infa.lt

Buvusio TS-LKD šalininko komentaras

03 rugsėjo
06:50 2021

infa.lt skaitytojas Vaidotas atsiuntė redakcijai internete rastą komentarą, su kuriuo norime supažindinti savo skaitytojus. Iš jo galime spręsti kokiu greičiu buvę konservatoriai praranda visuomenės palaikymą. Tekstas neredaguotas:

Siūlau susipažinti su anonimo Lino komentaru, kuris el. erdvėje sulaukė didelio palaikymo

Man labai įdomu kada gerb. Algis (Ramanauskas) pamatys, kad šita sistema jau yra seniai supuvusi. Ir supuvo ji dėl per didelių pinigų. Aš dar prieš metus buvau toks kaip jis, galvodamas, kad visi kurie prieš TS-LKD yra vata. dar šiuose rinkimuose už juos balsavau.

Bet jau gruodžio 15 tapau Nacionalinio susivienijimo nariu. Ir niekas manes neagitavo. Greitai pats pasidariau išvadas. Apie žiniasklaidą: dar prieš rugpjūčio 10 buvau viename nedideliam mitinge.

Ateina TV3 žurnalistai. kalbina šalia stovintį žmogų. Jis protingai ir kultūringai aiškina apie tai kodėl jis mitinge. Tada žurnalistai nueina prie kito žmogaus. ten interviu jau kitoks. Vagys, išdavikai ir t.t. Atspėkite kurį interviu parodė?

Atspėjote…..Vien atvejis su I. Vėgėlės pranešimu ko vertas. 36 valandas žiniasklaida nepastebi nors visas FB ūžia, tiesiogine to žodžio prasme. Nė viena žiniasklaidos priemonė net nekonkuruoja dėl skaitytojo. Aiškiai matosi, kas maitina šiandieninę spaudą. Kur dingo tiriamojį žiniasklaida, kuri dažnai gindavo paprastą žmogų ir rašydavo apie negeroves, korupciją, nepotizmą???? Jos nebėra….nes kritikuoti valdžios atstovus neapsimoka.

Įdomu, kiek informacinių portalų pajamų sudaro valstybiniai užsakymai? Toliau….Janutienė nėra mano svajonių moteris, bet ją vadinti „riebia k…..le”, tai žemiau grindajuostės ir garbės Algiui nedaro. Tai seni leftistų metodai aptarinėti žmogaus išvaizdą, nes leftistams tai yra labai svarbi žmogaus savybė. Žymiai svarbesnė už vidinį žmogaus grožį, kurio jie aplamai nevertina, o sielos nemirtingumu išvis net netiki. Kažkada labai mėgau laidas su Algiu ir laikiau jį Lietuvos patriotu, bet dabar nematyti kaip yra skaldoma visuomenė, naikinami patriotizmo ir tautiškumo likučiai, tiesiog laidojama nacionalinė valstybė………tai man sunkiai suvokiama.

Valstybė stovi ant išnykimo ribos. Dar 30 metų ir mes pavirsime į regioninę žemę kaip Bavarija, Bohemija arba Lotaringija. Lietuva, tai bus tik regiono pavadinimas…..Ir tai likimas tautos, kuri turi tūkstantmetę istoriją…….net pasakyčiau unikalios baltiškos civilizacijos istoriją.

Mūsų partizanai vartosi kapuose……Ir ne kitaip…..Kas dar turi parako kūne ir dvasioje turi priešintis valstybės praradimui ir visoms diktato formoms. Valstybę gina tik laisvi, išdidūs ir orūs piliečiai.

PAREMSIU? - ar infa.lt darbas reikalingas? Nuspręsti galite tik jūs.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 864

Žymos:

Atsiliepimų 5

  1. Hm    -  2021-09-03, 07:52

    Kas dar turi sveiko proto suprato, o kas liko su TS(KP)-LKD partija beviltiški menkystos ar nesveiko proto… Aš irgi taip pasisakiau kaip ramnauckas, bet retkarčiais visai sveika nevynioti š… į popierių…

    Atsakyti į šį komentarą
  2. pilietė    -  2021-09-03, 09:10

    Niekada Ramanausko lūpose neskambėjo kultūringa kalba, argumentuota nuomonė. Man jis labai baisus žmogus.

    Atsakyti į šį komentarą
  3. Taip    -  2021-09-03, 16:55

    tikrai apgailėtinas tipas. Kalba kaip su karšta bulve burnoj. Vaidina šikantį mariaka ant bedugnės krašto* klyšas

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Apklausa

Ar dalyvausite antrajame prezidento rinkimų ture?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Isvoge net gynybos linija CHarkove, ten kiaura viskas, ir vistiek reikia padėti nes kitaip savi...

NATO kontingentas ir tikrai ne instruktoriu pavidalu. Ir dusimtuju jau tukstanciai vien tik Lenkijoje,apie kitas...

kad neegzistuoja jokios demokratijos,laisves,teises,rinkos ir kiti vergvaldziu burtazodziai musu pavergimui....

Ar

ant minksto popieriaus tas protestas?...

i politika eina pildyti savo geiduliu! Kas valdzios,kas pinigu,kas kitokiu i6krypimu realizuoti. O ne dirbti...

vertybiu ir jokio soko! Yra gerai organizuotas valdomas chaosas,kurio priedangoje prichvatizuojama ar pelningai parduodama uzsieniui...

Чем бы дитя ни тешилось, лишь бы не плакало. Jei rimtai, tai rinkimų rezultatai laisviečius...