infa.lt

Sąmokslo teorijos pamažu tampa realybe. Nauja teorija apie skiepų nuo Covid tikslą – jau tampa prielaida

03 rugpjūčio
15:31 2021

Vakcina nuo Covid-19

Internete sklinda tekstas, kuriame pasakojama apie su fantastika ir sąmokslo teorijas besiribojančius dalykus, bet, kas iš mūsų prieš 3 metus nebūtų palaikę sąmokslo teorija to košmaro, kuris vyksta kasdien. infa.lt jokiu būdu neteigia, kad tai, kas rašoma žemiau yra tiesa, tačiau neatmeta ir to, kad dabartinė situacija duoda tam pagrindo. Tekstas neredaguotas:

Komentaruose apie Kasiulevičiaus siūlomą trečią vakciną pamačiau labai informatyvų Aušros Č. komentarą apie vakcinas… „kalba Pfizer daktare ,kuri atsakinga už skiepų testavimą. Pokalbis vyksta anglų kalba. Bet trumpai apie esmę.

Ji pasakoja kad tiek Pfizer tiek Modernos ir kitų vakcinų gamintojai priešinosi ir priešinasi šiems skiepams, net gyvūnai, ant kurių testai vyko – anksčiau ar vėliau mirė. Visi besipriešinę skiepų naudojimui bandant ant žmonių, prarado darbus ir licenzijas. Daktarai bijo prarasti savo licenzijas, todėl tyli, nors matome, jog yra ir nebijančių tokio susidorojimo su jais ir kalba.

Taigi, nepasakosiu kas įeina į skiepų sudėtį, esmė tik tokia, kad yra užslaptintas ingridientas oksido elektrodas, kuris aktyvuodamasis nužudo nešiotoją. Esmė, kad tai išties bandomieji skiepai. Juos bando ant žmonių vis modifikuodami ir stebi, kaip elgiasi skiepo sudėtis įvairiuose kūnuose. Todėl gauname QR kodus, kad atpažinti kokiam kūne koks skiepas, kaip išsilaikė ir koks to poveikis.

Daktarė patvirtino, kad neįmanoma padaryti to, ko jie siekia, tačiau išprotėjusi idėja ir pinigai daro savo. Šie skiepai absoliučiai nesusiję su virusu, nes virusas tai tik priedanga diegti skiepus. Skiepai skirti paruošti medžiagą, kurios pagalba žmogus galėtų prisijungti prie elektronikos naudojant 5g. Jiems nesvarbu, ar žmonės miršta, ar kenčia, jiems svarbu galutinis tikslas, pagaminti medžiagą, kuri leis vėliau prijungti mikročipui prisijungti prie smegenų ir interneto(čia pridėjau paties Švabo planą diegti sistemos pajungimą nuo 2030m.)

Taigi, esame realiai bandomieji triušiai ir ne kas kita. Tiesiogine ta žodžio prasme. Jie nori per trumpą laiką per testus ant žmonių išsiaiškinti, kaip sukurti medžiagas, kurios leis žmogaus kūnui būti sujungtam su internetu.

Daktarė pasakoja, kad kiek daug iš pačių gamintojų prieštarauja tokiai idėjai ir viešina ją, jų informacija yra trinama ir neįleidžiama į viešąsias informacines žiniasklaidas. O žmonėms kurie tai išgirsta, visa tai atrodo kaip fantastinis filmas, todėl netiki ir meta viską į konspiracijas. Sako, būtent to elitas ir tikisi, tam žmonės žiūrėjo fantastinius filmus, kad vėliau viską, kas įvyks vertintų kaip neįmanomą fantastiką.

Taigi tiek brangieji. Buvo klausimas, kas už to stovi, na bet visi apie tai žinome. PSO ir toliau kas ją remia. Milijardieriai ir fondai. Pavardes irgi žinote.
Mūsų valdžia dirba su jais, gaudama pažadą, kad būtent ant jų bandymai atliekami nebus, ir toliau bandymams pasibaigus, jie išsaugos vietas korporacijose, kurių dalis akcijų manau jie jau gavo.

Štai tiek. O mirs po skiepų visi, nebent jie vis dėl to išras tą elektrodo skystį, kuris sugebės sujungti kūną prie technologijų. Nors daktarai ir kartoja, jog biologija ir elektronika yra skirtingi dalykai, tad jokių šansų. Na, o kol jokių šansų, tol skiepins visus, kuriuos įmanoma priversti. Laikas suprasti, kad elitas naudoja mūsų kūnus norėdami pasigaminti sau substanciją. Todėl niekas nelaukia 5 metų, niekas nelaukia, kol skiepai praeis visus testo laiptelius, nes jie patys nežino, ar įmanoma tokį nano skystį pagaminti. Sako, teoriškai gal ir įmanoma, o praktiškai kažin.

