infa.lt

Alvis Mozeris. Tvirtai apsisprendžiau niekada nekelti kojos į Covid vakcinacijos centrus, kuriais tapo ir prekybos centrai

21 rugsėjo
13:05 2021
Mozeris Alvis

Facebook nuotr.

Teisininkas Alvis Mozeris asmeninėje socialinio tinklo paskyroje pasidalino mintimis apie tai, kuo, neskaitant prekybos, tapo didieji prekybos centrai – vakcinacijos centrais, į kuriuos jis jau anksčiau buvo pasižadėjęs sau nebekelti ten kojos. Pilnas teisininko tekstas:

„Bičiuliai, aš jau anksčiau tvirtai apsisprendžiau niekada nekelti kojos į šios ligos vakcinacijos centrus. Tad, kaip manote, ar ilgai svarsčiau, kaip turėčiau elgtis sužinojęs, jog didieji prekybos centrai pranešė, kad nuo šiol jie tampa etatiniais vakcinacijos centrais?

Tiesą sakant, šį sprendimą turėjau priimti jau anksčiau, kadangi pavargau kasdien daryti kompromisus su savo sąžine. Ir štai kodėl.

Pirma, jų dėka tūkstančiai žmonių kiekvieną dieną yra priversti nusižeminti užsidėdami burną ir nosį dengiančius skarmalus, kurie „nuo nieko neapsaugo, nieko nesprendžia ir išvis yra nereikalinga prekė”.

Antra, jų dėka tūkstančiams žmonių buvo iškviesti policijos pareigūnai, kurie surašė administracinių nusižengimų protokolus už pažeidimus, tariamai sukėlusius pavojų išplisti ligai.

Trečia, jų dėka tūkstančiai žmonių kiekvieną dieną girdi covid-fanatikais tapusių apsaugos darbuotojų užgauliojimus dėl netinkamai dėvimo vergo simbolio.

Ketvirta, juose kiekvieną dieną laisvai liejasi neteisėta, Farmacijos įstatymui prieštaraujanti, šios ligos vakcinų reklama.

Vakcinacija be registracijos

Penkta, jų administracijos prievartauja savo darbuotojus skiepytis, grasindamos nušalinti ar net atleisti iš darbo, jei nebus paklusta šiam diktatui.

Visa tai žinant ir matant, man tikrai nebuvo sunku apsispręsti, ką turėčiau daryti, todėl atsakingai jums pareiškiu – toks verslas daugiau niekada negaus nė vieno mano euro cento.

Ką prarandu? Lygiai nulį. Na, gal šiek tiek nepatogumo. Tačiau tai yra tokia niekinga smulkmena, palyginti su tuo, ką aš laimiu!

Bičiuliai, nors tai tik mano sprendimas ir neprivalote elgtis lygiai taip pat, labai norėčiau tikėti, kad bent dalis jūsų man pritars ir paseks šiuo mano pavyzdžiu.”

Šis įrašas pirmą kartą buvo paskelbtas asmeninėje autoriaus Facebook paskyroje.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 2 710

Žymos:

Atsiliepimų 10

  1. Dr.    -  2021-09-21, 13:42

    Šaunuolis. Kas nenori būti avimis verta pagalvoti.

    Atsakyti į šį komentarą
  2. A    -  2021-09-22, 00:32

    Kiek šitas daunas reklamuosis? Iš ko gyvena, iš piaro? Kiek bylų laimėjo prieš neteisėtus, jo manymu reikalavimus? Tegu pasako, kaip elgtis žmonėms, kurie neturi santaupų juodai dienai.
    Gaidys eilinis.

