infa.lt

Niujorko ligoninė stabdo gimdyvių priėmimą, nes gimdymą priimantys darbuotojai atsisako skiepų

14 rugsėjo
06:30 2021

Ligoninė Niujorko valstijoje negalės priimti gimdymų po to, kai šeši jos gimdymo skyriaus darbuotojai atsistatydino, užuot skiepijęsi nuo COVID-19 pagal vykdomąjį įsakymą, kurį prieš kelias savaites paskelbė buvęs gubernatorius Andrew Cuomo, praneša Epoch Times

Lewiso apskrities bendroji ligoninė Lowville’yje teigė, kad bendradarbiaus su valstybės pareigūnais, siekiant užtikrinti, jog gimdymo skyrius neužsidarys visam laikui, pranešė pareigūnai. Šeši skyriuje dirbę darbuotojai atsistatydino, o dar septyni, kurie, matyt, taip pat nėra skiepyti, yra neapsisprendę, sakė Lewiso apygardos sveikatos sistemos vadovas Geraldas Cayeris.

Dėl personalo trūkumo ligoninė negalės priimti naujagimių, pareiškė Cayeris.

„Jei galėsime pristabdyti paslaugą ir dabar sutelksime dėmesį į skiepytų slaugytojų įdarbinimą, galėsime vėl pradėti priimti gimdomus kūdikius čia, Lewiso apskrityje“, – teikė Cayer per spaudos konferenciją rugsėjo 10 d.

Apie 165 ligoninės darbuotojų dar nebuvo skiepyti nuo COVID-19-ligos, kurią sukelia koronavirusasvirusas, sakė Cayeris. Pasak jo, tai yra apie 27 proc. medikų.

„Tikimės, kad artėjant (prie galutinio termino) padidės skiepytų asmenų skaičius, mažiau asmenų išvyks, o galbūt, šiek tiek pasisekus, kai kurie pasitraukę persvarstys savo sprendimą“, – sakė Cayeris.

Rugpjūčio mėnesį demokratas Andrew Cuomo, atsistatydinęs dėl tariamai netinkamo elgesio su darbuotojais, įsakė, kad visi sveikatos priežiūros darbuotojai Niujorko valstijoje turi būti paskiepyti pirmuoju COVID-19 skiepu iki rugsėjo 27 d.

O praėjusią savaitę prezidentas Joe Bidenas paskelbė pranešimą, kuriame teigiama, kad visi sveikatos priežiūros darbuotojai įstaigose, gaunančiose „Medicaid“ ar „Medicare“ finansavimą, turi būti skiepijami be jokių išimčių.  Buvo paskaičiuota, kad privalomas skiepijimas bus skirtas 50 000 tokių darbuotojų.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 245

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Sunku jums vasarai...!...

Nereikia jokiu mokesčių, reikia tik paprasto sprendimo. Pirmiausia tokiai mažai valstybei reikalinga turėti karo instruktorių...

Man tai absurdo viršūnė, kuomet naujas mokestis reklamuojamas per komercinę radijo stotį. Ir, aišku, reklamos...

Kažką praleidau : Iki šiol maniau, kad jankiai visur gauna malkų ir gėdingai sprunka. Vien...

Kokia mamytė, toks ir sūnelis....