valstybė. Svarbiausia prisigrobti sau....