    Atsakyti į šį komentarą
  3. Myndė    -  2021-09-22, 11:39

    Klausimėliai:
    1. Tai žmonės miršta ar ne nuo to viruso? (man rodos, vis dėlto miršta…)
    2. Tai skiepai padeda išvengti sunkių atvejų, ar ne? (man rodos, vis dėlto padeda…)
    3. Kur tų visų mozerių blažyčių etc. sąžinė? (bijau, klausimas retorinis…)

    Atsakyti į šį komentarą
    • Regis    -  2021-09-22, 13:17

      Jūsų nuomonė susidariusi įtakojant oficialiai propagandai. Bijau, kad ji nėra visiškai tiksli. Daugybė skiepytų žmonių serga sunkia forma ir net miršta, jūsų žiniai. Jums reikėtų pasiskaityti Izraelio spaudą – ten jau pripažįstama, kad pirma, antra vakcinų dozės neapsaugo. Todėl ten stumia jau trečią dozę. Dulkys irgi jau kalba apie trečią, o kai kurie Lietuvoje ją jau leidžiasi.
      Galite neabejot – bus ir ketvirta ir penkta – kur kada matėte tokį absurdą – vakcina arba padeda išvengti ligos, arba ne – šios vakcinos nepadeda. Laikas atsimerkti.

      Atsakyti į šį komentarą
      • Myndė    -  2021-09-22, 14:52

        Visų pirma, idiš nemoku. Visų antra, nelabai tikiu tuo ką rašo ir kalba MIP – įskaitant ir „nesistemines”. Visų trečia, neturiu iliuzijų mūsų valdžios atžvilgiu, bet nemanau, kad ta pati Izraelio arba JAV valdžia dalyvautų kažkokiame sąmoksle „sučipuoti” savo gyventojus. Apskritai tai „antivakserių” argumentai su tuo sučipavimu” jau galėtų būti gydytojų dėmesio objektu…
        Vakcina nuo užsikrėtimo neapsaugo, imunitetas gana sparčiai silpsta, vakcina sukurta per trumpą laiką ir neištobulinta – niekas su tuo nesiginčija. Bet neigti, kad ja pasiskiepiję lengviau serga – atleiskit, bet tokiu atveju ginčas beprasmis.
        Galų gale, nuo banalaus encefalito arba gripo irgi reikia revakcinuotis – kas čia keisto?

        Atsakyti į šį komentarą
      • Anonimas    -  2021-09-29, 12:19

        Nustokite sapalioti apie vakcinas.
        Šitos injekcijos neturi nieko bendra su vakcinomis!!!

        Atsakyti į šį komentarą
    • Hm    -  2021-09-23, 14:20

      Anot Kauno klinikų intensyviosios terapijos gydytojo Tamošuičio 10 proc. užsikrėtusiųjų serga sunkiai, 90 proc. lengvai ar be simptomų ir tai prasprūdo oficialiai interviu 15min.lt. Vadinasi 90 proc. tai tik lengvas susirgimas, jiems nereikia jokio skiepo, nieko nereikia, reikia tik, kad neknistų smegenų.

      Atsakyti į šį komentarą
    • A    -  2021-12-13, 14:35

      tai ar draudžia tau kas skiepytis? Net nemokamai duoda

      Atsakyti į šį komentarą
  4. Vygandas    -  2021-09-22, 15:57

    Vakcinos – eksperimentinės, JOKIŲ garantijų, jokios atsakomybės. Jų turėtų būti 8, po to formuosis šipas, valdomas pulteliu… Jas perša Vyriausybė, marmalas leidžiamas gatvėse, autobusiukuose, su paštininkais bus atnešamas, vaikus išprievartaus skiepytis. Viskas, kaip sakė sąžiningas ministras Dulkys, kad sumažėtų gyventojų skaičius…

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...
A5

"Lietuva be miškų, be kelių, be mokyklų, be smulkaus verslo ir be ateities !" su...

Jei tikėti tik tuom ką matei, tai(nerandu žodžių, padėk)...

Gal paspringai bevardindamas kad iki Lietuvos nedasikasei......

Apie totalinę rusofobinę LT šizofreniją: lebionka.blogspot.com/2023/10/valdas-anelauskas-zombiu-lietuva.html...

Mes stojom i nato kad būtume apginti o db jau ir pulti norime)))...

Ginklų pramonė labai pelninga, kas turit pinigų ir galit - investuokit, daug uždirbsite. Tik nereikia...

Fu

Jei prievartauja nes neturi merginos tai sprendžiama labai paprastai, neturės kuo prievartauti tai ir merginu...