Taigi, tie kas skiepinatės – parduodate savo kūną kitiems už cepelinus, už atostogas, už pinigus ir t.t. tai realu ir tai vyksta. Taigi klausimas: kiek kainuoja jūsų kūnas? Visi jau girdime apie technokratinę naują civilizaciją. Ir joje, bent pirmųjų gavusių bandymo dozes nebus.

Turite suprasti, kad pirmą ir antrą skiepą gavę žmonės- tai atidavę kūnus tiems, kas jus stebi. Tai tik pirmas laiptelis. Trečiasis skiepas tai truputėlį modifikuotas, nes per daug žmonių vėliau ar anksčiau miršta. Jūs gyvensite tol, kol elektro oksidantas kažkoks, aktyvuos energijos lauką. Kol kas jiems to ir reikia, kad galėtų tęsti kitos stadijos skiepų bandymus.

komentaras:
atsakymas į šį komentarą: Grafeno oksidas, čia tas, kurį pradžioj vadino „spyglio proteinu”. (čia turbūt tas užslaptintas ingridientas )

šio komentaro šaltinis: https://rumble.com/vk1na1-koks-yra-tikrasis-pfizer-vakcinos-buteliuku-turinys.html

Lietuvoje paskelbta disertacija apie grafeno oksido gyvuose organizmuose panaudojimą:

Su disertacija galima susipažinti Kauno technologijos universiteto bibliotekoje (K. Donelaičio g. 20, Kaunas).

Grafenas, dvimatė sp2-hibridizuota anglis, šiuo metu yra intensyviausiai tiriama medžiaga. Grafenas ir jo vediniai naudojami biologiniams taikymams dėl daugybės pageidaujamų grafeno savybių, pvz.: biologinio suderinamumo, žemos kainos, lanksčiai plečiamos gamybos ir paprasto biologinio / cheminio funkcionalizavimo. Grafeno oksidas (GO) lengvai jungiasi su daugybe kitų nanomastelio medžiagų, leisdamas kurti naujus taikymus vaistų pristatymo, vėžio terapijos, audinių inžinerijos, diagnostikos ir organizmų atvaizdų gavimo srityse. Esminė problema, kurią reikia išspręsti prieš plačiau taikant grafeną nanomedicinoje, yra šios naujos medžiagos potencialus trumpalaikis ir ilgalaikis toksiškumas. Buvo sukurta nauja grafeno oksido su hematoporfirinu (GO-HP) funkcionalizavimo kovalentiniu būdu metodologija. Susintetintos naujos grafeno pagrindo hibridinės nanostruktūros su hematoporfirinu ir makromolekulės su 4-piridylporfirinu. Ištirta nanodalelių (GO, ZnO ir TiO2) sąveika su lipidine membrana bei jų įtaka lipidinės membranos dinamikai ir vientisumui. Pirmą kartą įvertinta grafeno oksido bei grafeno oksido su suformuota baltymų „karūna“ įtaka skirtingų ląstelių linijų (kininio žiurkėno kiaušidžių bei pelės hepatomos MH-22A) gyvybingumui ir funkcionalizuoto grafeno oksido su doksorubicinu įtaka pelės hepatomos MH-22A ląstelių gyvybingumui. Pastebėta, kad vėžinės MH-22A ląstelės geriau absorbuoja grafeno oksido nanodaleles lyginant su sveikomis CHO ląstelėmis ir grafeno oksido funkcionalizavimas doksorubicinu sustiprina doksorubicino priešvėžinį poveikį.” https://ktu.edu/events/grafeno-grafeno-oksido-funkcionalizavimas-ir-jo-bei-jo-dariniu-taikymas-nanomedicinoje-daktaro-disertacija/

Papildyta 2023-09-17, 09:20 val.

Siūlome susipažinti su nauju tyrimu, kuriame aprašomas grafeno oksido panaudojimas pernešant vaistus, kuriuos aktyvuoti galima tiesiog telefonu. Kalbama apie vėžio gydymą:

https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S2468519422002166

Šį tekstą infa.lt pateikia tik kaip susipažinimo su egzistuojančiomis ir tarp žmonių internete cirkuliuojančiomis, kol kas dar teorijomis, kurias patvirtins arba paneigs pats gyvenimas. Šiame tekste tikrai teisinga yra viena detalė – koronaviruso skiepas yra eksperimento stadijoje mažiausiai iki 2022 metų.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 20 838

Žymos:

Atsiliepimų 3

  1. Vanda    -  2021-08-23, 12:10

    Tik visiškai nemąstantys individai, gali sutikti būti bandomaisiais triušiais,deja, bet tokių vis tik yra, nes jie , lengvai pasiduoda įtakai ir paprasčiausiai neturi savo nuomonės,o dar jeigu vyriausybė pasako, kad tai būtina, nes tai jūsų labui, vykdo labai uoliai .

