infa.lt

Mičigano ligoninių sistema teigia, kad natūralų imunitetą nuo COVID turintiems darbuotojams nereikia skiepo

17 rugsėjo
06:30 2021

Kraujas, Terminatorius-čipas

Mičigano „Spectrum Health“ darbuotojai gali išvengti bendrovės COVID-19 vakcinos injekcijų, jei įrodys, kad turi natūralų imunitetą virusui, praneša Epoch Times.

„Nors mes vis dar rekomenduojame skiepytis žmonėms, kurie anksčiau buvo užsikrėtę COVID-19, remiantis nauju tyrimu vis daugėja įrodymų, kad natūrali infekcija tam tikrą laiką apsaugo nuo COVID-19 pakartotinės infekcijos ir sunkių simptomų“,- sakoma „Spectrum“ pranešime. , rašo vietos žiniasklaida. „Dabartiniai tyrimai aiškiai nenurodo, kiek laiko natūralus imunitetas apsaugo nuo pakartotinės infekcijos“.

Ligoninės politika reikalauja, kad darbuotojai pateiktų antikūnų tyrimą, įrodydami savo imunitetą.

Natūralus imunitetas, reiškiantis, kad žmogus užsikrėtė COVID-19 ir pasveiko, retai aptariamas nacionaliniuose pokalbiuose apie vakcinas, nors kai kurie tyrimai parodė, kad anksčiau užsikrėtę asmenys parodė didelį atsparumą virusui.

Izraelio mokslininkai nustatė, kad ankstesnė infekcija, kuria persirgo žmonės, suteikė geresnę apsaugą nuo Delta varianto nei Pfizer mRNR vakcina.

„Ši analizė parodė, kad natūralus imunitetas suteikia ilgalaikę ir stipresnę apsaugą nuo infekcijų, simptominių ligų ir hospitalizavimo nuo „Delta“ atmainos“,-teigė „Maccabi Healthcare“ ir Tel Avivo universiteto mokslininkai.

Rugsėjo 11 d., Bideno administracijos patarėjas COVID-19 klausimais, Anthony Fauci sakė, kad dar vienas naujas Izraelio tyrimas dėl natūralaus imuniteto sukėlė diskusijas tarp ekspertų.

„Aš neturiu jums tikrai tvirto atsakymo“, – atsakė Fauci į klausimą, ar anksčiau užsikrėtę asmenys turėtų būti vakcinuojami.

„Tai kažkas, ką turėsime aptarti dėl imuninio atsako tvarumo. Vienas dalykas, kurio jums nepasakė Izraelio dokumentas, yra tas, ar toks stiprus, kaip apsauga nuo natūralios infekcijos, kiek aukštas apsaugos tvarumas, lyginant su vakcinos tvarumu? – retoriškai klausė Fauci. „Taigi galima įsivaizduoti, kad užsikrėtėte, esate apsaugotas, tačiau galite būti neapsaugotas neribotą laiką“, – pridūrė jis.

Ženklus Emory universiteto tyrimas, paskelbtas žurnale „Cell Reports Medicine“ liepos mėn., atskleidė, kad asmenys, turintys natūralų imunitetą, turi ilgą ir tvirtą apsaugą nuo COVID-19-ligos.

„Mes matėme, kad antikūnų atsakai, ypač IgG antikūnų, buvo ne tik tvarūs daugumai pacientų, bet ir suirdavo lėčiau, nei buvo apskaičiuota anksčiau, o tai rodo, kad pacientų organizmai gamina ilgesnio gyvenimo trukmės plazmos ląsteles, kurios gali neutralizuoti SARS-CoV. 2 smaigalio baltymų “, – pareiškė liepos 22 d. „Emory News Center“ Emfi vakcinų centro direktorius ir pagrindinis autorius Rafi Ahmedas.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 176

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Vakarų debilai valdžioje pasapnavo, kad gali nugalėti Rusiją, atsibudę pamąstė savo debiliškomis smegenimis, kad gerai...

Kas sugeba - daro. Kas nesugeba - vadovauja. Kas nesugeba vadovauti - moko....

Kryti i bedugne - sustabdyti neimanoma!...

salys mandagiai ju taip ir nepasiunte?...

ir reikejo daryti,kada valdei!...

LB

dėl tavęs šiek tiek pamažinsim....