infa.lt

Jolanta Blažytė: tylėti nebegalima, kalbėti

01 rugsėjo
06:30 2021
Jolanta Blažytė

Facebook nuotr.

Steamboat instituto organizuotoje Freedom konferencijoje buvęs D. Trumpo administracijos koronaviruso valdymo grupės pareigūnas ir Stanfordo universiteto profesorius Scott Atlas kalbėjo (sutr.):

„JAV atsakas į pandemiją parodė, kaip lengvai galima parklupdyti Ameriką ant kelių <…>. Drakoniškos karantino priemonės, kurias vykdė niekieno nerinkti sveikatos pareigūnai, padarė Amerikos tautą labai pažeidžiamą.<…>. Aš gyvenu Kalifornijoje, kuri yra tiesiog išprotėjusi…

Aš matau Stanfordo universiteto studentus, kurie vaikšto lauke su kaukėmis ir yra viskam abejingi. Ir tai yra labai pavojinga. Nes, pavyzdžiui, kokia nors Kinija ar Šiaurės Korėja bet kada gali paleisti bet kokį virusą ir pasakyti „žiūrėkite, tas virusas žudo žmones“ ir JAV užsidarytų nedelsiant.

Nes amerikiečiai neturi jėgų pasakyti NE. Mes netgi negalime pasakyti NE net tuo metu, kai penkiamečiai vaikai 8 val per dieną yra priversti dėvėti kaukes. Tai yra nebekontroliuojama ir mes jau visai nusivažiavome nuo bėgių.

JAV atsakas į pandemiją buvo kur kas labiau veržiantis, nei Vakarų Europoje, kur matosi daug protestų prieš vakcinų pasus ir kur daug daugiau mokinių turi „kontaktines“ pamokas. Tokias pamokas mūsų šalyje turėjo tik 17 proc mokinių, kaip tuo tarpu Vakarų Europoje – beveik 100 proc. Mes paaukojome savo vaikus dėl suaugusių baimės – ši liga vaikams yra nepavojinga ir tai yra įrodyta.

Mes uždarėme mokyklas ir dabar verčiame vaikus skiepytis. Dėl ko???

<…>. Aš gavau gal 100 laiškų iš mokslinės bei akademinės visuomenės lyderių, kurie sakė: „Scott, tu esi teisus, kalbėk toliau, bet aš negaliu to daryti, nes bijau dėl savo šeimos“. Deja ši šalis tokia ir mes joje gyvename. Bet mes privalome judėti ir prisiimti asmeninė atsakomybę. Privalome tikėti savimi, todėl kad tikėjimas „ekspertų“ klase jau dingo“

P.S. kalbėdamas apie Europą, Scott Atlas, turbūt, nežinojo, kad šiame žemyne dar yra tokia Lietuva, kurioje pagrindiniu „ekspertu“ yra vadinamas nieko bendro nei su virusologija, nei su epidemiologija nei apskritai su medicina neturintis „aityšnikas“, kur dėl „apsitrizniavusio elito“ baimių yra aukojama vaikų teisė mokytis bei sveikų žmonių teisė netapti eksperimentinių vakcinų aukomis, kur „netikintys duomenų mokslininku“ žmonės vadinami runkeliais, pavojumi nacionaliniam saugumui ar hibridinių atakų vykdytojais.

Bet yra gera žinia. Viešai prabils Lietuvos mokslininkai, gydytojai ir teisininkai, kurie jau nebegali tylėti. Ir kurie jau nieko nebebijo. Ir kalbės lygiai taip pat drąsiai, kaip kalbėjo garbus teisininkas Ignas Vėgelė.

Gražios ateinančios savaitės visiems.

P.S. Kablelį post‘o pavadinime padėjau teisingai

Pirmą kartą medžiaga paskelbta autorės FB paskyroje

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 1 027

Žymos:

Atsiliepimų 4

  1. Vygandas    -  2021-09-01, 06:42

    Po truputi bunda žmonės jau ir Lietuvoje, galimybių pasas praras visas iškrypusios Vyriausybės planuojamas galimybes lengvatikiams…

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Rikardas    -  2021-09-01, 11:49

    Jus Jolanta teisi zmones pradeda mastyti ir zymus Protai darosi drasesni,taciau vis dar to nepakanka! Kriminaline vyriausybe vis labiau darosi izuli, bando imtis krastutiniu priemoniu, tai reiskia kad Baimes jausmo dar neprarado ir tuo reikia naudotis kol jie visiskai nesupriesino Tautos!Zmonija turi pagaliau suprasti koki yzulus Nacistiniai Vyriausybiu planai!Jie nori mums Laisve parduoti uz Skiepa!Sunku suprasti tuos zmones kurie su tuo sutinka!!

    Atsakyti į šį komentarą
  3. 126    -  2021-09-01, 14:40

    Ačiū.

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

2030 m. paties seimo gali nebūti. Bus eurosojūzo vietinė taryba....

Blazyte, laiskas keisti straipsniu fotografijas, ta su raudona ir su violetine jau smarkiai nusidevejo, reiktu...

o kiek žmonių psichologine prievarta buvo verčiami skiepytis " išmes iš darbo", "negalėsi maisto nusipirkti...

žvygiui nėra vietos Lietuvoje...

Nu, bl, nesu matęs individo su tokiu durnu snukiu.Durnumas iš jo fontanu trykšta....

Tai pirma gal baikit išlaidauti .Ministerijų miestelio statyba,stadiono statyba ,kodėl neklausiat ar reikalinga šiuo metu...

Tai ką siūlote? Didinti investicijas kai visi šaukia bus karas.Gal pamiršote kaip bankai bankrutuoja.Taip ir...