    Atsakyti į šį komentarą
    • Jolanta    -  2021-08-25, 13:25

      Galite didžiuotis savimi kaip retu mąstančiu individu tarp daugybes besmegenių!Ar pavydžiu jums?Besmegeniai net pavydėti nemoka…

      Atsakyti į šį komentarą
  2. Loretis    -  2021-08-27, 19:02

    Jie pasiduoda pinigams ir nesvarbu kas bus ryt ar poryt, jie nebesugeba mastyri tai labai liudina, bet nieko mes vis tiek nugalesim

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...
    „Karas” tarp Izraelio ir Irano užsibaigė „netikėtai”, kaip ir prasidėjęs

„Karas” tarp Izraelio ir Irano užsibaigė „netikėtai”, kaip ir prasidėjęs

1 atsiliepimas Skaityti visą įrašą
    Gintaras Furmanavičius. Žirgų ar prezidentinių rinkimų lenktynės?

Gintaras Furmanavičius. Žirgų ar prezidentinių rinkimų lenktynės?

1 atsiliepimas Skaityti visą įrašą
    Jolanta Blažytė. Kūrėjai

Jolanta Blažytė. Kūrėjai

atsiliepimų 4 Skaityti visą įrašą
    Gintaras Furmanavičius. Nuo nieko nepriklausomi Lietuvos biudžeto „vartotojai”

Gintaras Furmanavičius. Nuo nieko nepriklausomi Lietuvos biudžeto „vartotojai”

atsiliepimų 3 Skaityti visą įrašą
    Linas Karpavičius. Apie gamtos pabudimo ir metų užbaigtuvių šventes

Linas Karpavičius. Apie gamtos pabudimo ir metų užbaigtuvių šventes

atsiliepimų 2 Skaityti visą įrašą
    „Areštuokite mane”: Džoana Rouling metė iššūkį policijai dėl naujojo neapykantos nusikaltimų įstatymo

„Areštuokite mane”: Džoana Rouling metė iššūkį policijai dėl naujojo neapykantos nusikaltimų įstatymo

atsiliepimų 5 Skaityti visą įrašą
    Gintaras Furmanavičius. Stambulo konvencija ir nuomonės formuotojai

Gintaras Furmanavičius. Stambulo konvencija ir nuomonės formuotojai

atsiliepimų 3 Skaityti visą įrašą
    Valdas Vižinis. Kai bandai apmąstyti išties svarbius dalykus

Valdas Vižinis. Kai bandai apmąstyti išties svarbius dalykus

atsiliepimų 4 Skaityti visą įrašą
    Herkus Baranauskas-Deltuvis. Mokiniai

Herkus Baranauskas-Deltuvis. Mokiniai

atsiliepimų 6 Skaityti visą įrašą
    Jolanta Blažytė. Skylė juoda, cirkai – margi

Jolanta Blažytė. Skylė juoda, cirkai – margi

atsiliepimų 13 Skaityti visą įrašą
    Jolanta Blažytė. Velykos artėja. O išsilaisvinimas?

Jolanta Blažytė. Velykos artėja. O išsilaisvinimas?

atsiliepimų 5 Skaityti visą įrašą
    Gintaras Furmanavičius. Kiek ilgai mes liksime pasyviais šio ketvirtus metus vykstančio cirko stebėtojais?

Gintaras Furmanavičius. Kiek ilgai mes liksime pasyviais šio ketvirtus metus vykstančio cirko stebėtojais?

atsiliepimų 7 Skaityti visą įrašą
    Ar nereikėtų opozicijos kandidatams mesti burtų, katras iš jų vienas liks prezidento rinkimuose?

Ar nereikėtų opozicijos kandidatams mesti burtų, katras iš jų vienas liks prezidento rinkimuose?

atsiliepimų 20 Skaityti visą įrašą

Taip, teisinga valdzia gauna ismokas o kitos nuomones demokratijai netinka. Nekyla klausimų?...

Ir tai irgi teroristai? Pasaulis dviveidis...

tik tam,kad kiltu kainos ir vyrautu pogrindinis biznis....

klounas,kad JAV rupinasi benzino kaina savoje valstybeje,o ne degtukais,kuriais sukelia gaisrus Europoje....

kvailumo ir izulumo 3,14sdobolas! Visai kaip Gabrielius......

ir perkamos valstybiu valdzios! O pilieciams - lieka skolos uz tas ismokas ir svetimuju prievarta....

kad Karbamidas suka bizni su jo paties keiksnojamais ir nesispjaudo! O tai,ka tesia sitie -...