infa.lt

Trampas pažadėjo po išrinkimo leisti laisvą ginklo nešiojimą visose valstijose

21 gegužės
09:41 2016

eadaily.com

Donaldas Trampas

nuotrauoka: kurd. press

Milijardierius Donaldas Trampas, kandidatas į JAV prezidentus nuo Respublikonų partijos, pasisakė už laisvą ginklo nešiojimą visose valstijose. Kaip praneša Reuters, apie tai jis pareiškė Nacionalinės šaulių asociacijos suvažiavime.

Pasak verslininko-politiko, tuo atveju jei jis bus išrinktas valstybės vadovu, „vietų kur bus uždrausta nešiotis ginklą Amerikoje nebeliks“. Tuo pačiu Trampas pastebėjo, jog teisę nešioti ginklą amerikiečiams suteikia Konstitucija, o jo tikėtina varžovė būsimuose rinkimuose nuo demokratų partijos Hillary Clinton, „nori panaikinti“ šią teisę.

Trampas pabrėžė, jog tragedijos susijusios su susišaudymais dažniausiai vyksta būtent ten, kur veikia zonos, paskelbtos laisvomis nuo ginklų, pavyzdžiui Čatanugoje. Ten, tragedija įvyko karinio-jūros rezervo Centre. 24-rių metų amžiaus Muhamedas Jusufas Abdulazis, pradėjęs susišaudymą, buvo nušautas jo metu. Jis nušovė keturis jūrų pėstininkus ir dar tris žmones sužeidė. Vėliau vienas iš jų mirė ligoninėje.

Amerikiečių politologai tuo metu pastebi, jog Trampo pareiškimai gali būti viso tik priešrinkiminis ėjimas, siekiant užsitikrinti Nacionalinės šaulių asociacijos, savo sąrašuose turinčios 4 milijonus narių, palaikymą.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 58

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Vakarų debilai valdžioje pasapnavo, kad gali nugalėti Rusiją, atsibudę pamąstė savo debiliškomis smegenimis, kad gerai...

Kas sugeba - daro. Kas nesugeba - vadovauja. Kas nesugeba vadovauti - moko....

Kryti i bedugne - sustabdyti neimanoma!...

salys mandagiai ju taip ir nepasiunte?...

ir reikejo daryti,kada valdei!...

LB

dėl tavęs šiek tiek pamažinsim....